Hej!
Nu har jag haft min konsert. Jag kunde inte slappna av på hela lovet för att jag var så nervös inför lördagen. Men allt ordnade ju sig. Visserligen kom det inte så jätte mycket folk men iallafall tillräckligt. Jag fick in strax över 3000kr, som jag sedan swisha till organisation friends. Jag känner att jag har lärt mig rätt mycket under denna resa eller vad man säger. Jag har lärt mig att det är inte omöjligt att anordna nåt sånt här men det är definitivt inte helt enkelt heller. Jag har inte betalat en enda krona eller inte haft en enda sponsor heller men det gick ju ändå. Min respons från folk häromkring har bara varit positiv, vilket är helt underbart. Efter detta har jag även blivit erbjuden jobb och praktik, och att dem vill att jag ska anordna något liknande igen. Vilket också är jätte kul, för att det hade inte hänt om jag inte hade gjort detta arbete. Flera gånger ett tag så har jag bara ångrat och verkligen inte velat gjort detta, men nu ångrar jag inte alls det. Det har varit roligt, och jag filmade en hel del under konserten som jag senare ska klippa ihop till en enda kort film. Så ni kan se vad jag har anordnat.
Nu har all ångest och nervositet släppt , och även om jag vet att hela arbetet är helt klart så känns det ändå bra.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 25 readers

Likes

Comments

Nu är det bara tre timmar kvar. Klockan tio imorse rodda vi in allt. Nu klockan 15 är det soundcheck med alla band o artister. Sen är det dags. Får bara hoppas på det bästa nu.

Likes

Comments

Hej bloggen!
För ca 1,5 vecka sen kändes det som att konserten inte kommer att gå och få ihop, efter bandet som avböjt. Men efter att jag skrev att dem inte kunde komma så har flera band hört av sig. Så nu har jag mer band nu, än innan. Jag har gjort affisch, tyvärr lite sent ute med den men men. Jag har tapetserat affischen lite över allt i samhället häromkring, och hoppas på det bästa.
Jag hade också en intervju med kkurien i torsdags om mitt gymnasiearbete. Då jag prata om mig själv, idén, mitt arbete, skolan, osv.
På onsdag så kommer numret ut där jag är med i kkurien.
Nu får man bara hoppas på det bästa, att folk kommer och att det lockar. Det va allt sålänge!

  • 27 readers

Likes

Comments

Allt känns kaos för mig just nu. Jag vakande upp med feber imorse. Igår kväll hörde bandet av sig som faktist gav förslaget att jag skulle anordna en konsert med dom. Dem skulle ju vara "headline" eller vad man säger för att jag vet att väldigt mycket folk skulle komma bara för att se och höra dem. Black Armor kan inte längre uppträda på konserten. Dem har kickat en i bandet och en i bandet kan inte vara med av en personlig anledning som jag inte kan eller får nämna här.
Tyvärr var jag så dum att jag inte skrev något kontrakt med dem, för att jag verkligen kunde lita på dem. Så min kväll igår som skulle vara jätte rolig, blev bara kaos. Jag hörde av mig till mina närmsta som har peppat mig jätte mycket till detta arbete. De personerna känner alla i det bandet och var lika besvikna som jag. Men vi fick höra av oss till flera andra band igår kväll/natt. Men igår vid tolvslaget så hörde ett band av sig till mig. Psykmissionen heter de, och är ett band från Katrineholm. https://m.soundcloud.com/psykmissionen/sets/vitriol
När dem hörde av sig så blev jag så otroligt lättad, efter en kväll med massor med näsblod och ångest, slutade ändå rättså bra.
En av mina vänner var med när jag fick beskedet om att dem inte kunde spela längre. Så hon blev väldigt upprörd och visste att hon hade kontakter också som jag inte visste av.
Dem går på Duveholmsgymnasiet och han jag har skrivit med heter Charlie Wistbacka, han och hans vänner ska också uppträda på konserten.
Så istället för att endast ett band försvinner får jag ett extra.
Nu får jag bara hoppas på att allt ordnar sig tillslut.
Jag skriver mer när jag fått höra mer med banden och Studiefrämjandet! Tack för mig så länge!

