Header
View tracker

I och med att jag inte uppdaterar tillräckligt för att jag ska vara nöjd kommer bloggen att stå still fram till den 6 Januari. Just nu är det endast 9-17 jobb som står på veckoschemat, fåtal övertidstimmar och helger som i princip ser exakt likadana ut. Med andra ord så händer det inte speciellt mycket som är värt att dela med sig av. Har lite idéer som jag spånar på just nu men hur det blir med allt får vi se om 2 månader, för tillfället hittar ni mig inte här längre men slänger in en bild hipp som happ på Instagram @HannaKruth

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Någonting jag tycker vi borde bli bättre på i Stockholm, eller ja Sverige generellt är det här med brunch. Även om det finns bra brunchställen så är det ofta superlång kö och endast specifika tider som det går att beställa. Vi borde kort och gott anamma hela idén kring brunchen och göra den till en del av vardagen, hur underbart vore inte det!? Jag tycker definitivt att ett mer simpelt brunchställe som Le Pain borde finnas i Sverige, inte speciellt dyrt, mycket att välja mellan, lätt att bara slå sig ner lite spontant när man inte orkar boka bord på dessa andra ställen som vi har här hemma. Har dock för mig att det finns i Göteborg så det kanske redan finns lite här och där egentligen förutom i Stockholm? Hur som helst ska jag definitivt bli bättre på att boka in bruncher och mysiga luncher över lag den kommande tiden!

Likes

Comments

View tracker

Inlägger innehåller Adlinks

Hur snygg är inte denna kappa! Jag har dock inte bestämt mig om jag vill ha en kappa i och med att jag redan har den, även om den är i den kortare varianten. Det står mellan en längre kappa eller en faux fur troligtvis i svart oavsett modell. Känns lite onödigt att införskaffa sig en rejäl vinterjacka då jag ändå ska iväg under den värsta perioden men samtidigt börjar det bli allt mer kyligt då vi ändå går in i November månad denna vecka. Denna skönhet hittar ni hur som helst HÄR .

Likes

Comments

Slängde ihop en liten video från dessa tre dagar som ni ser nedan. Filmade dock inte så mycket egentligen, fanns ändå en hel del andra saker man kunde tagit med men det är sånt som man alltid inser i efterhand.

Vi passade på att stanna vid Big Ben och fota lite outfitbilder. Jobbigt nog kände även paret bakom mig att detta var ett bra fotoställe.. Hur som helst strosade jag runt i denna outfit under vår andra dag. Har börjat älska kläder i läder/skinnimitation, snodde Stinas skinnjacka under dagen men känner att det kanske är dags att införskaffa sig en egen rätt snart och inte bara låna mina vänners haha. Men hur härligt är det inte att man i slutet av oktober kan vandra runt i en skinnjacka! Önskar att det vore så under hela höst/vinter halvåret, nu börjar det dock bli dags att kika på något varmare. Bara att hålla ögonen öppna.

Likes

Comments

Ett stopp vid Big Ben är ju ett måste! / Sista dagen blev det lunch på Christopher's

Det blev såklart även en lunch på Shake Shack, mums!

En hel del promenerande på Londons gator blev det också // We love Ben

Efter mycket om och men är jag äntligen hemma. Försenat flyg och taxiproblem är inte direkt något man vill ha när man ska bege sig hemåt. Hur som helst hade vi ett par härliga dagar, god mat, mycket strosande och så fest på det - summering av denna resa, haha! Känner att detta var en perfekt längd för London för nu väntar en lugn helg innan 2 månaders jobb dag in och dag ut innan jag beger mig av till Australien på min långsemester! Men nu blir det upp och göra lite frukost/lunch, i och med att jag inte kom hem förens vid 4-tiden inatt så fick det bli en extremt lång sovmorgon, sånt som behövs ibland.

