​Har landat igen efter gårdagens och dagens äventyr. Nu är jag fullt partyfixad och ska snart bli upphämtad av Felicia och Sebbe för att åka till Askersund, hämta två killar till och sen vidare till Rönnekapell där jag ska på firmafest. Det ska bli jätte trevligt, få hänga med en av mina närmsta killkompisar och hela hans jobb. Hoppas på en lyckad tillställning!
Sen planerar vi att åka vidare hem till Hanna för att fira hennes 18års dag. Ska bli så kul med en hemmafest, det var länge sen, trots att det oftast är dom som är allra roligast! 

Jag önskar er en jätte bra lördag!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Wow såg ni Therese Lindgrens video om jakten på lyckan? så himla fin och jag blev själv inspirerad till att verkligen fundera på vad lycka innebär och hur man kommer fram till den.
Jag var tvungen att stanna upp och reflektera. Just nu är jag faktiskt rätt lycklig. Men självklart finns det några pusselbitar som gärna får falla till plats innan jag kan påstå att jag är helt lycklig.
Alla vill vi vara lyckliga men vägen dit kan vara olika från person till person.
I många fall vill man bara ha mer och mer, man glömmer att stanna upp och vara glad för det man redan har. Jag har kommit till insikt och jag hoppas att om inte du har det- att du kommer göra det.

Likes

Comments

Trött beskriver mig helt perfekt just nu. Men samtidigt sååå glad. På väg till Örebro nu igen, idag ska det skrivas kontrakt på min nya 2:a i Örebro!

Likes

Comments

Hemma från en jätte rolig kväll bakom baren! Har träffat så himla många nya trevliga människor och jag har lärt mig jätte mycket bara på den här kvällen. Nu är jag så trött och ska precis gå och lägga mig. Klockan är ställd på 8 imorgon, kl 10 ska jag och Sebbe åka till Örebro, jag ska skriva kontrakt på min nya lägenhet och han ska göra andra ärenden sen kan vi börja ladda upp inför lördagskvällen!

Godnatt på er

Likes

Comments

Testar IMAX bio idag innan vi åker hem från Stockholm. Vi ska se hitta Doris, som barn på nytt!

Likes

Comments

Gårdagen var helt sinnessjuk. Helt klart det bästa jag gjort. Världens bästa Justin! Jag finner inga ord...

Likes

Comments

Felicia och jag hittade till Mall of Scandinavia. Nu har vi gått runt lite i butiker och precis satt oss på Vapiano för lite pasta carbonara.
Trivs i Stockholm!

Likes

Comments

​Det känns som jag sagt det här 100 gånger nu och det kanske jag har också men ni förstår nog inte hur exalterad jag är för att idag i skrivande stund sitta i bilen på väg till Stockholm och fucking Justin Bieber(!!!) Jag är så glad och jag är så glad att det är Felicia jag har vid min sida, ikväll ska vi verkligen passa på och njuta. 

När vi kommer fram till Stockholm ska vi besöka lite affärer, äta och sen checka in på vår mysiga hotell-båt som vi bokat en natt på innan vi beger oss till Tele2 arena.
Men nog om det nu, jag kommer säkert fortsätta vara i extas och prata om detta flera inlägg framöver haha. 

Resten av helgen är också fullmatad! När jag kommer hem från Stockholm imorgonkväll nångång så ska jag bara svida om och förbereda mig på nya äventyr som förhoppningsvis kommer öppna nya portar för mig. Jag ska nämligen provjobba som bartender på en av nattklubbarna i stan. Håll tummarna att det går bra!
Är inte hemma förrän sent på natten och hoppas att jag kan somna omgående för redan lördagmorgon ska jag befinna mig i Örebro igen och då ska jag möta upp med en tjej och skriva på kontrakt för lägenhet. Förstår ni nu vad det är som händer ​och varför jag inte kunnat/velat berätta något. Det har varit svårt att hålla sig men nu känns det som att det händer på riktigt. 

Lördagskvällen så har jag blivit medbjuden som +1 till min vän Sebastians firmafest, ska bli jätte kul och jag hoppas på en trevlig kväll som kommer avslutas på Hannas 18 års fest. 

Söndag jobbar jag egentligen från 14-23 men jag har försökt att pussla lite så jag kan börja kl 17 istället eftersom familjen ska ses hemma hos mamma och fira lite födelsedagar som varit nu i september, jag hoppas verkligen jag kan medverka på detta för det hade varit så skönt att avrunda den här intensiva veckan och alla nya intryck och förändringar med ett kalas med familjen. 


Ska försöka att inte glömma att stanna upp och bara njut av min tillvaro.

Likes

Comments

Vilken bra dag jag lyckats få till idag ändå. Från jobbet, hem för lägenhetsvisning som gick bra, jag avbokade faktiskt dom två sista för att jag hade sån bra magkänsla redan med första och senare under kvällen fick jag klartecken på att hon vill ta över den, jätte kul!
Allt känns från min sida jätte bra och det är med stolthet ja överlämnar denna fina lägenhet.

Jag tog tillfället i akt att spendera lediga kvällen hemma hos mamma och lillebror, bästa mamma bjöd på pizza och så myste vi hela kvällen i soffan till bonde söker fru. Sååå mysigt och välbehövligt, det är verkligen terapi för själen att komma hem till familjen även om det bara är några timmar.
Jag fick dessutom provköra mammas nya bil hem till mig igen och den va så rolig att köra.

Nu har jag landat hemma sen en stund tillbaka med repriser av idol på TVn och en hårfärg i huvudet Ska snart se över min garderob och hitta något att ha på mig samt börja packa.
Imorgon bär det äntligen av till Stockholm!

Likes

Comments

Jag håller just nu på att avrunda den här arbetsdagen, som är nummer 11 i rad. Jag känner att både knoppen och kroppen är trötta och då blir kvalitén på arbetet lite lidande. Jag har just nu hand om en konferens som snart ska avslutas för dagen. Ska bli skönt med några dagar ledigt så är jag tillbaka på söndag igen med ny energi!

Likes

Comments