God kveld, idag har jeg besøk av disse søte grisene mine. Vi har spist chicken feet soup med nudler og nå henger vi bare på sofa som noen slaske og se på youtube som vanlig. Om ikke så lenge til så må vi nok ha mer mat som vanlig så youtube igjen om og om igjen. Ja, også har jeg fått meg ny fleece jakke fra Pang som jeg vil gjerne vise dere. Det var var innlegget for i kveld. Ha en fantastisk kveld så lenge alle sammen.

Fleece jakke er sponset av Byggfirma Leif T. Torland as.

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Hei, klokka er snart to nå og jeg sto faktisk opp for ikke så lenge siden. Og det første jeg gjorde var vell å ta selfie av meg selv mens jeg vente på at kaffetrakteren skal bli ferdig slik jeg kan få min morning boost. Jeg har ikke hvert innom bloggen og lagt ut nytt innlegg på ei lita stund siden jeg har hatt en hektisk jobb uke osv så jeg har bare hvert så sliten at jeg ikke har orket å tatt en selfie en gang. Siden jeg har fri i dag så ville jeg innom her å fortelle at jeg nettop har fylt 23 og hva jeg gjorde den dagen var å get wasted neida... Jeg var ute i Kristiansand by og spiste på den nye restauranten Monsoon, litt sånn asiatisk fusion, bestilte noe som het crazy duck og spicy tuna rolls og det var sykt godt så jeg anbefaler restauranten til alle sammen. Ganske fint vær i dag så jeg tenkte å ta meg en tur til butikken etter på å kjøpe noe veggi siden jeg får besøk av Kåna og hennes type senere. Typisk oss asian er at higlighten med å besøke hverandre er jo mat mat mat og enda mer mat. Nå må jeg drikke opp kaffen min før den blir kald så snakkes mi snart. Ha en fin dag videre så slenge. 

Likes

Comments

Heisann, i dag måtte jeg opp tidlig siden jeg skulle innom politistasjonen i Kr.sand for noe personlig årsak og det var kl halv 11. Også skulle jeg ikke på jobb før kl 13 så da hadde jeg litt tid på å tusle rundt så jeg tok en tur til sørlandssenteret for det ligger jo nærme der jeg jobber. Så møtte jeg Roald og han skulle også inn der for noe personlig årsak pluss at han var der for å kjøpe bursdagsgave til meg for jeg har jo snart bursdag og det var jo kjempe koselig av han så vi hadde sushi lunch og kaffe sammen og tusla rundt. Så oppdaget jeg "TRAKTØREN" og da ble jeg frelst. Sånn rett og slett den butikken var jo bare helt amazing. Jeg plukket med meg noen søte krydderkrukker som du kan se, var ikke de søte? Egentlig så tenkte jeg at jeg skulle få orden på krydder skapet mitt hjemme for det er jo helt bombadert på max. Jeg må innrømme at jeg er ganske lat så jeg slenger bare alt inn og tilslutt så ble det bare helt kaos og rotete, men i dag bestemte jeg meg faktisk for å ta et tak for jeg var temmelig lei av rotet så da tenkte jeg å legge ut før og etter bilde sånn at vi kan se hvor flink jeg har hvert høhø. Man må jo klappe seg selv på skulderen og skryte litt av og til for det er sjeldent gang jeg gjør noe slik. Hvis jeg legger ut "FØR" bilde så lov meg å ikke få sjokk HAHA! for det er ganske fælt.
FØR:

ETTER:

Ble jo litt litt bedre enn før ikke sant? Ble litt bedre oversiktlig syns jeg ivertfall. Jo, også var jeg og innom Kicks idag og plukket med meg par ting til. Ansikts maske som jeg vil prøve fordi det står jo "Moisture" på toppen av pakningen og fordi at jeg føler fjeset mitt er så tørr at det begynner å flasse så da er det ille spesielt nå på året når vinteren nærmer seg. Ja og 3 Eos noe som jeg helt sikkert har 20 av, men som jeg klarer å rote vekk så da skaffet jeg 3 for da kan jeg ha en i bilen den andre i jakka og den tredje i veska og da slipper jeg å flytte rundt på dem. Og selfølgelig fikk jeg med meg min fav. falslashes og lim siden jeg er tom. Det var vell det. Har ikke så mye mer å fortelle. Hvis det er noe du lurer på så er det bare å spør. Så da stakk jeg. Bye..

Likes

Comments

Hei, jeg gikk sånn kledd etter jobb i går siden jeg skulle i bursdag også var jeg sliten og trøtt så jeg gadd ikke å pynte meg så mye. Bukse er fra Only (Zalando), genser fra Gant.no, skjorte (Jean Paul) fra VIC sørlandsenteret, frakk fra H&M og Sko (dr.martens) fra DNA hvis jeg kan huske. BTW jeg har ikke så trendy klesstil som de fleste andre. Liker når det er comfy og thats it. Ja også var jeg innom venninna mi etter bursdagsfesten for å chille litt osv. Ja så det var den dagen det. Hva gjorde du i går?

