Äntligen är finaste lilla killen här, som jag har längtat! Lilla Frank kom igår 13.35 och han är sååå fin💙

Idag har jag varit på ett möte på förmiddagen och på eftermiddagen hängde jag med Emmy en stund innan vi åkte hem till svärisarna för lite mat innan vi åkte till sjukhuset för en snabb visit hos Sanna, Anton och lilla Frankie.

Nu ikväll har jag och Emmy pratat om bebisar och jag har insett hur bebis-kär jag faktiskt är. Vill bara ha en liten här och nu... Men det blir inget än på några år, måste vara wine-girl ett tag till först🥂

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Likes

Comments

Igår klippte jag och slingade håret hos världens bästa frisör. Är supernöjd, som alltid!

Likes

Comments

Denna helg startades på ett väldigt bra sätt. Jag, Emmy och Madelene drack vin på Emmys uteplats. Det blev en jättetrevlig kväll tillsammans med mina fina kollegor som avslutades med en spontan utgång!

Likes

Comments

Wow vilken kväll! Jag hade en så himla rolig kväll/natt igår när vi firade Eva som fyllde 50 år i fredags. Idag är jag trött, och har lite ont i huvudet men det är det värt!

Idag har vi legat på soffan hela dagen och ikväll ska vi åka ut till Sundbyholms gästhamn och äta. Blir ett bra avslut på en bra helg! Denna vecka är en kort vecka, tre dagar innan långledigt. Underbart!

Likes

Comments

Igår efter jobbet skyndade jag mig hem för att snabbt fixa iordning mig innan jag tog cykeln hem till Emmy där även Appelquist va. Vi rörde oss vidare mot djurgårdsparken för att ha en AW med våra kära kollegor. Sol, vin, grillat, kubb, brännboll, musik och en himla massa tjatter bestod kvällen av. Det blev en helt fantastisk kväll och jag vaknade upp med ett glädjerus i kroppen. Har såna underbara kollegor och jag är glad att få jobba med dem varje dag!

Likes

Comments

Gud vad skönt det har varit med långhelg. Igår tig vi verkligen vara på det fina vädret och var ute så mycket som möjligt.

Igår började även jag med ett kostschema gjort av Anno på Shape u up. Är så taggad och det känns så bra efter bara en dag. Nu ska jag snart äta min mellis och fortsätta kolla på tv. Idag börjar jag jobba klockan 1!

Likes

Comments