Desværre endte eventyret for Calle og jeg, allerede inden det rigtig begyndte.

I går var Calle til ankemåling. Han er blevet trænet af professionelle frem til målingen, og er blevet klargjort helt ned til mindste detalje. Han er blevet målt utallige gange siden den ordinære måling, hvor han har holdt ponymål. Desværre har det bare ikke været tilstrækkeligt til at hjælpe ham til ikke at spænde op, under de forudsætninger der er omkring en DRF måling på en dyrlægeklinik.

Jeg kan godt forstå at der skal være en grænse, men lige nu føles det bare rigtig trist. Et dyr, som er pony på alle leder og kanter. Ponystr. i trense, grime gamacher osv. Bruger str. 125 i dækken, men som har et lansemærke, der er en anelse højere end grænsen, når han kommer ud i helt nye omgivelser, går fra at være en smuk pony, med super temperament og potentiale, til at være en hest, uden den helt store fremtid for at udfolde sit potentiale i Danmark

Jeg er meget ked af det. Calle er en super dejlig pony, og jeg har virkelig glædet mig til en spændende tid med ham.

Jeg vil gerne sige stor tak til Ole og Maria Dall for deres måde at være på, og fordi de gav mig chancen med Calle, frem for alle de andre der var interesserede. Tak til Simone og Torben for professionel hjælp. Det har været spændende, selvom udfaldet ikke blev som håbet.

Jeg elsker dig Calle. ❤

❤ Amalie

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

I dag har jeg overdraget Toppie til en ny lille sej rytter, nemlig Josefine Westerskov.

Som I kan se på billederne er der stor forskel i højden på Josefine og jeg. Og det er lige præcis pga. mine lange ben, at Toppie skal have en ny rytter.

Jeg har været rigtig glad for at have hende. Hun har lært mig meget, da hun er meget anderledes end Bonny, og jeg føler også jeg har lært Toppie noget, og løftet hendes niveau.

Specielt har det været rigtig spændende at arbejde med Toppies styrke og smidighed i dressuren. Her har jeg fået virkelig god hjælp at Simone Hoppe. Jeg håber at Josefine vil få glæde af mit arbejde, nu når tiden løb lidt fra mig :-)

Toppie og jeg sluttede ikke helt af på den måde jeg havde håbet. Vores sidste stævne sammen blev en godt nok en nulrunde i LA, men en udgået i MB - pga. lidt panik fra min side.... hmmm jeg kom til at tage et forkert spring. UPS... Men pyt skidt. Vi har haft mange gode oplevelser sammen, både i hverdagen, til træning og stævne.

Vores tre bedste resultater sammen er:

Vestdansk Mester for New Forrest Ponyer 2016

Nul i første MB og placeret som nr. 5

Nr. to til Holdmesterskab i D14, sammen med Rikke, Louise og Frida. :-)

Jeg glæder mig til at følge Josefine og Toppie sammen

<3 Amalie

Likes

Comments

En eftermiddag for et par uge siden udnyttede vi det flotte vejr, og tog nogle billeder af Calle og jeg, som skal bruges til invitationen til min konfirmation. Jeg skal konfirmeres d. 12. maj 2017. Det er Bededag og en fredag.

De sidste to uger har jeg været på besøg i min nye klasse. Altså den det var meningen jeg først skulle starte i efter sommerferien. I fredags fik jeg dog den mega dejlige besked, at jeg må blive i klassen. :-) Det er jeg bare vildt glad for.

<3 Amalie

Likes

Comments

Jeg dag havde Toppie en stille og rolig hyggedag efter to hårde dage med undervisning. I tirsdags red jeg dressur ved Simone og i går sprang jeg ved Torben.

Jeg lærte et nyt udtryk - Jeg skal ikke være en forsigtig mus, når jeg springer. Jeg skal være en effektiv mus!

I dag fik Toppie og jeg en ven med på tur. En rovfugl. Den var vildt flot. Måske var den på jagt efter en forsigtig mus. 😊

❤Amalie

Likes

Comments

I morgen skal der være internt springstævne i Mejlby. I denne uge har jeg haft tema i "håndværk og design" og gjort nye bomme klar til fem spring.

Bommene er købt i Jem & Fix. på tilbud til 99 kr. pr. stk. I kan finde dem her til normalpris. Runde pæle ø10/ 300 cm.

Maling er bare små rester som rideklubben havde på lager.

Mønster er fri fantasi.

Håber det bliver et godt stævne i morgen. Alle tre piger skal ride "bom på jorden" på Celton. Jeg glæder mig.

