Idag blir det lite bilder på två av mina supersöta och fantasy-inspirerade töser, Marwa och Marnie ^w^

Marwa är en Soom Rosette School of Dolls Marguerite huvud som jag har tänkt ha på min white skin Fairyland FairyLine centaur när den kommer. Hon har väldigt stora och mörka ögon, vilket är meningen. Tycker det på något sätt passar henne så bra och jag har en fin bild i huvudet på hur hon kommer bli, som en magisk och mystisk flicka. Längtar så tills jag fått hem kentaurkroppen och har köpt en överkropp till henne!

Marnie är naken och söt som vanligt! Älskar denna vinkel till henne, hon blir liksom sådär extra söt!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Dom här två söta kjolarna blev helt klara sent igår och idag la jag upp dom på min Etsy . Yay! ^w^

Gillar verkligen hur dom blev och jisses vad fluffiga dom är!


ALL THE FLOOF!


Dom ligger uppe för $25 vilket är ca 200 kr så om någon är intresserad av en till sin docka, fast i en annan storlek eller annan färg, så är det bara att höra av sig ~Likes

Comments

Dessa små söta sommarklänningar till Pukifee har varit klara under en längre tid men det blev visst så att jag helt glömde bort att lägga upp dom men nu ligger dom i alla fall ute på min Etsy . Titta gärna förbi om du är intresserad! ^w^

Freya är också supersöt som vanligt! ~

Likes

Comments

Det hände inte så mycket idag. Jobbade på som vanligt men jag tog mig en tur med kameran ute på gården i alla fall för lite blandade bilder.

Likes

Comments

Morsans kommentar "OMG, är det där bara EN klänning?!"

Ja mamma, det är bara en väldigt fluffig klänning!


Sydde klart denna vackra skapelse igår! Är väldigt nöjd med hur den blev och den ligger numera ute på min Etsy! Hoppas den får ett nytt hem snart! ^w^


Dessvärre gick så gott som allt tylltyg som jag hade i den här färgen åt så nu måste jag köpa mera! ;___; Jag som just fick hem tyget också!

Likes

Comments

Nu ska vi se om allt här blir rätt ~ Första inlägget, hmm...så konstigt med en blogg. Jag antar att sånt händer när platser inte längre finns kvar. En flyttar liksom vidare, med vemod men med nyfikna ögon. Något nytt - det är både spännande och irriterande på samma gång.

Men kanske ska det bli något av detta, en start på något nytt tillsammans med er andra som finns här redan. Kanske kan här bli något så att vi kan fortsätta hålla ihop. Vi får se hur det blir ~ Nu är jag här i alla fall!

Likes

Comments