Likes

Comments

Befinner mig äntligen i London med Stina! Så härligt att komma bort från gråa Stockholm i ett par dagar, lite variation i vardagen så att säga. Trots att både jag och Stina besökt denna stad tidigare har vi ändå slutat upp på typiska turistmål, så som Big Ben , Oxford Street och Piccadilly Circus. Vi har även hunnit med en supergod brunch, drinkar på Hotel W, kikat på London från högre höjder (från Galvin), shoppat, tagit en och annan afternoon tea och såklart dansat natten lång denna gång var det Tape som gällde.

Snart ska vi börja göra oss i ordning inför kvällen, det blir middag på en japansk resturang och senare blir det att slå klackarna i taket på Cirque Le Soir!

Likes

Comments

Efter att ha gått upp tidigt, varit ute på en PW, lagat matlådor, gjort chiapudding inför imorgon, lagt ansiktsmasker och fixat om naglarna känner jag mig ändå rätt produktiv för en gångs skull. Kvällen fortsätter med en middag med Becca, lutar åt et litet mysigt tapas-ställe i Gamla Stan. Men eftersom att vi båda är väldigt rastlösa av oss lär vi snart mötas upp för en kaffe innan maten, så som det blir när man har alldeles för mycket skit på lager som måste fram, haha! Känner iallafall att denna helg som varit lite turbulent ändå avslutas på bästa sätt. ​Hur har er helg sett ut?

Likes

Comments

Det höll i 5 månader men tillslut brast det. Under 5 månaders tid lyckades jag slippa undan det där trycket i bröstet, den där känslan av att hjärtat ska hoppa ur kroppen samt hur man kippar efter andan och tror att man ska dö. Den där äckliga saken kallad panikattack.

---

Allting har verkligen rullat på och även om det inte gått en dag där jag inte påmint mig om allt positivt runt omkring mig, i rädslan om att falla tillbaka, så har det fungerat. Jag trodde aldrig tidigare att jag skulle befinna mig på en plats där ångesten inte är en del av mitt liv. Men det gick.

---

"Jag har fortfarans en svag punkt och jag vet att om den kommer in i mitt liv kommer det krävas otroligt mycket av mig för att inte falla tillbaka" så skrev jag i Augusti. HÄR. I försök om att vara personlig men inte privat kan jag ju säga att detta handlar om en känsla och ett tankesätt som jag inte vill ha i mitt liv. Ett tankesätt som krupit sig närmre inpå dag för dag de senaste veckorna som får mig att känna som om det är hösten 2015 all over again.

---

Skillnaden? Jag är inte olycklig jag var bara ledsen här om dagen, vilket gjorde att den där äckliga, ilande känslan i kroppen och trycket över bröstet kom tillbaka. För ett år sedan kunde jag inte gå 5 månader utan att vara ledsen som nu, men den största skillnaden var nog ändå att jag var riktigt jävla olycklig.

Likes

Comments

Som de flesta av mina vänner vet, samt resterande som följer mig på Snapchat, så åker jag iväg till Australien i början av 2017. Efter mycket om och men bestämde jag mig för att åka med Becca & Malin och två dagar senare var biljetterna bokade. Jag har tidigare sagt att jag skulle åka dit i ca 6 månader men nu fick det bli en lite kortare vistelse på 2 månader. Helt perfekt tid att vara borta då man inte missar så mycket här hemma men samtidigt hinner uppleva en hel del. Min plan är inte att jobba utan att helt enkelt ta semester och bara njuta av detta fantastiska land. Så just nu är detta vad jag ser fram emot mest! Att slippa lite av vintern och slasket som det bjuds på här hemma ska bli så skönt. Slipper även fundera över hur jag skulle göra med min födelsedag här hemma eftersom att den ligger under resans gång vilket är riktigt befriande. Lite saker finns det kvar att ordna men det är trots allt 3 månader kvar så det är bara att ta tag i så fort som möjligt. Som ni förstår kommer ni självklart få läsa lite för mycket om denna semester när det väl är dags!

Likes

Comments

Instagram@hannakruth