<3 Amalie

Likes

Comments

I indlægget Godt Nytår fortalte jeg ,at jeg har været ude og rejse med min søde kusine Julie. Det var min plan at skrive om turen lige efter vi kom hjem, men TYPISK, med det samme jeg kom hjem fra varmen, blev jeg syg.

Men nu er jeg ved at være frisk igen, og jeg har glædet mig til at skive om det hele. Jo altså....

Jeg var blevet inviteret med på turen af Julie og hendes far Kim. Julie skulle ned og besøge ham, og ville gerne have en med på sin egen alder. Jeg er selvfølgelig bare SUPER glad for at hun havde lyst til at invitere mig med. :-) Det var første gang jeg var ude og rejse uden mine forældre og min lillebror.

Min far kørte mig til Ålborg lufthavn, hvor vi skulle mødes med min faster og Julie. Derfra skulle vi to flyve til København, og derfra videre til Dubai. Vi var afsted fra d. 26.12 - d. 2.1. På de seks dage nåede vi bare SÅ meget.

Jeg synes virkelig det har været spændende at besøge et land, der er så anderledes end Danmark. Jeg kan næsten ikke komme på noget, som er ens ved de to lande.

Alting er bare meget større. Verdens største shoppingcentre, verdens højeste bygning, verdens eneste 7 stjernede hotel, verdens største alting. Det var ret vildt.

<3 Amalie

PS. Jeg har selv taget billedet ovenover med min telefon, og der er ikke engang filter på. Jeg synes selv det ser ud som noget taget ud af en film. :-)


Likes

Comments

Vi var også i et rigtig stort vandland. Det var så stort at vi næsten ikke kunne finde rundt.

Dagen før havde vi været i Dubai Mall, som er verdens største shopping center, hvor at vi købte et vandtæt cover. Det tog vi med i vandlandet. Det var virkelig sjovt, fordi så kunne vi filme under vandet.

Vi var også i Emirates Mall .Jeg vil i det hele taget mene at shopping er en stor ting i Dubai. :-)

<3 Amalie

Likes

Comments

En af dagene var vi i noget der hedder Global Village .

Det var lidt en blandet oplevelse. Global Village er delt ind i områder med tema for forskellige lande. Der er tivoli, og forskellige ting man kan prøve. Man kunne gå ind af den ene port og så var man i indisk tema, Egypten, England osv. De havde lavet alle de ting der kendetegner forskellige lande.

Julie og jeg var alene afsted den dag, og vi tog en taxa derhen.

Da vi kom hen til der hvor man køber billetter, fik vi af vide, at vi måske ikke kunne komme ind, fordi vi havde for kort tøj på. For os var det jo bare helt almindeligt tøj med shorts og t-shirt, som vi har på når det er varmt. Men hvad, vi købte billetter og stillede os i kø.

Da vi skulle ind, blev vi stoppet, første gang og vi skulle sige vores alder. Da vi så var kommet ind, var vi de eneste med shorts på. Alle kiggede på os, og det var faktisk ikke specielt rart. Vi blev også stoppet flere gange af vagter der spurgte os, om vi nu havde fået lov til at komme ind, og hvordan vi kom ind. De troede at vi snød dem, og de spurgte om vi løj.

Men det var nok også det eneste, der ikke lige var så fedt ved Dubai. Og det som var mest anderledes. Vi kan jo ikke lige forestille os, at vi ikke kunne tage i Djurs Sommerland en varm sommerdag i shorts.

Men på den anden side, så kom jeg også til at tænke på dem der går anderledes klædt her i Danmark, har de mon den samme følelse af at alle kigger mærkeligt på dem?

Bare en tanke.


<3 Amalie

Likes

Comments

Vi var også til stævne og se Tina Lund ride.

Det var spændende at se hvordan de rider i Dubai. Jeg synes generelt de red mere voldsomt end i Danmark, og knap så flydende i tempo gennem hele banen. Tina var rigtig sej og vandt klassen.

Jeg kunne sagtens have brugt flere dage til stævne, men de andre var ikke helt så hesteinteresserede, som mig. ;-) Vi fik set noget ridning og det flotte anlæg, og det var jeg bare mega glad for. Så kunne jeg lige klare at være uden heste igen til jeg kom hjem.

Da Tina stadig boede i Danmark var vi på besøg på hendes stutteri på vej på sommerferie i Sverige et år. Dengang var hun gravid med sin dreng, og nu har hun jo lige fået en lille pige.

Hun har også været i Mejlby og lave springkursus engang.

I kan se hvor lille jeg var dengang på billederne nederst.

<3 Amalie


Likes

Comments