Header

Godmorgen, eller faktisk er det ikke morgen HAHA, men er næsten lige stået op. Det er jo trods alt sommerferie, eller skal faktisk i skole i morgen, så derfor ville jeg gøre mig lidt klar til i morgen. Jeg glæder vildt meget til at se mine veninder, og til at komme igang med den "normale" hverdag....

Har haft lidt lektier for her i ferien, men har allerede lavet det, mangler bare lidt, så det må jeg hellere komme igang med.

Til morgenmad i dag, fik jeg en chokolade krosang, smoothie og en halv banan. Mens jeg spiste min morgenmad, så jeg lidt youtube. Jeg tænkte også at jeg ville gøre mine negle lidt flotte, så derfor tog jeg en neglelak på fra essence. Det er en gennemsigtig neglelak som skal forstærke ens negle. Ved ikke helt hvad jeg synes om den endnu, men den koster altså også kun 17 kr, så ved ikke helt hvad jeg kan forvente.

Det kan godt være at jeg ikke kommer til at blogge hver dag, men tænker at jeg ville ligge noget op 2 gange om ugen ca.

Ihvertfald håber jeg at i har det godt, og så ses vi.

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Hey igen....

Idag ville jeg fortælle jer, om en af mine yndlings produkter for tiden. På det sidste er jeg begyndt at gå meget mere op i mine negle, og må indrømme at det var fordi, at jeg var træt af at have korte og meget svage negle. Har aldrig rigtig gået så meget op i negle, men blev til sidst ret træt af aldrig at kunne have flotte lange negle... Så derfor fik jeg anskaffet mig en god creme, og er begyndt at plejede mine negle MEGET mere. F.eks før jeg ligger mig til at sove smør jeg mine negle ind i kokos olie, og kommer håndcreme på flere gange i løbet af en dag.

En god creme som jeg ville anbefale er den her vaseline håndcreme, som i sikkert kender? Ihvertfald kan den købes i de fleste supermarkeder. Den blødgør din hud og man for meget stærkere negle., meeen husk nu også at drikke en masse vand, og eventuelt pleje din negle en gang om ugen.

Vil anbefalde at man filer sine negle, ca hver anden til tredje dag, for at den form man nu gerne ville have forbliver sådan.

Et lille fact om mig er at jeg er syygt dårlig til at drikke vand, men er blevet meget bedre til det. Helt Seriøst kan jeg mærke på min krop hvis jeg ikke for nok vand, og føler mig dehydreret.... Så et godt tip til hvis du måske er dårlig til at drikke vand, så tage en flaske vand med citron eller bær, det synes jeg ihvertfald er mega lækkert.

Noget jeg også er begyndt at tage er nogle piller som hedder silica. Silica er både godt for dit hår, hud og negle.


Det var lidt af mine tips og tricks, til sundere negle.

Likes

Comments

Hej bloggen.

Idag er det mandag morgen, og har tænkt mig at vise jer, hvad jeg har fået til morgenmad.


Idag bestod min morgenmad af skyr, men med vanilje smag. Min yndlings skyr, er fra cheasy . Den er nemlig rigtig lækker og cremet.

Selvfølgelig skulle der være noget topping på, så Jeg valgte at komme hjemmelavet mysli på, med en hel masse forskellige nødder, en kvart banan, og som prikken over i'et sluttede jeg af med lidt chiafrø..

Jeg ville meget gerne skrive om min lækre mysli, så om ikke så længe ligger jeg et opslag om hvordan jeg har lavet den.

Håber rigtig meget at i er blevet inspireret, til at prøve at lave denne lækre morgenmad.

Indtil da håber jeg at du der læser med, har det rigtig godt...


Likes

Comments

velkommen til aishas fashion og mad univers 

Hejsa alle sammen.

Jeg hedder Aisha, og er 13 år gammel.

Til dagligt går jeg i skole, og i fritiden er jeg sammen med mine veninder og familie. I fritiden elsker jeg også at lave mad, og smage på nye retter.

Jeg har i lang tid haft lyst til at oprette en blog, og har endelig taget mig sammen til at blive "en del" af denne verden.

På denne blog kommer jeg til at ligge en masse billeder op, blandt andet fra min hverdag, mad, eventuelt makeup fashion og meget mere...

Glæder mig rigtig meget til at komme rigtig igang, og håber at i ville tage godt imod mig.

Likes

Comments