Vet inte riktigt vad jag ska skriva men jag skriver på så får vi se vart det leder :)
Jag har i alla fall inte gjort så där jätte mycket på lovet... Bara haft massor mysdagar med Lisa ( my sis ) och haft det allmänt nice!
Lisa kan man säga är en av dom bästa, jag hoppas verkligen ni har någon som ni också kan säga så om!
Alltså ni kan säga allt göra allt och vara allt men ni båda stannar trots det alltid kvar! Så himla skönt att ha en sån vän. Kände bara att jag var tvungen att höja Lisa lite extra efter vad hon har hjälpt mig med. Och inte bara den här veckan utan hela tiden vi har känt varandra!
Haha jag var även på stan ensam i förrgår tror jag... Och köpte en slags poncho, kommer lite bilder. Men var där först själv och sen kom några polers och ofc slutade det att vi hamna på donken..
Dagen där efter gick Lisa och jag på stan och då skulle OFC hon shoppa loss hela stan! Hahaha men asså om ni inte har sett hennes snygga stil än så har ni missat nåt!
Vi köpte båda ett par varsina solbrillor!
Kanske lite tidigt för det, men om man vill hat så får man tat!
Så vi gick till gymet med solbrillor på huvet:)
Haha kom på att jag hade gjort ganska mycket grejer ändå, men känns riktigt skönt med lov! Och så ska alltid jag som vill sova länge inte alls sova länge;D asså jag la mig typ 01:30 och vakna 05:30 typ! Alla andra dagar har jag vaknat 8 så jag vet inte kanske ska dänga mig själv i huvet så att jag sover längre. Eller just det!!! Det är Lisa som väcker mig med att ta kort med blixt på mig!!! SÅ VAR DET :D
Men tror jag ska sätta på nån mysig film eller nåt nu så tänk på djuren i Afrika, ät macka med smör på, tyck inte allt är så pinsamt och ha det as kul hela veckan så ska jag gå och äta godis! /// Akleja


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Om du skulle se mig på gatan skulle du kanske tänka ``WOW´´ eller inte ens märka mig. Jag har faktiskt ingen aning, men om du skulle märka mig, skulle många tankar komma upp.

Vem är hon?

Varför klär hon sig sådär?

Shit va snygg hon är!

Slampa!


Hon tror att hon är mycket bättre än alla andra!

Inte konstigt att alla stirrar.

Hon är säkert en som har F i alla ämnen.

Jag tror det var hon som blev full förra helgen.

OJ, hon var vacker!


Känner du igen dig???
Men vet du vad. Jag skulle inte bry mig, om du stämplade mig som ful eller snygg bakom min rygg.
Stod och gav mig betyg från en skala från 1-10 , A-F med dina kompisar.
Det är inget jag skulle bry mig om för vet du vad?
I slutändan är det jag som bestämmer om jag är snygg eller ful, vacker eller äcklig.
Visst du kan säga det men du kan aldrig bestämma det.
Vissa dagar är jag fin och andra ful.

Och Idag, idag är jag vacker.

Likes

Comments

Nu när julafton närmar sig har jag börjat köpa julklappar till alla och jag känner hur pengarna brinner upp så mycket jag köper till alla!
Men när jag har gått där hela helgen så kan man inte bara kolla på saker till andra utan då måste man ju testa lite!
Jag älskar att testa kläder med kompisar och speciellt till typ nyår för det e då man ska gå all in på allt! /// Akleja ❤️


Likes

Comments


Behöver bara skriva av mig lite så nu gör jag det!
Under sommarlovet var det en av dom största förändringarna i mitt liv. Jag var innan en glad tjej som nöjde mig med mycket lite, alltså det räckte för mig med en film och en påse popcorn ensam på mitt rum. Jag hade bara några vänner jag riktigt trivdes med, men dom var jag bara med på helgerna typ. Jag hade aldrig något att göra.
Jag fick aldrig många komplimanger av någon annan än mina föräldrar. Jag låg liksom och drömde om att någon skulle säga att jag var söt eller snygg.
Under sommaren har jag fått många mer vänner som jag verkligen trivs med, och det känns ofta som om jag har för mycket att göra ( vilket är bra för jag gillar att ha för mycket att göra). Jag började också få mer komplimanger i början av sommaren också, vilket jag gillade då. Men det var inte alltid från bra personer. Det var många som började skriva med mig på kik och sa att dom tyckte jag var söt och snygg, vissa sa till och med att dom älskade mig. Det var allt från 14 åringar till 42 åringar.
Nu när någon säger att jag är snygg på nåt sätt betyder det inte lika mycket. Oavsett om det är mina bästa kompisar eller någon jag just börjat skriva med.
Det känns liksom som om dom bara säger det för att dom gillar min röv eller nåt! Jag har tröttnat på att höra att jag är snygg och vill hellre att någon jag är med lär känna mig och sen säger att dom gillar MIG och inte att jag är snygg det första dom gör!

