Hei, mens jeg var i Thailand så var jeg innom en butikk som het "Beauty Buffet" og der ble jeg introdusert til en ny skincare line som jeg burde teste ut. Og vet du hva? Det gjordet jeg også og jeg ble helt forelsket for det var noe helt nytt som jeg aldri har hvert borti før pluss at resultatet ble bra og huden min ble mye bedre enn det var før. Jeg har veldig tørt og flassete hud spesielt rundt nesa og t-sonen også siden det er tørt klima pluss kulde her i Norge så blir huden bare verre så jeg trenger masse fuktighet. Så derfor vil jeg vise dere hva jeg bruker nå og hvorfor jeg mener det er så bra. Er ikke sponset eller noe så dette er min egen mening. Si hallo til "Scentio Milk Plus Skin care products"

Scentio Milk Plus produktene inneholder Q10 og melkeproteiner. Mens noen forskere mener at Q10 er gunstig i behandle og forebygge hjertesykdommer, og andre forhold, til ingen studier date bekrefte dette definitivt. Imidlertid er Q10 anerkjent som å hjelpe immunforsvaret, øker kroppen energi og virker som en antioksidant. Og siden har et sunt immunforsvar hjelper med å opprettholde helsen til huden vår og antioksidanter hjelper kroppen bekjempe frie radikaler og aldring av huden øke nivået av Q10 i kroppen ved å ta en supplerende form av det, gir huden fordeler. Jeg har lest at meieri produkter kan gi dårlig hud, mens i Asia så mener de at å rense ansiktet med melk vil gjør huden mykere og gir mer glød. Jeg er usikker men siden jeg har testet ut disse produktene i par uker nå så må jeg være enig med Asia at melk gjør at huden min ble mykere, renere og porene er blitt mindre. Så derfor er det tipp topp med Scentio Milk Plus som både inneholder Q10 og melkeproteiner. Alt dette kan du få tak i på Ebay btw.

Skin Refining & Whitening Scrub: Ikke bli skremt når det står "Whitening" De fleste asiatere vil bli hvite/lysere i huden så derfor har dem skrevet "whitening" slik at de får solgt produktene, mens i følge meg så har jeg ikke blitt hvitere i huden, men kvisearr, dark spot eller sol pigmenter som jeg har på ansiktet har faded ganske god del etter å ha brukt disse produktene. Denne skrubben er noe av det beste jeg har hvert borti pga den kan du se at du fjerne mye smuss og skitt når du skrubber og etter det så merke jeg ganske stor forskjell etter bruk og huden blir mykere og glattere tillegg så lukter denne skrubben nesten ingenting kanskje litt hint av melk.

Whitening Q10 intensive cream: Denne kremen har en konsistens som bodybutter pga den er tykkere enn vanlig hudkrem og denne skal bruke der man har hard hud som f.eks albuen, knærne og hælen på foten. Jeg har merket at albuen min har blitt mer "brighter" og mykere etter å ha brukt denne kremen.

Whitening Facial Foam: Dette er min Holy grail hudrens som jeg bruker morgen og kveld før jeg påføre dagkrem/nattkrem.

Whitening Milk Bath Cream: Denne bruker jeg når jeg dusje. Inneholder også samme viktige ingredienser som de andre produktene. Lukter kjempe godt litt hint av melk. Herlig herlig.

Whitening Body Lotion: Etter jeg er ferdig med å dusje så påføre jeg dette herlige hudkremen. Lukter fantastisk denne også pluss at den gir huden min masse fuktighet ut hele dagen så dette er også Holy grail produkt som jeg har mer på lageret sånn at jeg ikke går tom. Jeg har også sleeping mask og ansiktskrem i samme merke, men jeg finner de ikke enda siden jeg har ikke fått pakket ut alt fra koffertene enda så jeg kan ta å lage et nytt innlegg kun om de to andre produktene en annet dag. Så hvis du også vil teste ut disse produktene så kan du bare søke "Scentio Milk Plus" på eBay så kommer det opp masse så da er det bare å bestill i vei.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Hei, long time no see! Jeg er plutselig hjemme igjen og det var ikke en glede å komme fra 27 grader til -1 og snø vind og kulde. Thailand var helt utrolig som vanlig og jeg har kost meg masse så det var ikke så gøy å komme hjem igjen. Jeg skulle egentlig oppdatere litt oftere på bloggen mens jeg var der nede men det var alltid noe problem med internettet og pluss at jeg var litt lat også så det ble ikke så mye blogging mens jeg var der nede, men jeg kan jo alltid legger ut "Back when pictures" senere i bloggen slik at jeg og dere kan se. Jeg kom faktisk hjem på lørdag 13. Egentlig skulle jeg ha hvert hjemme på fredag 12, men siden vi miste flyet vårt i Amsterdam så måtte vi booket på nytt og det var neste dag så vi ble en natt til i Amsterdam, men det var jo bare koselig siden jeg ikke ville hjem uansett. Jeg har egentlig ikke gjort så mye spennende siden jeg kom hjem bortsett fra å slappe av og sove masse.

