Längesen jag uppdaterade nu. Men har haft så himlars mycket jobb så jag har knappt hunnit något annat. Hade nyss en ledig helg som bestod av en massa saker. Lördag var det kanonrundan och jag flippade burgare samt hade kiosken. Det var från tidiga morgonen till sena kvällen. Söndags så ringde alarmet 4.30 för att åka upp till Harads och vara barnvakt åt mina tre små sötnosar medans deras mamma jobbade. Var helt slut och vi såg mest pippi. Åkte hem måndagen för att påbörja jobb veckan. Det är otroligt mycket jobb just nu och jag känner väl att jag inte riktigt mäktar med allt. I och med att det är så många jobb pass så har jag knappt någon fritid eller socialt liv kvar. Klämmer in någon här o där men det känns alltid stressigt på något sätt. Mina lediga dagar är för få. Har ca 8 lediga dagar/månad och det skapar en stress som min kropp känner av. Vill inte bli sjukskriven men ändras inte detta schema så ser jag ingen annan utväg. Jag har börjat få tillbaka många av "tänk om" tankarna och har svårt att sova om nätterna. Det brukar oftast sluta med att musiken spelas och tankarna far iväg. Iväg på såna saker som inte bör finnas kvar längre men som konstigt nog gör det ändå. Tankarna på det som vart och frågorna om varför.? Dom frågorna som har lämnats utan förklaring och svar. Min hjärna spelar mig spratt och energin går till det som inte är relevant. Det är ett avslutat kapitel för längesen men som tyvärr hänger kvar. Jag är så ofantligt glad över att jag sluppit se dig samtidigt som jag önskar jag visste att du var okej. Ovissheten om du mår bra eller inte gör ont. Du var en så pass stor del av mitt liv i så många år att det känns viktigt trots allt. På både gott och ont då förstås. Samtidigt som min kropp känns rent ut sagt skit så känner jag även att insidan börjar sakta men säkert ta törnar.

Hundarna märker av att jag är stressad och lugnar mig mycket med deras närvaro. Dom får mig att känna trygghet och att det är okej att "bara vara" ibland trots att mycket ska hinnas med i hemmet. Men det finns ingen bättre terapeut än en hårig fyrbent vän och jag har lyckan att få äga två stycken <3


Nu ska jag avsluta detta och fortsätta med mitt. Ha det!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej hallå!

Nu är det ett tag sen jag var här o gjorde något annat än o satte in bilder. Nya saker händer alla människor då o då. Men trots den vetskapen så känns det ändå lite jobbigt att behöva byta jobb ännu en gång då man väl kommit in i arbetet, gruppen samt känner att man vet vad varje individ behöver. Det känns riktigt tråkigt att inte få vara kvar då det ändå har fungerat med min kropp. Det är tack vare att jag har så himla bra kollegor, kommer sakna dom massor. Men bara försöka ta nya tag o se om ytterligare ett personlig assistent jobb passar för mig. Hittills så har det ej fungerat med min kropp då det är för påfrestande o tungt. Min kropp får inte belastas nästan något alls med den problematik jag har o tyvärr är det något som inte blir bättre utan bara kommer bli värre successivt. Idag går jag på medicin för att ha en dräglig vardag o klara av små saker, men något som jag fått att fungera hyffsat. Men bara prova det nya uppdraget o se vad min kropp samt doktor tycker om det.

Den senaste tiden när jag inte vart här o bloggat så har det vart sol ute o en massa trevligheter med nära o kära. Jag har verkligen fantastiska människor runtomkring mig! En jag verkligen är så otroligt stolt över är en av mina små musketörer. Hon visar att nu får det vara nog med svammel o att hon står i fokus i hennes liv o ingen annan. Allt du tar dig för gör du med bravur trots du får kämpa för att nå dit ibland. Du ger sällan upp utan en schysst attityd o ett jävla anamma. Du är en av få som verkligen kan få mig tappa andan! Älskar dig <3


Koda o Varga mår alldeles jätte toppen o tycker just nu att allt vatten överallt är som världens hinderbana, man vill ju inte bli blöt. Annars är allt som vanligt där.

Likes

Comments

En bild säger mer än tusen ord! ❤

Likes

Comments