Likes

Comments

Hei, jeg stakk innom sørlandsenteret i går etter jobb siden jeg var på jakt etter en bursdagsgave, men siden jeg først var der så fant jeg ut at jeg trengte sminkefjerner vipes, fals lashes, concealer siden jeg var tom og selfølgelig måtte jeg plukke med meg håndkrem siden jeg alltid er tørr på hendene spesielt nå på året. Var også innom New Yorker og fant 1 par svarte classic pumps noe som jeg har lengte etter en stund, men aldri funnet den perfekte så jeg endte opp med den å price tag var på 199,- noe som var så amazing. Jeg pleier vanligvis ikke kjøpe klær eller stuff fra New Yorker pga kvaliteten har ikke akkurat hvert noe særlig altså ikke noe negativ ment, men etter par vask så er ikke klærne så fine lenger hvis du skjønner hva jeg mener, men billig er det og det er jo bra når ting er billig så her er det både nedtur og opptur. Itillegg så plukket jeg opp en søt sekk i fra H&M som var akkurat noe jeg trengte siden jeg har blitt mer sekk jente enn veske jente i det siste pga sekk er litt lettere å drasse rundt på fordi hendene dine er alltid fri. Jeg har nemlig fri fra jobben i dag og tenkte jeg skulle bruke dagen på å slappe av siden jeg var innom hos legevakten på tirsdags kveld etter jobb siden jeg hadde så ubegripelig vondt i magen og det viste seg at jeg har fått magesår så jeg fikk noe medisiner som jeg må gå på i ca. 2 uker til jeg kjenner at jeg blir bedre og fungere slik jeg skal. Magesår er ikke farlig hvis ikke du har hull i magesekken og i min case så har jeg ikke det, men ubehagelig er det selfølgelig.  Da har jeg ikke noe mer å fortelle akkurat nå, men jeg tenkte at jeg skal komme med et innlegg til senere i dag og da snakkes vi kanskje. Ha en fantastisk fin dag forresten. -- Aki

Likes

Comments

Hei, da er det mandag igjen og en ny uke. Mandag er serr min favoritt dag fortiden pga det er ny episode av Outlander og The walking dead. Noe som jeg har hatt dilla på en stund. Altså I min hverdags veske er det ikke så mye spennende. Jeg går rundt med en liten celine pouch som jeg bruker som lommebok og der har jeg kortholder og litt cash. Så har jeg alltid tyggis, øyedråpe, munnspray og min lille portable kamera Sony Alpha A5100. Også har jeg nøklene mine og kokke jakke&bukse for jeg skal på jobb idag. Michael Kors veska mi kjøpte jeg faktisk i Amsterdam og det var faktisk den eneste MK jeg likte og den har omtremt samme form som speedy til LV. Før jeg skal på jobb så må jeg faktisk innom en plass i Kristiansand å kjøpe nye piggdekk til bilen fordi "The winter is coming" haha jeg har foresten piggfri vinterdekk på nå, men de stoler jeg ikke helt på pga bare fordi jeg kjører litt fort i svingene når det er våt på veiene så sladder jeg å det er skummelt hvis det blir is. Så det må jeg få i boks sånn at jeg ikke vrake denne bilen engang til slik jeg gjorde med min første. Og sånn ser jeg ut idag forresten. Simple og greit. Skal jo på jobb så trenger jo ikke pynte meg så all verdens. Så jeg har på meg svart joggebukse fra Umbro! jeg har faktisk 5 av disse fordi jeg digger de så inderlig mye. Så under genseren min har jeg hvit nike t-skjort på, men den kan du ikke se også har jeg stripete genser fra GANT som jeg kjøpte på Høyer på sørland senteret i Kristiansand.

"Viktig å sjekke sosial media HAHA!" Det var min start på uka. Jeg vil gjerne høre om din så legg igjen kommentar! -- Aki

Likes

Comments

Hei, som jeg sier så er jeg veldig lat og har veldig lite skin care produkter tildags pga før så var jeg en horder... Jeg hadde så mye at jeg aldri fikk brukt alt. Rens, toner, serum, daycream, nightcream og you name it. Når jeg står opp på morgenen så har jeg så vidt tid til å gre håret og pusse tennene fordi jeg slumre alltid klokka så det ender alltid opp med 30 min før jeg må ut døra, men hvis jeg må begynne med skincare routine så må jeg helst opp ca 1 time før jeg må dra avsted til jobb så det kommer ikke på tale så jeg har kvitte meg med alle de produktene og fant meg noe jeg syns var lettvint og bruker lite tid men absolutt funker som et sjarm. Den første produktet er Smooth E "Acne Extra Sensitiv" Cleansing gel som inneholder mineraler og alger som hjelper å fjerne kviser, kvisearr, redusere rynker, stramme opp huden og fjerne smuss. Itillegg så har den ingen kjemikaler som irritere huden min så det er pluss pluss siden jeg er super sensitiv. Huden min varierer etter årstiden. Av og til så er den fet og oljete av og til er den tørr og flasser. Så derfor fungerer disse super bra fordi det er til alle hud typer. Jeg pleier å ha denne cleansing gelen i dusjen fordi det første jeg gjør på morgenen er å hoppe i dusjen så i samme slengen så renser jeg fjeset og dette gjelder også når jeg kommer hjem fra jobb så hopper jeg i dusjen og da kan jeg ikke unngå å vaske ansiktet igjen med denne cleansing gelen. 

