Imorgon ska jag färga mitt hår rött igen. Skulle egentligen gjort det igår, men nej. Har verkligen fastnat för rött så lär nog ha det ett tag till. Skulle ju bli blond i sommar haha men det blir inget av det.
Idag tillbringade jag väldigt mycket tid i köket tillsammans med mamma. Vi lagade piroger och pastasallad, eller jag gjorde det mesta dock.
Btw, känner att det har gått riktigt bra för mig i skolan på senaste. Har fått riktigt bra resultat på nationella och redovisningen osvosv, så är äntligen nöjd med mig själv. Det ända som är panik nu är att det är nationella i biologi imorgon, och det kommer gå åt pipan känner jag. Suger verkligen på biologi.

Föresten! Om 22 dagar flyger jag till Turkiet, så har något att längta till. Men allt bra kommer alltid med konsekvenser, och konsekvensen där är att jag missar spex..


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Och åt helvete med det förvridna idealet av perfektion 
för det är ingenting annat än en illusion
skapad av media och television
för en generation som präglas av depression.Awww.!

Yeah!

Likes

Comments

Finally har våran klass kommit överens om klasströjan. Men pga väldigt mycket bråk och missnöjda elever så är det några som inte tänker köpa den, men aja whatever.
Dagen har varit rätt kaos, tänker inte säga mycket mer än att jag önskar jag kunnat göra mer. Blev ännu mer kaos när jag kom hem. Men glass finns alltid där för mig, så käkade ett bra antal glassar.
Imorgon är det ingen skola utan hela högstadiet ska till Jönköping på Spira (?), dock ingen aning vad vi ska göra där. Men jaja så länge man slipper skolan så är det helt okej. 😉

Yeah life goes on v.v

Likes

Comments

Inte varit så aktiv, jag vet, sorryyyy!
Hade iaf tjejkväll hos mig idag. Matilda, destiny, Angelica och Jenna var här och vi hade massa skoj. Tänker inte skriva allt i detalj nu för blir för mycket då. Men vi skrattade väldigt mycket, tog itu med massa drama, beställde pizza och enjoyade kvällen till max.
Påtal om pizza, vi beställde en familjepizza som jag och Matilda hämtade med moppen, och självklart kör Matilda i alla möjliga gropar och gupp som finns på gatan så var nära på o tappa pizzan haha. Men vi klarade oss iaf, och pizzan med.
Hade riktigt kul ikväll med tjejerna, fast det har jag ju dock alltid menmen. Tack för kvällen bebisar<>

Likes

Comments

Har inga nyheter att komma med precis, så blir ett tråkigt inlägg där jag ba tjatar om vad jag gjort dom senaste dagarna.
Okej, igår var jag ute med gott folk på hammargården. Idag var jag ute med gott folk vid Willys och Konsum. Gjorde även massa skoj idag med friends så blev en ganska lyckad helg iallafall. Imorgon ska jag bara vara hemma och slappa för är så himla trött i hela kroppen, så rätt gött o få vara hemma en dag utan o göra något alls.

Likes

Comments

Varför har du inte bloggat? Uppdatera din blogg då!!  Ja, men chilla 2 hekto jag ska! Inte haft ork att blogga, plus att det hänt en hel del på sista tiden såatteh. Men iallafall, igår var jag ute lite för det var så fint väder. Senare på kvällen fick jag samtal hem pga skolkning hm..Jaja. Idag blev jag så himla sur i skolan så det e inte sant. För de första, jag gjorde klart min powerpoint sen ska ju såklart datorn dö och allt försvinner för jag inte sparat, och tro mig kämpade som fan med min powerpoint. Så stängde av hela datan och gick därifrån. För det andra och tredje, tänker jag inte skriva ut här in case of att någon/några skulle bli lite offended. 😉 Notera att jag även hatar skolans datorer!
Imorgon ska jag gå och kolla synen för mitt körkort och senare på kvällen vet jag inte vad som händer. Har inga direkta planer, blir la något spontant som vanligt. 😊

Likes

Comments

Så nu har jag då fått hem pappret om synundersökning och körkortstillstånd osv, så ska iväg till optikern nån dag nu. Snackade med Amanda idag, och blir nog att jag åker ner till Osby på intensivkurs med henne. Längtar som fan tills jag får brumma moppe i lilla Gnosjö!
Btw, bara jag som fått en riktigt härlig vårkänsla nu? I helgen var det ju 18 plusgrader har jag för mig. Sommaren är på G mina vänner! 😃
Juste! Var hos tandläkaren idag och tog bort mina järn krokar på tänderna för det där med gummibanden sket sig totalt. Blev verkligen inte som jag hade tänkt mig, plus att det förstörde en annan tand, så klagade på tandläkaren idag. Får leva resten av livet med mina tänder nu..ahja.

O så slänger vi in en quote på det med, blir as bra!

Likes

Comments

We gonna party like it's your birthday! Och ja, det gjorde vi, i fredags. Det var riktigt kul! När klockan blev 12 så blev jag också 16 och då sjöng alla för mig och hoppade på mig och sa grattis, sen festade vi hela natten. Kom hem på lördagen sen och min familj sa grattis till mig om kom med en present: ett papper bara. Fast det var nog världens bästa papper (bild nedan). Överlycklig! Senare kom Matilda och Michalea och äggade mig, 2 ägg och mjöl satt fint i mitt hår. Var precis nyduschad så fick gå och duscha igen. Efter det stack jag ut med massa kompisar och hängde lite överallt och senare på kvällen stack jag på fest nr 2 i klubben och blev firad där. Blev en riktigt lyckad födelsedag. Kunde inte fått en bättre sweet 16. Kan tacka mina föräldrar och underbara vänner för det. Ni är guld värda!❤❤

haha detta var jag när klockan slog 12:

Likes

Comments

Ska snart iväg på lite festligheter. Hörs :*

Likes

Comments

I morse missade jag halva mattelektionen pga ett 40 min lång telefonsamtal. Komplicerat.
Hade bad idag i Töllstorp, vi skulle simma en jävla massa längder vilket var något sjukt jobbigt. Behövs ju värsta konditionen för simning och den har inte jag.
Jag var så sjukt trött när jag kom hem så somnade i någon timme. Nu ska jag snart in i duschen eftersom jag gymmade för en stund sen. Sen måste jag göra klart min powerpoint redovisning, suger.

Likes

Comments