Carolina Gynning
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten

Det här fina vinglaset fick ja av mina vänner i inflyttningspresent, från Carolina Gynnings kollektion. Sååå fint. Ni som följer mig vet ju att jag älskar inredning och allt i porslins-väg och det visste tydligen mina fina vänner också. Detta glas kommer det drickas fina viner ur många gånger!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Det blev en riktigt bra dag igår, nya kontakter har bildats och band har knytits. Det känns mycket bra här i Örebro just nu. Det gick även bra att jobba igår och jag kände att jag förtjänade en öl när jag kom hem och kunde slappna av i soffan, tog fram datorn och jobbade i tre timmar. tre effektiva timmar, sen somnade jag som en sten.

Imorse var ju egentligen planen att jag skulle gå upp och möta min vän Ellen för en fika men hon var tyvärr tvungen att ställa in, hoppas hon kryar på sig så vi kan ses snart!
Istället tog jag en lång sovmorgon, kände mig dränerad på energi. Men nu är jag på g igen och snart ska jag till jobbet för en kväll med gänget där!

Ha en fin onsdag allihopa

Likes

Comments

Mötet idag på Elite gick mycket bra. En sådan fin miljö där inne och om man blickar ut, med utsikt över Örebro slott, jag har en känsla av att jag kommer trivas där! Ja för jag ska få jobba i festvåningsteamet med start snart. Det ska bli jätte spännande och roligt att få vara en del av en sån stor koncern.

Inte nog med goda nyheter där utan redan på fredag ska jag få jobba på en av nattklubbarna här i stan, ni vet ju sen tidigare att jag trivs så bra med jobbet i den miljön så det ska bli sjukt roligt.

Likes

Comments

Äntligen har jag och Emelie fått ett tillfälle att träffas och umgås! Det var verkligen alldeles för länge sen och mycket har hänt sen sist, så det fanns så mycket att prata om.
Vi åt god frukost från Espresso house och bara myste hon och jag. Det får inte gå yttligare 6 månader innan nästa gång!!

Dom fina tallrikarna är ifrån modernica.se

Likes

Comments

Trevligt att vakna upp bredvid Josefin idag, men nu har hon hunnit iväg till skolan, jag däremot ska precis kliva upp och starta den här dagen. 
Idag har jag roliga saker framför mig. Först ska jag möta upp fina Emelie på stan för en brunch och för att ta igen lite tid, det är välbehövligt! Jag har inte träffat henne sen i mars när vi hade livets festhelg. Vi har sååå mycket att prata om. 
Sen ska jag faktiskt vidare till Elite Hotel för ett möte med restaurangchefen där, spännande! 

Likes

Comments

Det har varit en bra dag idag men nu är jag riktigt trött, jag sitter här med datorn framför mig och inväntar min kära vän Josefin som kommer hit snart. Hon ska sova här inatt men först ska vi se Paradise hotel. Så mysigt med sällskap och det går inte att få så mycket bättre sällskap än henne!
Imorgon väntar ännu en rolig dag, vi hörs då

Likes

Comments

​Jag fick in ett jätte fint mejl från en tjej som heter Sandra som jag tackar alla ödmjukast för, för alla fina ord och all motivation jag fick. Mejlet avslutades med en fråga som jag tänkte att jag lika gärna kan ta upp här för jag tyckte det var en intressant tanke bakom som jag inte riktigt reflekterat bakom förrän jag fick denna fråga ställd till mig.

"... Känner du att ditt liv har förändrats eller att du har förändrats som person efter att du slutat med hästar, flyttat hemifrån och sen flyttat igen en andra gång?"

Det 'är verkligen en bra fråga. Absolut har livet förändrats, drastiskt skulle jag vilja påstå. Ingenting är sig likt mot vad det var förut. 
Att jag som person skulle förändrats kan nog också stämma. En flytt hemifrån har såklart tvingat mig att bli mer ansvarsfull och mer driven.
Ni som följt mig länge, enda tillbaka till min förra blogg som var en hästblogg ni vet att jag redan då var driven och hade ansvar för flera hästar, att jag gick upp kl 5 för att sitta till häst kl 6 och rida innan skolan är ju ett bra exempel på någon som vet vad den vill, jag drev en blogg med 30 tusen läsare i månaden, hade sponsorer både via bloggen och genom dressyrtävlingar. Men det är inget att jämföra med allt jag jobbar med nu och alla bollar jag har i luften just nu. Det här med hästeriet la nog en stabil grund för mig, jag fick lära mig mycket, något jag är tacksam över idag men som jag aldrig skulle vilja gå tillbaka till. Även fast jag saknar själva djuren och vissa personer som jag lärde känna under den perioden så är det inget liv jag vill leva igen. 