Etter rens så bruker jeg Smooth E "all over cream" denne kan man bruke i ansiktet og kroppen, men hvis man skal smøre hele kroppen med denne så kan det bli ganske dyrt så jeg smøre kun der det er arr eller som trenger litt ekstra pleie. Eller selfølgelig kan man smøre hele kroppen om man ønsker det. For alle hudtyper igjen og spille ingen rolle om det er dag eller natt. Denne hjelper å fjerne kvise, kvisearr, rynker, andre type arr og gi masse funktighet selv om man har fet hud eller tørr hud. Tipp topp tommel opp for denne også. Og disse er faktisk fra Thailand så hvis jeg går tom så er det krise, men heldigvis har jeg nok produkt til neste gang jeg skal tilbake igjen. Peewh! Så hva slags hudprodukter bruker du? -- Aki

Likes

Comments

Hei, vi var invitert på en halloweenfest i helgen og jeg vil vise dere hva vi kledde oss ut som siden jeg var på "last minutes" Så jeg gikk å leite i skapet og fant fram noe som vi hadde fra før... sløyfer skjorter dress bukse og bukseseler. Også fant jeg også teatersminke fra i fjor som jeg brukte, så sånn endte vi opp som. Jeg vet ikke helt hva jeg kalte oss, men jeg fikk ideen i fra James bond Spectre filmen der folk gikk rundt som "skeleton" i dress. Så ja det så jo ganske bra ut syns jeg i vertfall.  Festen var veldig bra gjennomført og alle så fabelaktik ut. Jeg husker at jeg var dritings. Takket være min helt som vasket av meg all sminken og sørge for at jeg var rent og pent før han sendte meg til sengs. Så det  var kjempe snilt av han. Jeg gleder meg til neste gang altså neste år med utkledningsfest og da må jeg bli bedre med å planlegge kostymen. Har dere hvert på halloweenfest eller hvilken kostyme hadde dere? Det vil jeg gjerne se så send meg gjerne en link slik jeg kan sjekke ut og kanskje får noe inspirasjoner. Klem -- Aki

Likes

Comments

Hei, jeg heter Waralak, men de fleste kjenner meg som Aki og jeg har jo hatt blogg på blogg.no en stund, men det var av og på opplegg.. Så fant jeg denne siden og synes det var mindre avansert enn det andre så jeg tenkte jeg skulle gi blogging en ny sjanse til. Jeg har egentlig en veldig kjedelig hverdag som består av jobb, spise og sove. Men nå som jeg starter blogging igjen så føler jeg at jeg må være mer produktiv med livet og gjør noe mer interessant ut av det. Jeg er født i 1994 og er veldig lav. 162cm for å være eksakt. Er veldig lat og henger veldig mye på sofaen når jeg har fri. Går på besøk til venner av og til så lenge de tilbyr mat haha! Ja jeg elsker mat så skal ikke se bort i fra det. Er også utdannet kokk og jobber nå i Kristiansand og stortrives med det. Jeg har ikke så sykt mange interesser, men som de fleste jenter så liker jeg selfølgelig shopping, reise, mat, mote, sminke og slappe av. Helt normal egentlig. Jeg trener av og til kun hvis jeg må eller føler at jeg må, men ellers så liker jeg overhode ikke det i det heletatt. Jeg er også avhengig i snus noe som ikke er bra i det heletatt. Alkohol og festing er ikke helt min greie for jeg er vell gammel nå. Nei det er jeg jo F*** ikke, men liker man det ikke så liker man det ikke. Selfølgelig så er det godt med kaldt IPA i glasset av og til eller et glass vin foran tv'en. Jeg er faktisk stor fan av Michael Jackson og selvom han er død så hører jeg på han enda spesielt i bilen på vei til jobb og hjem igjen. Han er jo bare helt rå så sånn er det. Jeg er faktisk ikke redd for edderkopper, men larver derimot noe av det ekkleste jeg vet om og det samme gjelder slanger. Hadde disse krypdyrene dødd ut så hadde ikke det gjort meg noe som helst. Mens jeg holder på å poste dette innlegget så er kl 03.36 så jeg har litt problem med søvn også så siden jeg kjeder meg akkurat nå så måtte jeg bare skrive mitt første innlegg på denne nye bloggen. Nå kjenner dere meg litt og jeg håper dere "subscribe" hvis dere vil bli mer kjent med meg og se mer av min hverdag. God natt og klem! -- Aki

Likes

Comments