Även denna lördag blev lugn, vilket var välbehövligt. Känner att jag verkligen har tagit vara på den här helgen. Har umgåtts med familj och vänner, tagit det lugnt och gjort saker jag känner för.

Igår köpte vi hem sushi och tittade på film. Vi gick och la oss skapligt för Oliver skulle upp och jobba idag, men det gjorde mig ingenting.

Idag har mamma varit här och hon hade med sig ett paket, vi beställde kläder tillsammans för nån vecka sen och nu hade det äntligen kommit! Jag köpte dessa underbara skor som jag bara ääälskar! Även en kjol, som kommer vara superfin i sommar med ett vitt linne/blus och brunbrända ben. Längtar så mycket till sommaren nu!

Hoppas ni haft en bra helg! Puss

Likes

Comments

Äntligen helg! Idag hade jag en stängning på jobbet vilket innebär att jag börjar 14. Sjukt segt, men skönt för jag fick rätt mycket gjort idag innan jag började jobba. Sista ungen gick 17.30, så lite tidigare kom vi iväg. Bra start på helgen.

Nu är jag nyligen hemkommen från en myskväll hos Linda med tjejerna. Vi har ätit massa gottis, lyssnat på musik och pratat om allt mellan himmel och jord. Precis vad vi behövde. En riktig tjejkväll.

Imorgon ska jag iväg och dansa zumba mellan 14-16, ska bli så kul! Längtar.

Likes

Comments

I söndags fick jag och Oliver feeling för att göra om i vårt vardagsrum. Vi la direkt ut våra soffor på köp och sälj, samtidigt som vi bestämde oss för att åka till EM möbler i måndags.

I måndags köpte vi en ny soffa som vi hämtade idag. Nu har det blivit så mysigt i vårt vardagsrum. Känns mycket bättre!

Jobbet rullade på och när klockan slog 17 åkte jag direkt hem till Emmy. Hon gjorde smoothie till oss så att vi fick någonting i magen innan det var dags för ett Power pass. Det var jättekul, men så himla jobbigt. Nu har jag landat i soffan, ska äta en äggmacka och njuta av kvällen. Imorgon ska jag äntligen klippa mig!

Likes

Comments

I fredags efter jobbet var jag på AW med jobbet. Vi började hos Dennis och tog oss sedan ner till stan för lite bowling och fortsatte sedan på grappa med drinkar och dans. Hade verkligen en superrolig kväll!

Efter en heldag i sängen igår så var det bara att göra sig iordning och gå ner på stan för att möta upp min släkt. Vi åt middag tillsammans för att fira att min morbror och hans tjej varit tillsammans i 8 år. Vid halv 12 gick jag och Oliver hem och avslutade kvällen med en film. Ett bra avslut på en väldigt rolig helg.

Likes

Comments

Idag fick det bli en promenad till jobbet vilket faktiskt var rätt skönt att få gå ensam och skingra tankarna lite. När Oliver slutade jobba åkte vi och handlade, när vi kom hem tog vi kväll vilket var välbehövligt. Är jämt så trött när jag slutar vid 17, fastän jag bara jobbat fyra timmar. Nu myser vi i sängen och jag kollar desperate housewives!

Imorgon ska jag försöka ta mig upp skapligt för att åka till systemet innan jobbet. Jag ska nämligen på AW imorgon, ska bli så kul!

Likes

Comments

Igår gick en väldigt fin man bort. Det är så tråkigt att vi inte får ha dig hos oss längre, men detta var det bästa för dig. Nu får du äntligen vila och träffa din älskade, saknade fru.

Vila i frid.

Likes

Comments

Nu har jag tagit kväll. Jag halvligger i soffan och kollar på DH. Så underbart!

Idag har jag kollat på innebandy match, ätit hos svärföräldrarna och sökt en drös med jobb. Så nu hoppas jag att någon nappar! Håller verkligen tummarna, skulle behöva detta för mitt psyke. Klarar inte av att hoppa fram och tillbaka med timmar längre. Så från och med imorgon, går jag ned till 50%. Igen. Ofrivilligt.

Imorgon är det dags för mig att börja träna igen efter typ 3 månaders uppehåll och 2 månaders förkylning. Är så pepp och är så glad att jag har Emmy vid min sida så att vi kan peppa varandra!

Likes

Comments

Snart har ännu en helg gått, och denna helg har jag spenderat mycket tid över att reflektera vad som är viktigt och vad som faktiskt är värt att lägga ned sin energi på. Jag har märkt att, den senaste tiden har jag lagt ned mycket negativ energi på saker som egentligen inte är värt att lägga ned tid på. Jag grubblar för mycket över onödiga saker som tynger ned mig, helt i onödan. Detta har gjort att jag blivit ganska otrevlig, speciellt mot dem som inte gjort något då detta ligger helt på mig.

Oliver har frågat mig mycket den senaste tiden om jag är på dåligt humör eller om något har hänt. Men utan att ens reflektera över hans fråga har jag bara snäst bort det och tänkt på något annat.. Denna helg har jag som skrivet hunnit reflektera över detta och kommit underfund med att jag måste ta tag i detta för att inte såra någon, och för att jag själv inte ska hamna i en svacka.

Under dagen har jag bestämt mig för, att jag ska sluta grubbla över saker som kanske egentligen inte har någon betydelse. Saker som inte är värt att lägga ner min tid på. Utan jag bara tänker på dessa saker för att ha något att klaga på istället för att ta tag i de verkliga problemen. Det är dags att göra en förändring. Jag måste lära mig att skjuta bort det som inte är viktigt och prioritera bättre, för att jag ska kunna få någon slags ordning bland alla tankar jag har.

New year, new me brukar folk skriva/säga. Men jag vill inte ha ett nytt jag. Jag vill bara förändra sättet jag tänker på ibland. Så istället, nytt år, nya tankar, nya prioriteringar.

Xoxo
-A

Likes

Comments

Veckan innan nyår låg jag i influensa och mådde som en påse bajs. Jag trotsade detta och gjorde mig iordning. Jag och Oliver gick sedan hem till Emmy och Jakob där det vankades spel och prat med underbara människor. Innan tolvslaget gick vi till stan och såg på fyrverkerierna.

Efter tolvslaget gick jag och Oliver hem till Rasmus o Carro på efterfest. Runt halv 3 började vi pallra oss hemåt och 45 minuter senare var vi hemma. Det blev en lugn kväll/natt vilket var skönt när vi vaknade dagen efter.

Likes

Comments