Likes

Comments

Ja nu va det längesen jag uppdaterade här och mycket har hänt sen sist.
Jag har varit på flera möten med Studiefrämjandet och parken sen sist, ordnat upp hur jag vill ha min konsert. Och flera telefonsamtal så jag och dem har koll på vad som händer. Även frågat klasskamraten Emma C om hon vill vara med och uppträda på konserten. Vilket hon ville, jippi! Jag ska själv repa in lite låtar med en vän som jag ska uppträda med han på konserten. Sen ska jag skriva tal om näthat som jag ska prata om på konserten. Nu finns det ett evenemang på Fb om konserten den 27 februari och min skräck har gått över i en sorts längtan! Jag va tidigare så otroligt nervös och gick och tänkte "det här kommer aldrig att gå, eller jag vet att det bara kommer att komma typ 3 pers". Visst är jag fortfarande nervös men nu efter evenemanget kom upp börjar jag tro på mitt koncept och folk verkar vilja komma, vilket gör mig jätte taggad. Sen kanske ni undrar varför det är fler värdar på evenemanget än jag, och det är Peppe från Studiefrämjandet och sen min pojkvän Emil. Vi gör så för att få så mycket folk som möjligt, men jag kan lova det är jag som har gjort jobbet! Tyvärr är jag lite sen med affischen men den är på gång och kommer upp i veckan, och sen planerar jag även in hur jag vill att området ska se ut. Nu hoppas jag bara att det kommer gå bra. Men jag har ett stort stöd och vi får väl se vad som fortsätter att hända.

Likes

Comments

Mycket melj skickades fram och tillbaks. Det har bara känts som om mitt arbete aldrig börjar, men nu börjar jag äntligen känna att det händer nåt!

Idag pratade jag med studiefrämjandet igen och på fredag eftermiddag ska jag på möte på deras kontor i Katrineholm. Han som jag pratade med tyckte det lät roligt med konsert. Dem hjälper gärna till om dom får bestämma några av banden. På fredag kommer vi prata om hur dem vi vill göra och planer för konserten.

Sen kommer även resan på torsdag vara till stor hjälp. Det är kul att det äntligen händer nåt :)Likes

Comments

Hej igen, det va längesen,,

nu har jag varit borta ett tag, men det har hänt lite saker i mitt gymnasiearbete iaf.

Egentligen vill jag videoblogga men vi gör så här så länge då jag inte har uppdaterat på ett tag.


I helgen var jag och pratade med ordförande och ansvariga för folkets park i Vingåker och nu har jag ett spikat datum för konserten. Konserten kommer att hållas den 27/2-16, där diskuterade vi även upp upplägg och va dem tycker och tänker huruvida man kan göra med hyra osv.

Sen har jag även kontaktat studiefrämjandet för ljud-och-ljus och dem ställer upp,

Sen skulle jag länka två av banden/artisterna som va klara

https://open.spotify.com/artist/2SUoBv1MMc8Ailte3u9KbU


https://www.youtube.com/channel/UCviyym-f9gKMcw-eyyPJwbQ/videos

har ni tips på band eller artister? ge tips

Det vore ju faktiskt kul om de blev sa bra som möjligt.

det va det jag ville meddela sålänge, allt för mig just nu, hörs :)


Likes

Comments

Först och främst förlåt, att jag inte har skrivit något inlägg på ett tag. Jag gjorde ett inlägg men det delades på facebook vilket jag inte ville. Och jag har letat länge efter hur jag ska ta bort den funktionen men det vill helt enkelt inte.

Men men bort från det ämnet. Nu till mitt gymnasiearbete. Jag har än så länge pratat med lokal och lite hur jag ska gå till väga för att anordna min konsert. Tyvärr så var hon som man bokade lokalen med semesterledig fram till oktober så jag får vänta med det. Men den andra som jag fick prata med istället sa att det inte verkade vara något problem med att anordna någon konsert där. Sen kolla upp datum.

Jag har även ett band spikat och klart, men då inte lokal är helt fullspikat än vill jag inte boka in en massa band och anordna en massa om inte lokalen löser sig.


(((Nu till nånting helt annat, men jag har svårt att skriva och det är inte min starka sida. så därför har jag också väntat lite med bloggen dåligt nog. jag ​är ingen bra skrivare. Jag har läs och skrivsvårigheter så det kanske är fel i texten ibland men jag hoppas att ni fattar, 'Om jag har stressat texten.))) 

<3


Likes

Comments

KONSERT!

Nu går jag äntligen (eller?) tredje året på gymnasiet. Och när man går tredje året på gymnasiet så betyder det att jag MÅSTE göra ett gymnasiearbete. Jag hade tänkt att anordna en konsert. Eller rättare sagt så ska jag anordna en konsert!

En konsert i Vingåker, där lokala band ska få spela och alla ska få vara välkomna. Jag är väldigt förväntansfull över att påbörja mitt arbete. Det kommer att bli mycket planering och överläggning och förhoppningsvis får jag se mycket bra resultat.

Likes

Comments