Likes

Comments

God morgen, jeg var så sykt sliten da jeg kom hjem i går så jeg fikk ikke poste et nytt innlegg. Vi var rundt med mopeden og sjekket kursen på forskjellige banker her i byen og se hvilken som hadde best rating. Norske penger er jo så dårlig her nede at alt ble dyrere enn før. Altså 1 norske kroner = 3,76 Thailandske baht så det er sykt dårlig. Jeg vurderte å kjøpe meg en ny linse til Canon'en min siden det ble for kjedelig med kun portrett linse, men siden kursen er dårlig så var det faktisk mye billigere hjemme så huff! det ble ikke ny linse på meg. Også var vi faktisk oppi Hilton Horizon rooftop bar og så på solnedgangen mens jeg satt GoPro på timelaps modus. Det var fabelaktig utsikt og drinkene var amazing minus at det var 550baht per drink da som tilsvarer 146kr og det var jo dyrere enn utested hjemme i Norge så det ble ikke så mange drinker oppi der for å si det sånn, men utsikten var helt kanon så det skal gjentas. Vi gikk gjennom den mest berømte gata i Pattaya som nemlig heter Walking Street og der møtte jeg en sykt rar fyr som holdt på med trylleshow midt på gata så jeg tenkte jeg skal ta å legge ut video av han på YouTube kanalen min slik at dere kan se senere. Men akkurat nå må jeg pakke bagene mine og gjør meg klar til å flytte ut fra denne fine leiligheten som jeg bor i nå til en ny leilighet som jeg også kan vise dere senere på neste innlegg. Ha en fantastisk dag videre folkens så snakkes vi igjen snart. Klem!

Likes

Comments

​God kveld, jeg er faktisk ikke så keen for shopping I Thailand pga det er altfor stor kjøpesenter for mye folk og veldig slitsomt, men siden jeg ikke har pakket med meg så mye hjemme i fra så fikk jeg skaffet meg 3 t-skjorte, stroppeløs BH, Flip flop, tannkrem, NY caps. Roald fikk også t-skjorter, NY caps, mini hårvoks, og JBL mini høyttaler. Fornøyd med litt dill i dag og. Kl er 12 på natta nå så det er vel på tide og ta kvelden. Så snakkes vi snart igjen og ha en fin kveld videre så lenge. 

Likes

Comments

Hallo, idag sto vi opp ganske tidlig så fikk farte rundt endel og filme litt. Også var vi på sekk hunting pga Roald var så lei at jeg tok all plassen i sekken hans pga kamera utstyrene trenger også plass så derfor stakk vi hen til Central Festival for å finne en god en med masse lommer og diverse. Som du ikke vet så er Central Festival den største kjøpesenter her i Pattaya med alt slags butikker fra sko, diverse, klesbutikker med klesmerke fra Hennes & Mauritz, Zara, Aldo og you name it. Ja tilslutt fant jeg meg en sekk etter all den letingen å det var en sort Converse sekk fra en sportsbutikk så nå kan ikke Roald klage. Jeg badet faktisk første gang i denne turen i dag fordi jeg fikk bare lyst! egentlig så hater jeg å bade. Jeg vet ikke hvorfor men liker man det ikke så liker man det ikke. Ellers så har vi bare slappet masse og koste oss max. Det var vell det jeg hadde å fortelle dere og jeg håper dere kan ha en fin dag videre og kose dere masse med julesesongen osv. Klem

Likes

Comments

Hei, tja jeg må jammen med si at jeg faktisk fikk gutsen til å legge ut min første YouTube video idag. Må bare beklage hvis det er dårlig, men sånn blir det når man er ny begynner. Jeg skulle gjerne lage en vlog stede, men tørr liksom ikke å prate i video enda. Kanskje hvis jeg får positive tilbake melding så kan hende jeg kan begynne hvis det er faktisk noen som er interessert i å se i det hele tatt. Jeg lager egentlig video slik jeg og kan se på det overalt som et minne for meg selv da, men jeg føler ikke at det gjør noe å dele med dere og. Faktisk så er det dag 3 her i Thailand. Meg og Roald har ikke akkurat gjort noe så sykt spennende. Vi tok en tur ned i bassenget også var jeg hos frisøren mens han tok en tur på stranda også fikk jeg kjøpt meg ny moped hjelm og fikk festet på GoPro Mount slik jeg kan filme litt her og der så det var jo tipp topp. Tilslutt stakk vi hen på en gøy plass for å spise så vi hadde thai bbq og det var faktisk sykt digg kanskje jeg kan poste video om det senere. Akkurat nå er kl halv 1 på natta her så det er vell på tide å komme seg i seng også finne på mer tull i morgen. Så snakkes vi igjen snart, ha en super duper fin kveld så lenge.

