Header

Rubriken..bonheur, santé, yoga, liberte.. På ett klyschigt vis har jag valt att skriva dessa orden på franska, som översatt betyder lycka, hälsa, yoga och frihet. Det är väl de sakerna jag främst strävar efter. Yoga blev tillsatt då jag vet att yoga är min medicin. För jag mår inte alltid helt bra och jag har ofta mycket röster i huvudet ("mommy, I hear voies" haha) som jobbar emot mig och har lärt mig att yogan är min bästa terapi. Hälsa försöker jag uppnå genom att leva och framförallt äta hälsosamt och strävar ständigt efter att ha hälsa i fokus i mitt liv. Inte på ett sånt där "det låter bra för bloggen/sociala mediar" sätt, utan på riktigt. I somras slutade jag äta rött kött, socker och äter så lite halvfabrikat som möjligt (fast måste erkänna att just halvfabrikat är sjukt svårt att ta bort!)

Ni har väl hört någon variant av ordspråket "there is no way I was born to just pay bills and die". SÅ känner jag! Det är min strävan efter frihet! Alltså att brinna för och älska det jag gör, varje dag. Och hur går det? Tjaah, sådär. Jag pluggar ju ekonomi på Lunds Universitet vilket borde säga en del...Ville spy när en av lärarna sa att vårt drömjobb ju var på PwC eller McKinsey, och jag måste erkänna att jag inte känner mig som den typiska ekonomistudenten. Fast det är kanske bara en trångsynthet inom mig som säger så, vad vet jag (nu börjar rösterna igen "var inte så säker på din sak, vad fan vet du egentligen" hahah).

I alla fall..det ultimata målet måste väl ändå vara lycka? Inte vet jag hur jag når dit..jag vill och tycker ju olika för varje dag som går känns det som. Ena dagen vill jag rädda världen och gå emot allt vad konsumtion innebär osv, nästa dag vill jag köpa allt som alla youtubers och bloggare äger haha. Samtidigt brottas jag med att leva som någon annan. Jag letar alltid efter mina egna svar hos andra och var svårt att veta exakt vad som är min väg eller en imitation av någon annans, speciellt med alla intryck man får utifrån i dagens samhälle. Så i min strävan av att bemästra yogan, finna hälsa, uppnå frihet och till sist lycka så får stå ut med att vara en obeslutsam, lite halvlat, väldigt impulsiv tjej med mycket ideer som far åt alla riktningar och söka efter balansen på vad som egentligen är JAG. Hitta min väg, mitt recept i livet.

DET är vad denna bloggen kommer handla om. Min väg...att finna MIG, och alla drastiska beslut och vägar jag går för att komma dit.Likes

Comments