Header

Efter att ha gått upp tidigt, varit ute på en PW, lagat matlådor, gjort chiapudding inför imorgon, lagt ansiktsmasker och fixat om naglarna känner jag mig ändå rätt produktiv för en gångs skull. Kvällen fortsätter med en middag med Becca, lutar åt et litet mysigt tapas-ställe i Gamla Stan. Men eftersom att vi båda är väldigt rastlösa av oss lär vi snart mötas upp för en kaffe innan maten, så som det blir när man har alldeles för mycket skit på lager som måste fram, haha! Känner iallafall att denna helg som varit lite turbulent ändå avslutas på bästa sätt. ​Hur har er helg sett ut?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Det höll i 5 månader men tillslut brast det. Under 5 månaders tid lyckades jag slippa undan det där trycket i bröstet, den där känslan av att hjärtat ska hoppa ur kroppen samt hur man kippar efter andan och tror att man ska dö. Den där äckliga saken kallad panikattack.

---

Allting har verkligen rullat på och även om det inte gått en dag där jag inte påmint mig om allt positivt runt omkring mig, i rädslan om att falla tillbaka, så har det fungerat. Jag trodde aldrig tidigare att jag skulle befinna mig på en plats där ångesten inte är en del av mitt liv. Men det gick.

---

"Jag har fortfarans en svag punkt och jag vet att om den kommer in i mitt liv kommer det krävas otroligt mycket av mig för att inte falla tillbaka" så skrev jag i Augusti. HÄR. I försök om att vara personlig men inte privat kan jag ju säga att detta handlar om en känsla och ett tankesätt som jag inte vill ha i mitt liv. Ett tankesätt som krupit sig närmre inpå dag för dag de senaste veckorna som får mig att känna som om det är hösten 2015 all over again.

---

Skillnaden? Jag är inte olycklig jag var bara ledsen här om dagen, vilket gjorde att den där äckliga, ilande känslan i kroppen och trycket över bröstet kom tillbaka. För ett år sedan kunde jag inte gå 5 månader utan att vara ledsen som nu, men den största skillnaden var nog ändå att jag var riktigt jävla olycklig.

Likes

Comments

Som de flesta av mina vänner vet, samt resterande som följer mig på Snapchat, så åker jag iväg till Australien i början av 2017. Efter mycket om och men bestämde jag mig för att åka med Becca & Malin och två dagar senare var biljetterna bokade. Jag har tidigare sagt att jag skulle åka dit i ca 6 månader men nu fick det bli en lite kortare vistelse på 2 månader. Helt perfekt tid att vara borta då man inte missar så mycket här hemma men samtidigt hinner uppleva en hel del. Min plan är inte att jobba utan att helt enkelt ta semester och bara njuta av detta fantastiska land. Så just nu är detta vad jag ser fram emot mest! Att slippa lite av vintern och slasket som det bjuds på här hemma ska bli så skönt. Slipper även fundera över hur jag skulle göra med min födelsedag här hemma eftersom att den ligger under resans gång vilket är riktigt befriande. Lite saker finns det kvar att ordna men det är trots allt 3 månader kvar så det är bara att ta tag i så fort som möjligt. Som ni förstår kommer ni självklart få läsa lite för mycket om denna semester när det väl är dags!

Likes

Comments

39an stod för dagens AW // jag och Amanda kom även fram till att detta faktiskt är ett riktigt bra ställe att ta med dejten på.

Längesen man skrev någonting här! Just nu går livet ut på att jobba, klämma in AW's - försöka få in tid med vännerna och mera jobb. Det är ändå väldigt överkomligt måste jag säga. Speciellt nu när jag satt upp lite delmål det kommande året. Det kommande 6 månaderna har jag en plan, resterande månader av 2017 är ännu bara tankar och förhoppningar som vi får se om jag håller fast vid. Har så mycket tankar kring framtiden som till större del är peppande, tveksamheterna låter jag bli att tänka på då det endast tar energi och skapar ångest som är otroligt onödigt om man faktiskt kan slippa undan den. Tänkte att jag kanske skulle bli lite bättre på att uppdatera här med tanke på att det är så många vänner man knappt hinner se nu för tiden. tyvärr. Så någon dag tänkte jag ta tag i det, vi får väl se när.

Likes

Comments

Skrattar så mycket åt det här för att det är jag i ett nötskal. Att planera in dagar då man endast ska umgås med sig själv är ett måste för mig. Uppskattar verkligen att vara ensam samtidigt som det är hur mysigt som helst att tillbringa tiden med folk man bryr sig om. Men egentid, det är då man har tid att fundera över allt som man annars inte har tid med, komma fram till saker man inte tänk på och bara ladda om batterierna helt enkelt. 

Likes

Comments

​Om en månad befinner jag mig i London och det ska bli så skönt att få komma bort lite även om det blir en kort visit. Denna gång åker jag iväg med Stina, det blir tre dagar mitt i veckan, lite variation i vardagen så att säga! Kan tänka mig att London är riktigt mysigt på hösten samt att det är runt allahelgona/halloween ​som förövrigt alltid har varit den högtiden jag avskyr mest av allt ​men oktober i denna stad känns trots allt lite extra mysigt. Att ha någonting att se fram emot är ett måste för att behålla någon slags motivation nu när den gråa tiden sätter igång.  

Likes

Comments

Tidigare i veckan trillade jag in på Choco Mania's instagramkonto och blev fast besluten vid att hit ska jag. Så idag åkte jag, Lisa och Sara till Mall of Scandinavia och jag kom för övrigt fram till att jag verkligen måste ta mig en rejäl shoppingtur och införskaffa mig lite kläder då jag känner att jag just nu går runt i samma trasor dag in och dag ut. Hur som helst skulle ni vara lika sötsugna som jag var idag så tycker jag ni ska svänga förbi Choco Mania om ni ändå rör er runt i gallerian, där utlovas en riktig sockerchock men gud så gott det var!

Likes

Comments

​Här om dagen gick jag in på Akademibokhandeln och köpte Michaela Fornis senaste bok - Jag är inte perfekt, tyvärr. Älskar hennes två tidigare böcker så blev ju tvungen att köpa denna också. Jag har inte alls hunnit läsa mycket ur den, bläddrat lite för att jag varit så extremt nyfiken på innehållet, och det här är verkligen en bok jag hade behövt för ett år sedan. Att läsa de första sidorna och känna att det här är något jag läser för att det är intressant och någonting jag kan relatera till men ingenting som är ett problem idag är rätt skönt! Läser sällan böcker men denna planerar jag att läsa ikväll och är redan orolig för att den ska ta slut, haha. - Forni gör det igen! 

Likes

Comments

Instagram @hannakruth