View tracker

Jeg dag havde Toppie en stille og rolig hyggedag efter to hårde dage med undervisning. I tirsdags red jeg dressur ved Simone og i går sprang jeg ved Torben.

Jeg lærte et nyt udtryk - Jeg skal ikke være en forsigtig mus, når jeg springer. Jeg skal være en effektiv mus!

I dag fik Toppie og jeg en ven med på tur. En rovfugl. Den var vildt flot. Måske var den på jagt efter en forsigtig mus. 😊

❤Amalie

Likes

Comments

I morgen skal der være internt springstævne i Mejlby. I denne uge har jeg haft tema i "håndværk og design" og gjort nye bomme klar til fem spring.

Bommene er købt i Jem & Fix. på tilbud til 99 kr. pr. stk. I kan finde dem her til normalpris. Runde pæle ø10/ 300 cm.

Maling er bare små rester som rideklubben havde på lager.

Mønster er fri fantasi.

Håber det bliver et godt stævne i morgen. Alle tre piger skal ride "bom på jorden" på Celton. Jeg glæder mig.

<3 Amalie

Likes

Comments

I indlægget Godt Nytår fortalte jeg ,at jeg har været ude og rejse med min søde kusine Julie. Det var min plan at skrive om turen lige efter vi kom hjem, men TYPISK, med det samme jeg kom hjem fra varmen, blev jeg syg.

Men nu er jeg ved at være frisk igen, og jeg har glædet mig til at skive om det hele. Jo altså....

Jeg var blevet inviteret med på turen af Julie og hendes far Kim. Julie skulle ned og besøge ham, og ville gerne have en med på sin egen alder. Jeg er selvfølgelig bare SUPER glad for at hun havde lyst til at invitere mig med. :-) Det var første gang jeg var ude og rejse uden mine forældre og min lillebror.

Min far kørte mig til Ålborg lufthavn, hvor vi skulle mødes med min faster og Julie. Derfra skulle vi to flyve til København, og derfra videre til Dubai. Vi var afsted fra d. 26.12 - d. 2.1. På de seks dage nåede vi bare SÅ meget.

Jeg synes virkelig det har været spændende at besøge et land, der er så anderledes end Danmark. Jeg kan næsten ikke komme på noget, som er ens ved de to lande.

Alting er bare meget større. Verdens største shoppingcentre, verdens højeste bygning, verdens eneste 7 stjernede hotel, verdens største alting. Det var ret vildt.

<3 Amalie

PS. Jeg har selv taget billedet ovenover med min telefon, og der er ikke engang filter på. Jeg synes selv det ser ud som noget taget ud af en film. :-)


Likes

Comments

Vi var også i et rigtig stort vandland. Det var så stort at vi næsten ikke kunne finde rundt.

Dagen før havde vi været i Dubai Mall, som er verdens største shopping center, hvor at vi købte et vandtæt cover. Det tog vi med i vandlandet. Det var virkelig sjovt, fordi så kunne vi filme under vandet.

Vi var også i Emirates Mall .Jeg vil i det hele taget mene at shopping er en stor ting i Dubai. :-)

<3 Amalie

Likes

Comments

En af dagene var vi i noget der hedder Global Village .

Det var lidt en blandet oplevelse. Global Village er delt ind i områder med tema for forskellige lande. Der er tivoli, og forskellige ting man kan prøve. Man kunne gå ind af den ene port og så var man i indisk tema, Egypten, England osv. De havde lavet alle de ting der kendetegner forskellige lande.

Julie og jeg var alene afsted den dag, og vi tog en taxa derhen.

Da vi kom hen til der hvor man køber billetter, fik vi af vide, at vi måske ikke kunne komme ind, fordi vi havde for kort tøj på. For os var det jo bare helt almindeligt tøj med shorts og t-shirt, som vi har på når det er varmt. Men hvad, vi købte billetter og stillede os i kø.

Da vi skulle ind, blev vi stoppet, første gang og vi skulle sige vores alder. Da vi så var kommet ind, var vi de eneste med shorts på. Alle kiggede på os, og det var faktisk ikke specielt rart. Vi blev også stoppet flere gange af vagter der spurgte os, om vi nu havde fået lov til at komme ind, og hvordan vi kom ind. De troede at vi snød dem, og de spurgte om vi løj.

Men det var nok også det eneste, der ikke lige var så fedt ved Dubai. Og det som var mest anderledes. Vi kan jo ikke lige forestille os, at vi ikke kunne tage i Djurs Sommerland en varm sommerdag i shorts.

Men på den anden side, så kom jeg også til at tænke på dem der går anderledes klædt her i Danmark, har de mon den samme følelse af at alle kigger mærkeligt på dem?

Bare en tanke.


<3 Amalie

Likes

Comments

Vi var også til stævne og se Tina Lund ride.

Det var spændende at se hvordan de rider i Dubai. Jeg synes generelt de red mere voldsomt end i Danmark, og knap så flydende i tempo gennem hele banen. Tina var rigtig sej og vandt klassen.

Jeg kunne sagtens have brugt flere dage til stævne, men de andre var ikke helt så hesteinteresserede, som mig. ;-) Vi fik set noget ridning og det flotte anlæg, og det var jeg bare mega glad for. Så kunne jeg lige klare at være uden heste igen til jeg kom hjem.

