Jag behöver en paus som ni kanske märkt..Jag e tillbaka imorgon kväll igen, vi hörs då..

xoxo

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

...bild från igår innan kulis
Hej älsklingar, hur mår ni? Sitter just nu i skolan och väntar på att min kommunikation ska börja. Jag har fyra lektioner kvar innan jag slutar vilket suger, men när jag kommer hem står min stuga i trädgården och väntar på mig!
Hörs sen
xoxo

Likes

Comments

..en sliten selfie på jobbet
Hej älsklingar, hur mår ni? Jag ligger i sängen och ska sova snart, tänkte bara kika in här en snabbis först. Har verkligen haft fullt upp idag och har inte hunnit blogga något, men ska försöka gottgöra er imorgon med massa inlägg!
Gick i skolan till 14:30 idag vilket var skönt, kom hem en snabbis och åkte ut till Kulis för lektion, kom hem igen och åt snabbt och åkte sedan iväg till jobbet och kom hem för en stund sen.. Lång dag men det är väl så det ska vara.
Jaja måste sova nu, lång dag imorgon då jag hoppas få ett samtal överstökat, har dessutom en väldigt lång dag i skolan med många jobbiga lektioner.
Hörs imorgon
xoxo

Likes

Comments

Godmorgon älsklingar, sovit gott?
Det har iallafall jag gjort efter att somnat lite för sent. Ska fixa iordning mig snabbt och röra mig mot skolan.
Hörs sen
xoxo

Likes

Comments

..finaste som finns

Likes

Comments

Fyllde år förra veckan äntligen (!!!) och fick världens finaste ljus från Yankee Candle av min lillasyster, som dessutom luktar himmelskt. Jag fick de tre dofterna "Lovely Kiku", "Silver Birch" och "Kitchen Spice". Så om ni är ute efter världens finaste ljus så kika in på deras hemsida!

Likes

Comments

Hej älsklingar, kom hem från skolan för en liten stund sen och ligger just nu i sängen hur trött som helst. Började 11:35 idag på arenan med Lacrosse och det var nog det roligaste jag gjort i idrottsväg, vi fick lära oss lite teknik och spelade sedan matcher.
Efter det hade jag bara två lektioner och slutade vid 16.
Ikväll får vi se vad jag gör, känner mig ganska nere och trött så jag tror att jag bara stannar hemma och kollar film eller liknande, något jag vet att jag ska göra är att se det senaste avsnittet av SHF!

Hörs sen
xoxo

Likes

Comments

​Hej älsklingar, det var så lång tid sen jag bloggade att jag inte ens minns när det var. Jag har iallafall varit sugen på att starta upp bloggen igen men var inte nöjd med varken utseende eller innehåll så jag började om med en helt clean design och helt utan gamla inlägg. Jag ska iallafall försöka börja igen och uppdatera så mycket jag kan (vi får dock se hur länge det håller innan jag tröttnar igen).

Vad har hänt sen sist då? Jag har börjat andra året nu och trivs så bra, nu har även 99orna börjat och jag kunde inte vara mer nöjd. Jag bor i det nya huset på Norrmalm, dit min älskade friggebod kommer i veckan som jag ska få måla osv, mer om det då. Vad händer mer? Inte så mycket faktiskt.. Men tänkte bara uppdatera er om läget hur det ser ut just nu.

Kul iallafall att kika in här och se att så många läser fast jag inte uppdaterar, jaja ska sluta skriva nu, skriver ett inlägg lite senare tror jag, vi hörs då

xoxo

Likes

Comments