Likes

Comments

Hei, kanskje det var på tide og oppdatere bloggen siden var jo en stund siden jeg la ut sist innlegg, men jeg er forresten i Thailand. Dette er dag 2 pga dag 1 hadde jeg det litt travelt siden jeg måtte farte rundt og ordne ting og tang. Byttet dekk på bilen, fikset MacBook'en, tok Roald med til frisøren så det var litt hektisk dag, men idag er det bare bassenget og slappe av, massasje, god mat og tar livet helt med ro. Det er forresten 30 grader her nede så jeg syns innmari synd på dere hjemme som sikkert fryser så fort dere går ut døra uten å ha på dere jakke. Nei, nå må jeg ta en tur til tannlegen for å ta en sjekk pga det er jo så innmari dyrt hjemme så vi snakkes. Skal prøve å poste innlegg så ofte jeg bare kan slik jeg også kan se tilbake på dette som minne.

Likes

Comments

God kveld, idag har jeg besøk av disse søte grisene mine. Vi har spist chicken feet soup med nudler og nå henger vi bare på sofa som noen slaske og se på youtube som vanlig. Om ikke så lenge til så må vi nok ha mer mat som vanlig så youtube igjen om og om igjen. Ja, også har jeg fått meg ny fleece jakke fra Pang som jeg vil gjerne vise dere. Det var var innlegget for i kveld. Ha en fantastisk kveld så lenge alle sammen.

Fleece jakke er sponset av Byggfirma Leif T. Torland as.

Likes

Comments

Hei, klokka er snart to nå og jeg sto faktisk opp for ikke så lenge siden. Og det første jeg gjorde var vell å ta selfie av meg selv mens jeg vente på at kaffetrakteren skal bli ferdig slik jeg kan få min morning boost. Jeg har ikke hvert innom bloggen og lagt ut nytt innlegg på ei lita stund siden jeg har hatt en hektisk jobb uke osv så jeg har bare hvert så sliten at jeg ikke har orket å tatt en selfie en gang. Siden jeg har fri i dag så ville jeg innom her å fortelle at jeg nettop har fylt 23 og hva jeg gjorde den dagen var å get wasted neida... Jeg var ute i Kristiansand by og spiste på den nye restauranten Monsoon, litt sånn asiatisk fusion, bestilte noe som het crazy duck og spicy tuna rolls og det var sykt godt så jeg anbefaler restauranten til alle sammen. Ganske fint vær i dag så jeg tenkte å ta meg en tur til butikken etter på å kjøpe noe veggi siden jeg får besøk av Kåna og hennes type senere. Typisk oss asian er at higlighten med å besøke hverandre er jo mat mat mat og enda mer mat. Nå må jeg drikke opp kaffen min før den blir kald så snakkes mi snart. Ha en fin dag videre så slenge. 

Likes

Comments

Heisann, i dag måtte jeg opp tidlig siden jeg skulle innom politistasjonen i Kr.sand for noe personlig årsak og det var kl halv 11. Også skulle jeg ikke på jobb før kl 13 så da hadde jeg litt tid på å tusle rundt så jeg tok en tur til sørlandssenteret for det ligger jo nærme der jeg jobber. Så møtte jeg Roald og han skulle også inn der for noe personlig årsak pluss at han var der for å kjøpe bursdagsgave til meg for jeg har jo snart bursdag og det var jo kjempe koselig av han så vi hadde sushi lunch og kaffe sammen og tusla rundt. Så oppdaget jeg "TRAKTØREN" og da ble jeg frelst. Sånn rett og slett den butikken var jo bare helt amazing. Jeg plukket med meg noen søte krydderkrukker som du kan se, var ikke de søte? Egentlig så tenkte jeg at jeg skulle få orden på krydder skapet mitt hjemme for det er jo helt bombadert på max. Jeg må innrømme at jeg er ganske lat så jeg slenger bare alt inn og tilslutt så ble det bare helt kaos og rotete, men i dag bestemte jeg meg faktisk for å ta et tak for jeg var temmelig lei av rotet så da tenkte jeg å legge ut før og etter bilde sånn at vi kan se hvor flink jeg har hvert høhø. Man må jo klappe seg selv på skulderen og skryte litt av og til for det er sjeldent gang jeg gjør noe slik. Hvis jeg legger ut "FØR" bilde så lov meg å ikke få sjokk HAHA! for det er ganske fælt.
FØR:

ETTER:

Ble jo litt litt bedre enn før ikke sant? Ble litt bedre oversiktlig syns jeg ivertfall. Jo, også var jeg og innom Kicks idag og plukket med meg par ting til. Ansikts maske som jeg vil prøve fordi det står jo "Moisture" på toppen av pakningen og fordi at jeg føler fjeset mitt er så tørr at det begynner å flasse så da er det ille spesielt nå på året når vinteren nærmer seg. Ja og 3 Eos noe som jeg helt sikkert har 20 av, men som jeg klarer å rote vekk så da skaffet jeg 3 for da kan jeg ha en i bilen den andre i jakka og den tredje i veska og da slipper jeg å flytte rundt på dem. Og selfølgelig fikk jeg med meg min fav. falslashes og lim siden jeg er tom. Det var vell det. Har ikke så mye mer å fortelle. Hvis det er noe du lurer på så er det bare å spør. Så da stakk jeg. Bye..

Likes

Comments