View tracker

Januari:

Började mitt år med att åka till Thailand via Kina en dag, var en fantastisk resa med tusen upplevelser och jag gjorde mitt bästa för att njuta och må bra, la mycket av min tanketid på helt onödiga personer och försökte samtidigt jaga wifi. Idag ångrar jag att jag la den tid på dessa personer och är glad att jag inte har kontakt med dessa längre. När jag kom hem var jag jättebrun och mådde nästan bättre då än tidigare. Hängde med massa goa tjejer den sista tiden av Januari som var kvar..

Februari

Åkte till Gotland i början av Februari och spelade match, matcherna var tyvärr inte speciellt kvalitativa men jag njöt av att vara på min ö efter lång tid. Kom hem och var mycket lugnare i mig själv så fick börja dubbla matcher vilket gjorde att jag körde rätt mycket. Minns typ inte Februari alls men det var overall en mysig månad.

Mars

Mars hände det inte så mycket i heller, var på myskväll med Anna hos Sofia & Co, käkade brunch med tjejerna och köpte tårta till Klara efter en morgonträning på hennes börthday. Klippte även av mitt långa hår vilket var otroligt skööönt men samtidigt ovant, annars så njöt jag mest av att det började bli varmt (äntligen)

April

April var nog en av årets sämsta månader, mådde ej, en relation tog slut och jag tog det otroligt personligt även om jag idag vet att jag är queen. Var på en del fester som var både åt de positiva hållet och negativa, käkade tacos med laget. Åkte ner på en tripp till Malmö vilket var både kul och inte så kul! Överlag roligt men herre vad sliten jag var i typ en vecka haha, dagen efter vi kommit hem hade vi en lektion inställd innan skolträningen. Istället för att plugga/fika/käka drog vi till hallen, la oss i omklädningsrummet och sov 2 och en halvtimme.. Firade

Maj

Maj var mest i en dimma, dels för att jag var i princip utmattad efter allt jag tänkte på i April. Firade in första maj med lite mysfest och solade med mina fina vänner på balkonger och bakade vegansk rulltårta, njöt av solens strålar och gick långa promenader. Slutet av maj spelade jag cup med småtjejerna vilket vi vann silver i, otroligt kul att se vilka framsteg de hade gjort samt gjorde. Dagarna efter blev jag härligt magsjuk och missade alla omprov vilket inte ledde till roligheter...

Juni

Vilken månad! Skolan lugnade ner sig helt, gjorde massa saker man inte får, sov hos Anna även fast det var mer prat än sömn och tillslut spelade vi eken! Jättelerigt men roligt, eller ja roligast var kanske inte alla matcher utan mer allt runt. Fick en tumskada i semin fast vi gick till final!! Fy va segt och dessutom mjäkigt, var orolig att min sommar skulle vara förstörd men visade sig vara en slitskada på ledbandet (skidåkartumme?) så allt var ok.. Solade och badade med vänner och festade, främst på midsommar..

Äeej nu är jag utmattad av att skriva detta! Fortsättning kommer, kanske. 

Likes

Comments