En flytt hemifrån har såklart inneburit att jag lärt mig allt det här grundläggande som att ta hand om mig själv, stå på egna ben, vara ekonomisk, planera och strukturera upp mitt liv. Sånt där som alla lär sig (förhoppningsvis)​. Det är ju en personlig förändring, som jag och alla andra tvingats göra när man tar steget. Men det anser ju inte jag som en speciell bragd att genomföra utan det är ju mest sunt förnuft.
Jag har nog också förändrats som person på den punkten att jag har fått lära mig prioritera om och framförallt prioritera rätt. Jag är inte lika blåögd längre utan jag ser lätt vilka som vill mig väl och vilka jag vill ha i min omgivning. Något jag hade mycket svårt för tidigare. Att jag omgav mig med folk som drog ner en, som var mina vänner mot mig men snackade skit bakom min rygg det var inget ovanligt fenomen. 
Jag vet inte om det har med det här själva steget jag tagit i livet eller om jag bara blivit äldre och "klokare". 


Att jag flyttade en andra gång har betytt så mycket för mig, jag har alltid varit lite rädd för omställning, något man kanske inte tror när man följer mig men att lämna tryggheten jag hade med fast jobb och boende till att säga upp sig och flytta till en lägenhet med mer än det dubbla i hyran. Det har såklart skapat en liten oro's rynka i min panna ha-ha men alltså jag kan inte trivas bättre här och jag ångrar inte en sekund att jag tog det här klivet, jag tror att det kommer betyda mycket i min personliga utveckling och framförallt i min karriärsutveckling. 


Jag känner att det blev ett väldigt luddigt svar, men så blir det med en fråga som väcker mycket tankar som snurrar och många punkter man vill få in kunna. Jag hoppas iallafall att du är nöjd med svaret annars så är det helt okej att ställa följdfrågor så lovar jag att ta upp dom.

Likes

Comments

Godmorgon härliga måndag! Jag har varit vaken nu sen kl 8, startat dagen med min vanliga morgonrutin för att sedan satt mig vid datorn och betalat av mina räkningar. Jag har gjort iordning en kopp grönt te och lyssnar just nu på framgångspodden av Alexander Pärleros Hett tips till alla er där ute! Om det är något som motiverar mig i vardagen så är det hårt arbetande entreprenörer och att lyssna eller att prata med dom. Jag har ett par stycken i min omgivning och jag blir alltid lika inspirerad av att omge mig av drivna människor.

Nu ska jag fortsätta jobba lite hemifrån och sen fixa mig för att gå ut på stan, jag ska springa lite ärenden åt mig och min vän Hanna inför helgen samt kika förbi hos en arbetsgivare och presentera mig.

Likes

Comments

Jaha då har första veckan här i örebro passerat och jag kan inte ha det bättre. Jag måste stanna upp och bara njuta av min tillvaro just nu, av alla fina personer jag har runtomkring mig och av allt i livet bara, det är jävligt bra nu faktiskt.

Jag tänkte att jag skulle gå igenom kommande vecka men vi startar redan med idag, jag har haft storstädning hemma något jag tänker hålla mig till varje söndag för söndagar är en bra fixardag. Ikväll kommer en bra vän hit så ska vi bara mysa i soffan, prata om livet och äta gott.

Måndag: tänkte börja dagen framför datorn, jag ska betala räkningar, skicka mejl och förbereda inlägg som ska upp under veckan. Sen ska jag besöka en restaurang här i Örebro för ett möte med en av cheferna, spännade. Efter det drar jobbveckan igång 14-22 på hotellet.
Tisdag: äntligen en efterlängtad träff och fika med Emelie på stan kl 10, vi har inte träffats sen i mars så hon är verkligen efterlängtad. kl 13 ska jag vara på Elite Hotel för ett möte sen tillbaka för jobb 14-22.
Onsdag: Fika kl 11 på Espresso house med Ellen som är min gamla barndomsvän och numera bor vi i samma stad(!!) jobba 14-22
Torsdag: träffa och prata med en ny samarbetspartner, förbereda inlägg på blogg och instagram. Jobba 14-22

Hela helgen är jag ledig och passande nog kommer min bästavän Hanna hem för att stanna i flera veckor så vi ska ta igen all missad tid, ha sleepovers, prata om allt som händer i livet och festa gärnet!
Det är ju halloween i helgen och jag är förövrigt inte alls taggad på att klä ut mig och sånt där, men jag får kanske offra mig för det är ju trotsallt tidernas festhelg och jag känner på mig att det blir galet!

Likes

Comments

Jag hade verkligen inte förväntat mig några presenter när jag i fredags bjöd in mina närmaste vänner på en liten inflyttningsfest. Jag blev verkligen överraskad! Det hade räckt med bara deras närvaro men alltså wow vilka vänner. Jag är så glad för allt och för att jag har dessa personer i mitt liv.

Sen är jag lite ledsen att folk jag trodde skulle komma, inte kom, vissa som står mig riktigt nära. Det hade betytt mycket för mig, men vad ska jag göra, jag kan inte styra över andra. Jag är tacksam för dom som dök upp och gjorde hela kvällen till en succé!

Likes

Comments