Da Tina stadig boede i Danmark var vi på besøg på hendes stutteri på vej på sommerferie i Sverige et år. Dengang var hun gravid med sin dreng, og nu har hun jo lige fået en lille pige.

Hun har også været i Mejlby og lave springkursus engang.

I kan se hvor lille jeg var dengang på billederne nederst.

<3 Amalie


Likes

Comments

Vi var også inde og se verdens største vandshow, fejrede nytår på Hard Rock., og var i det hele taget en hel masse ude af huset. Men selvom ferien var fyldt med oplevelse, så var det også en familieferie.

Der var også tid til at have besøg til julefrokost - hvor Julie og jeg stod i køkkenet. Vi var sammen med Julies små søskende, og jeg følte mig i det hele taget rigtig godt taget imod.

Tusind tak for jeres gæstfrihed Kim og Sophie. Og Tusind tak Julie for at være sådan en god rejsekammerat. <3 Jeg tager gerne en tur igen en anden gang.

<3 Amalie

Likes

Comments

Mens jeg var ude og rejse var Toppie på en lille trænings/ welness ferie ved Hanne og Martin hos H&M Equestrian Aqua i Nordjylland.

Min mor og min Bedstefar kørte hende derop d. 28. december. De var der mens hun blev trænet første gang. De tog en masse video, som de sendte ned til mig, så jeg kunne følge med.

Hun var der i tre dage, og nød det rigtig meget. Hun fik også ros for sit fine arbejde, og faktisk blev hendes skridtlængde 7 cm. længere på de få dage.

I kan se en video deroppe fra her: Toppie på vandbånd

Jeg synes det er sjovt at se forskellen på den første gang Hanne starter båndet, og så hvor ivrig Toppie er den sidste dag. :-) Jeg er i hvert fald sikker på at hun gerne vil afsted på sådan en god tur igen. :-) Og så havde jeg rigtig god samvittighed, mens jeg var på ferie, fordi jeg vidste at Toppie stadig blev trænet.

For en del år siden prøvede min pony Cassius også vandtræning, men det var svømning. Grunden var at han var blevet forfangen af noget medicin han fik for sine luftveje. Derfor skulle han have boksro i rigtig lang tid, og det var han bare slet ikke glad for. Med svømningen fik han trænet sin kondition op igen, og kom af med noget energi uden at belaste benene. Det var rigtig godt for ham dengang, så han kom skånsomt i gang igen.

Nedenfor kan I se billeder.. Det var hos noget som hed Egely i nærheden af Vilhelmsborg, men det findes vist ikke mere. Hvis det havde været nu, skulle Cassius helt sikkert også have været oppe hos Hanne. :-)

Alle tre dage sluttede Toppie af med total velvære på et vibrationsgulv. Det masserer hele kroppen, og så er der oveni varme fra en masse infrarøde lamper også, der er perfekt til at varme musklerne igennem efter træningen.

Hvis I tænker det kunne være noget for jeres heste også, uanset om de er helt friske og bare skal trænes som Toppie, eller hvis i har været uheldige med sygdom eller en skade, så kontakt endelig Hanne.

I kan finde hendes facebook her: H&M Equestrian Aqua facebook side

<3 Amalie


Likes

Comments

Jeg har glædet mig til at fortælle om de tre ting - noget fedt, noget spændende og noget jeg krydser rigtig meget fingre for!

De to af tingene vil jeg tage hul på i dette indlæg. Den sidste ting har jeg besluttet at vente med at fortælle om, indtil det ikke er nødvendigt at krydse fingre mere, og jeg kan fortælle slutningen. ;.-)

Den første ting - noget fedt - er jeg lige kommet hjem fra i går. En rigtig fantastisk tur til Dubai med min kusine Julie. Vi var på besøg hos hendes far Kim og hans familie. Der er så meget at fortælle, så jeg vil dele det op i flere indlæg den næste tid.

Den anden ting - noget spændende - er måske lidt mærkelig og på en måde også lidt trist, men mest anderledes og spændende. Det næste halve år, skal jeg nemlig ikke gå i skole! Eller det vil sige, jeg skal ikke gå almindeligt i skole, men have undervisning privat.

Jeg har tidligere lavet et indlæg, hvor jeg nævner det med skolen lidt. Det kan I læse her: En svær tid

Kort fortalt så var den skole jeg skulle skifte til i 7. klasse bare slet ikke god for mig. Min lillebror flyttede fra vores gamle skole, til en friskole her efter sommerferien. Der havde mine forældre også søgt plads til mig. Desværre er der bare ikke plads før efter sommerferien 2017, når jeg skal starte i 8. klasse. Da det ikke har været godt for mig at gå i skole det sidste lange stykke tid, har mine forældre valgt, at jeg skal hjemmeundervises, frem til at jeg kan starte på den nye skole.

På en måde var jeg først lidt ked af at det skulle være sådan, men på den anden side var det også en lettelse, at der kom en løsning på det hele. Nu glæder jeg mig til et halvt år, der bliver helt anderledes end de fleste andres på min alder.

Bloggen vil være en del af min skole, så jeg håber at kunne lave en masse fede indlæg.

Jeg er snart tilbage.

<3 Amalie


Likes

Comments