Såå vackert ute idag!
Planerna idag är en massage kl 10 och sen gympa ikväll. Mellan det, ingenting! Jätteskönt faktiskt.

Juste! Glömde ju visa håret igår. Är jättenöjd faktiskt, och jättepank. 😛

Likes

Comments

Ska göra nåt nytt med mitt hår idag! Inget jättestort men ska färga det lite kallare haha.

Likes

Comments

Så tentan gick katastrofalt. Eller ja det känns som det iallafall. Hade verkligen glömt allt! Sjukt jobbigt. Så är inställd på att skriva omtenta. Vi får reda på resultatet redan ikväll.

Och så snöar det också. Bra måndag osv.

Efter tentan.

Likes

Comments

Idag är det dags för tenta. Är så nervös, trodde nästan jag skulle fö stanna bilen för att spy på vägen hit! Men hur som helst så kan jag bara göra mitt bästa och räcker inte det får jag göra om det så många gånger jag behöver. Det känns väldigt skönt att veta.

Önska mig lycka till!

Likes

Comments

Söndagsångest deluxe idag. Tenta i morgon. Visst har jag pluggat, mycket. Väldigt mycket för att vara mig faktiskt. Men har ändå sjuk ångest över denna dumma tenta. Aja, vad gör en omtenta eller två om hundra år?

I fredags kom Ms syster hit. I fredags kväll hade jag mysig tacokväll med Lovisa. I lördags skulle jag till Västerås med Angelica för att prova balklänningar. Allt var stängt haha. Så vi käkade lunch istället och gick på HM och sånt där roligt.

Igår kväll hade vi spelkväll. Vi spelade först nåt geografispel som lillebror vann stort. Sen spelade vi Story med pappa, det var jättekul.

Nu ska jag ta en morgonpromenad innan M och hans syster vaknar. Sen får detta bli en pluggsöndag. :-)))


Likes

Comments

Jag försöker verkligen lära mig äta avokado. Tycker inte alls det är nåt fel på smaken eller så, men mår så illa när jag äter det! Sjukt irriterande. Så idag åt jag avokadomackor, fick i mig en och en halv innan illamåendet började komma haha. Sakta men säkert!

Den första hade jag bara smör och avokado på, den andra havssalt och chilipulver.

Likes

Comments

Idag fick mamma och S skjuts in till Sala för att gå Gruvdammsrundan. Då passade jag och M på att åka via gymmet hem, vi körde lite armar och axlar och avslutade med mage. Inte jättelångt eller intensivt pass men kändes ändå bra!

Vi supersettade sex övningar, 3 i taget. Bilderna är tagna efter passet, därav mina extremt fina miner haha, trötta muskler.
Så vi började med triceps i maskin, bicep curls i maskin och flyes, 4 set.
Sen vilade vi och så körde vi bicep curls med hantel, tricep kickbacks och militärpress/axelpress, också det gånger 4.
Vi avslutade med två sets planka och sidoplanka, 45 sekunder på varje och 15 sekunders vila.

Blev ingen bild på axelpressen, såg så rolig ut i ansiktet haha så besparar er det. Magövningarna fick inte heller vara med på bild tyvärr!

Likes

Comments

Denna övning var ju sjukt jobbig! Men ändå jättekul! Har dock lite problem med min vänstra axel som gör ont. Måste börja göra lite fler axelstabiliseringsövningar. Gjorde lite idag på gymmet, men sen blev det lunch haha. Smörgåstårta från igår!

Nu ska vi till Erikslund och kolla efter jeans. Alla mina är ju trasiga haha.

Likes

Comments

Idag har vi firat vår fina skola som fyller 140 år! Det firades med inledningstalare, kakbuffé och smörgåstårta, filmvisning, visning av olika lektioner, och slutligen det bästa: Petter föreläste! Petter Alexis Askergren, så himla bra föreläsning. Jag tror inte han andades en enda gång på en hel timme haha, det gick så fort! Men det var sjukt bra iallafall, och roligt!
Sedan avslutades kvällen med fyrverkerier i snön! Mysigt.

Nu ligger vi äntligen i sängen. Var så trött och helt slut i huvudet att jag började gråta i duschen, tårarna bara rann och ville inte sluta. Längtar så tills den här tentan är över så man kanske hinner andas ett tag innan slutproven. Ska bli så skönt sen när vi slutar i december! Tomt, men skönt. Trots att jag varit typ apatisk ett tag och inte orkat nånting är jag faktiskt väldigt taggad och förväntansfull på det som väntar nere i Skåne.

Men nej, nu ska jag sova! Godnatt 💕

Likes

Comments

Precis som rubriken säger är det öppet hus här på skolan idag. Det kommer vara gratis kakbuffé, smörgåstårta och Petter ska hålla föreläsning. Man kommer få gå runt i de olika klassrummen och titta på "lektioner" och sånt! Det börjar kl 13 med tal i matsalen, och avslutas kl 18:30 med fyrverkerier!

Jag har också raderat facebook-appen från telefonen. Samt tumblr, Pinterest och en del annat som tar mycket tid. Instagram och snapchat har jag dock fortfarande kvar, det får vänta lite haha. Men jag kände igår att jag måste telefon-detoxa. Har alldeles för mycket i huvudet just nu och är för stressad. Kommer inte ihåg nånting, jag glömmer verkligen allt! Inte alls bra. Så nu ska vi se hur det här går!

Läskiga!

Likes

Comments