View tracker

Äntligen är månaden som jag väntat på så länge här! Har så höga förväntningar för December och jag hoppas verkligen att det blir någorlunda som jag tänkt mig. Är lite rädd för att jag ska bli besviken då jag målat upp alla dessa bilder om hur jag vill att årets juletid ska vara samtidigt som jag känner att det är upp till mig att se till att den blir så bra som den bara kan bli.

Har en hel del saker jag skulle vilja hitta på och så klart ska jag försöka ta med er på så mycket som möjligt av det. Bland annat hoppas jag att denna månad bjuder på mycket mys och pyssel, vi får se vad som komma skall!

Mer om detta senare, nu är det dax för mig att göra mig klar för kvällen. I morgon väntas jobb men också FREDAG och förhoppningsvis en bra sådan! Sov Gott vänner, så hörs vi i morgon!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Detta är den mest spännande bild jag har att bjuda på idag eftersom jag har varit soffliggandes hela dagen då jag inte mår så bra. Så just nu ser jag lite serie, ännu soffliggandes i hopp om att kurera mig till i morgon. Vi får se hur det blir med den biten men jag hoppas på att eran måndag varit bra i alla fall.

Jag ska så småning om se till att få upp lite mer och bättre inlägg här. Nu ekar bloggen rätt tomt på både inlägg och sådana värda att läsa haha! Hörs snart igen, kram!

Likes

Comments

View tracker

Idag fick vi äntligen tända första adventsljuset och ingen är nog gladare än jag. Har längtat så mycket och så länge efter julen detta år så det känns bra att vi börjar närma oss.
Denna dag har bestått av fortsatt städning och julpyntning likt de senaste dagarna men har även idag hunnit med att bland annat vara på kalas och ätit kinamat hos mamma och pappa.
I fredags hann jag med att gå en sväng på stan med mamma och S och det var riktigt mysigt. Hittade dock bara ett plagg så lite besviken är jag. Det var ju så mycket folk överallt så jag gav det väl inte riktigt en ärlig chans att se mig omkring efter något fynd så jag har egentligen bara mig själv att skylla.

Hur som helst. I morgon väntas jobb och jag kan med handen på hjärtat säga att jag inte precis längtar. Helgerna går på tok för fort, hade gärna varit hemma och pysslat på ytterligare men det får vänta helt enkelt. Hoppas eran helg varit kanon, vi hörs snart igen!


Likes

Comments

Hej på er! Hoppas eran dag har varit bra! Min har väl inte vart på topp då huvudvärken jagat på i skallen hela dagen. Har dock trots det både jobbat och umgåtts med farmor och farfar idag och det sistnämnda var helt klart de bästa.

För tillfället ligger jag och kurerar mig i soffan med hopp om att huvudvärken ska ge sig men efter att ha proppat värktabletter utan resultat börjar jag ge upp hoppet. Blir nog en tidig kväll ikväll då denna kropp behöver vila upp sig in för den låånga arbetsdagen i morgon på hela tre timmar, haha. Nåja, vi hörs i morgon igen, sov sött kära ni!

Likes

Comments

Hej på er, först och främst tänkte jag hälsa både er och även mig själv välkomna hit! Håller tummar och tår att detta kommer bli en härlig upplevelse för oss alla. För er som inte vet vem jag är så heter jag Josefin, jag är född 96 vilket innebär att jag är inne på mitt tjugonde år. Jag bor i en liten stad vid namn Skellefteå här uppe i norrland i ett litet hus på landet tillsammans med min pojkvän och hund.

Några av de intressen jag har är fotografering, naglar, kläder och inredning, vilket ni med stor sannolikhet kommer att få ta del av här i bloggen. Förutom det kommer nog denna blogg handla om bland annat min vardag, mina tankar kring ting och saker som inspirerar mig.

Ha en fortsatt trevlig kväll, så hörs vi snart igen!

Likes

Comments