Tentan närmar sig jättefort. Har sån väldig ångest för den. Fast jag vet att jag inte behöver ha det. Men det är svårt att inte ha.

Nu är det bara 54 dagar kvar till flytt!!! Och det går också så himla fort. Är galet rädd, men det ska bli såå häftigt!

Det svåraste med att flytta såhär långt bort är att jag och mamma måste dela upp alla kläder vi köpt tillsammans och delar på haha!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Ja, som rubriken säger. Nu vad det längesen jag skrev här.

Den här veckan har i princip spenderats i sängen. Jag fick influensa eller liknande. Extremt ont i halsen och huvudet, illamående, yrsel, svettades fast jag frös ihjäl och massa sånt där roligt. Det började med halsbränna i söndags kväll och sen gick det typ bara utför. Men nu mår jag bättre! Inte helt hundra procentigt bra, men mycket bättre. Jag orkar röra på mig, jag kan äta och prata igen! Och jag är inte längre sängliggande och massa trött.

Och igår var vi på fest. Det var trevligt. Jag var nykter, så jag och Anna gick och köpte Nocco och godis, som vi smygåt på toan.


Nu blev det många bilder! Men jag kände faktist lite att jag för en gångs skull lyckats med sminkningen (tillomed eyeliner!!!) så var tvungen att föreviga det.

Nu ska vi titta på ett avsnitt av Bron! Puss 💕

Likes

Comments

Målade lite plantor idag!

Har varit så dålig på att uppdatera, I know, men det har inte hänt så mycket spännande, jag har mest varit låg och pms-ig. Tyvärr.

Nu ska vi titta lite på Vänner, som vanligt, och sen ska vi käka och jag ska iväg och träna. Igår började vi packa! Ååh så himla roligt! Slog in massa muggar och annat i tidningspapper och la ner i flyttlådor. Det närmar sig med stormsteg!

Likes

Comments

Är så PMS:ig idag, på sjukt dåligt humör. Så om jag snäser åt dig idag, eller är elak, dryg, dum, FÖRLÅT. Jag skyller helt och fullt på mens.

Likes

Comments

Är ensam ikväll, M är på spelkväll hos en kompis och resten av familjen är på träningsläger i olika delar av landet. Jag har nyss ätit nostalgimellis bestående av rostmacka och oboy, det är ju ändå fredag. Så ikväll ska jag bara mysa!

Kram <3

Likes

Comments

Alltså haha vad klantig jag är! Duschade nyss och gick sen och la mig, kände efter ett tag att jag var kladdig under armarna? Insåg då att jag tvålat in mig och hoppat ur duschen och i sängen utan att skölja av mig 😂 så klantigt!

Dagens lunch var iallafall pannkaka! Så gott!

Likes

Comments

Morgonen! Älskar när klockan ringer och jag får gå upp, klä på mig, knyta på mig skorna, hörlurarna i öronen och ta min morgonpromenad. Det är verkligen den bästa tiden på dagen. Jag går där i skogen helt själv, lyssnar på Adele och känner doften av hösten. Underbart!

Likes

Comments

Nu ligger jag nyduschad i sängen, jag och M har nyss kört ett sent, kort men intensivt ben- och magpass på gymmet.

Såhär körde vi:

Knäböj 10reps x 4set
Superset
Legcurl - russian twists
Leg extension - sidoplanka
Vadpress i smithmaskin - sidoplanka

Det blev väldigt kort med få övningar, men jag är nöjd ändå för det var sent och jag var trött. Fick något gjort iallafall så det var skönt!

Men min rumpa är sne???? M filmade när jag knäböjde, och både vanliga böj och frontböj blev helt sneda? Jag screenshottade från videon så bilderna är inte perfekta, men det syns ju sjukt bra. Någon som vet vad man kan göra åt det?

Likes

Comments

Såhär såg det ut i morse när jag promenerade. Vackert ändå!

Likes

Comments