Hej bloggen!

I starten af maj var jeg med min årgang i Berlin. Vi mødtes på skolen mandag morgen kl. 05.30, hvor vi tog bussen til Berlin. Alle var mødt op med et stort smil på læben, klar til at forlade Odense og opleve Berlin. Turen mod Berlin varede godt og grundigt 8 timer med 4 stop undervejs. Da vi ankom, var alle spændte på at se deres værelser. Personligt, så synes jeg, at værelserne var udemærket. Højt til loftet, store senge og masser af plads til bagage. Allerede kort tid efter vores ankomst begyndte turen. Første stop: Fjernsynstårnet. På vej mod fjernsynstårnet fik vi mulighed for at se det kvarter vi havde bosat os i. Her var fyldt med masser af cafeer, restauranter og meget mere. Dagen var hurtigt overstået, så nu var det bare om at komme i seng. Dagene efter gik vildt hurtigt!!


Vi fik et indblik i det moderne Berlin, kulturen og ikke mindst arkitekturen. Det hele gjorde indtryk. De mange museer og seværdigheder var blot en lille del af det prestigefyldt Berlin. Checkpoint Charlie, East Side Gallery og Rigsdagen var kun få af de seværdigheder som vi besøgte. Det var helt klart en vellykket tur!!

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Hej bloggen!

I min hverdag elsker jeg at tilbringe min tid sammen med mine veninder og familie. Skibhuskvarteret er en stor bydel med masser af muligheder, og rigeligt med aktiviteter. Jeg elsker at tage en tur ned til Odense havn, og nyde det dejlige danske vejr sammen med mine veninder. Vi plejer som regel at tage en hurtig dukkert i vandet med et stort og bredt smil på læben, og en is i hånden. Havnebadet er for nyligt blevet føjet til den store havn, og benyttes meget af mine venner og jeg. Udover det store svømmebassin, kan havnebadet byde på sauna, brusere og masser af steder til diverse aktiviteter. Havnen er derfor et af mine mange yndlingssteder at tilbringe min tid i Odense.


Jeg elsker dog også at tilbringe tid for mig selv. Mit yndlingssted at tilbringe tiden derhjemme er i min udestue. Her kan jeg godt lide at sidde og slappe af med musik i ørerne, eller en god snak med veninderne. Om sommeren elsker jeg især at sidde med døren åben til have hvor jeg nyder en dejlig kold kop iskaffe med en spændende bog ved siden af.

Likes

Comments

Hej bloggen!

I sidste uge har vi haft projektuge, med særligt fokus på naturfag. Vi har haft til opgave i vores grupper, at finde et underemne i vores forløb: Du er skabt af stjernestøv. I min gruppe har vi valgt at fordybe os i naturlig selektion, da vi syntes, at det virkede som det mest oplagte at vælge, med hensyn til det overordnede​ emne. Vi har så ud fra en masse arbejdsspørgsmål skulle lave en problemstilling. I gruppen arbejdede vi 2 piger og 2 drenge, og har arbejdet hele ugen, hvor vi bl.a. har lavet en illustration, som skulle vise dyrenes udvikling, i vores tilfælde giraffen. Vi holdte det meget enkelt, så det også var noget de små børn kunne forstå og følge med i. Kort sagt, så var det meget børnevenligt. Udover det, så fik vi også lavet en planche, dog mest for at tiltrække opmærksomhed. Vi lavede også en kort mundtlig præsentation omkring selektion, imens vi fremlagde vores illustration.

Likes

Comments

Hej!

Mit navn er Aiza, jeg er 15 år gammel og bor i Odense. Til dagligt går jeg i folkeskole, hvor jeg går på en international linje på 8. årgang. Her er der særligt fokus på det skriftlige med et par enkelte ekstra sprogtimer, i vores tilfælde engelsk, tysk og spansk. I forbindelse med skolen har jeg lavet denne blog som et skoleprojekt, hvor jeg primært kommer til at skrive om vores rejser til udlandet m.m.

Min skole ligger i Odense, med en bager og kiosk i nærheden, som tit bliver benyttet af skolens elever. Jeg har valgt denne linje, da jeg elsker at udfordre mig selv og ønsker at udvikle mine sproglige færdigheder. Jeg er meget glad for det skriftlige arbejde, så jeg tænkte, at det ville være den oplagte linje at vælge. Det sociale spiller også en stor rolle.

Jeg bor i Skibhuskvarteret sammen med min mor, far og 2 søskende. Jeg elsker fest og farver, og er meget social. Jeg elsker at tilbringe min tid sammen med mine veninder og familie, dog elsker jeg også at ligge for mig selv under dynen med en dejlig varm kop te, og en god film.

Likes

Comments