Jag blir glad när människor tycker att jag ser bra men har märkt att jag blir mycket gladare om någon säger att dom tycker om min personlighet, eller att dom vet att det är nån annan som gör det. Fick nyss höra av en kompis att det var många i hennes klass som gillade mig och det gjorde hela min FUKING MÅNAD! ❤️
Tro bara inte att jag inte gillar komplimanger för vem vill inte höra att man har snygga kläder eller att man är snygg ibland, men att det kommer från killar man aldrig har träffat och är 30 år äldre är inte ok.
/// Akleja 💋


Likes

Comments

Jag kan inte beskriva mina känslor just nu. Jag känner mig både glad, ledsen, lycklig, orolig men först och främst älskad. ❤️
För jag har fått lära känna 23 underbara människor under 3 år. För det mesta bråkar vi om småsaker som man igentligen inte behöver bråka om. Ex, ska vi ha öppet eller stängt fönster. Men orsaken för att vi bråkar är för vi står varandra så nära att vi vet att vi kommer att bli sams igen.
Dom här 23 underbara människorna har hjälpt mig att växa som människa utan att dom ens kanske vet det. Jag var från början en osäker tjej som gick igenom skoldagarna utan att säga ett ord, till en självsäker tjej som ibland pratar och tänker sen. 😊 så jag är tacksam.
Alla minnen vi har och dom vi kommer skapa är otroliga!
Vi har gråtit och skrattat tillsammans mera än man kan räkna. Vi har haft picknick ( vilket var kaos) men den bästa picknicken jag har varit på. Vi har dansat och uppträtt många gånger till roliga danser. Vi har dessutom sagt SHSSSS! till varandra mer än vi har sagt ordet hej 😂
Idag hade vi en otrolig sista föreställning som blev perfekt! Vi dansade våra rövar av oss och jag grät mer än vad jag trodde jag skulle göra.
Det här är ingen hej då tack och hej text, utan den här texten är en början på ett underbart år med er! Mina 23 underbara människor! /// Akleja 💋

Likes

Comments

Hej!
Jag tycker att vi unga ska experimentera mycket och uppleva saker som man lär sig av i framtiden. Ljust det att många är rädda att göra saker eller är rädda för nån sak. Jag tycker man ska respektera andras rädslor men man ska också försöka överkomma dom. Om du är rädd för höjder och aldrig har varit på en hög punkt hur vet du att det inte är en fantastisk utsikt. Eller om du är rädd för att prata med den där killen du går runt och tänker på hela tiden. Hur vet du att han är schysst eller inte.
Men ska hela tiden utmana sig själv för att göra dom där sakerna som skrämmer än. Annars kommer nog ditt liv bli lite tråkigare än vad det skulle kunna va.
Men vill inte ligga på dödsängen och ångra något.
Utnyttja dagen och förändra det du inte är nöjd med i nuet istället för att hoppas och vänta till framtiden. Inget kommer ske om du inte bestämmer dig att det ska förändras. ///Akleja💋


Likes

Comments

Hola!
Jag kan inte beskriva hur glad jag är. Allt känns så bra just nu men kompisar, skolan, dansen, allt!
Jag var själv väldigt stressad i början i 9an, det var så mycket som var oklart typ.
Vilket gymnasium ska jag gå?
Kommer mina betyg räcka?
Tänk om jag sänker mig på nationella?
Vad kan jag göra för att bli bättre? Osv.
Men jag menar om man vill få svar eller ändra på något så är det bara att ändra på det.
Om du vill ha nya/ mera vänner är det bara att börja snacka med några och se vilka dom är.
Om man inte är nöjd med sig själv ska man ändra på det som man inte gillar. Du ska leva med dig själv resten av ditt liv så den personen du MÅSTE respektera är dig själv.
Man ska inte heller göra saker som någon annan tycker du ska göra. Jag fråga om jag skulle färga håret lila och dom flesta sa att jag inte skulle passa i det, men jag färgade det ändå och det blev as ballt!
Och nu känner jag att jag börja skriva om massor andra saker än vad jag skulle skriva om men men. Jag tycker bara allt är enklare nu och jag känner mig på topp!
Och om du vill ha något/ någon kämpa för det för annars kanske någon annan tar det./// Akleja
💋


Likes

Comments

Hola!
Alltså nu när det börjar bli kallt och man inte kan gå ut med linne längre börjar jag att sakna sommaren! Det känns som om sommaren är 5% av året och resten vinter. Vintern är också skit mys men jag saknar sommaren just nu så tänkte lägga upp massor sommar bilder så jag får tillbaka lite sommarkänsla /// Akleja 💋

Likes

Comments