Da er farsdagen over for i år. Dagen ble ikke slik den var planlagt, men mamma kom på besøk til oss i stedet. Vi koste oss med hjemmelaget lapskaus og kaker. Fikk høre av mamma at stefaren min likte gaven godt og den passet fint til fisketurer. Han er en ekte friluftsmann! Tom Christian ble veldig fornøyd med gaven sin. Han fikk en grå hettegenser fra kolleksjonen til The Weekend på HM. Han har ønsket seg noe fra kolleksjonen hans lenge nå, så da jeg sjansen til å gi han noe han ønsket seg siden det ikke har blitt bursdagsgave på han enda.
I dag har jeg fått tenkt mye på hvor fantastisk Tom Christian faktisk er. Han er en utrolig god pappa til datteren vår og hun forguder han. Hun startet allerede i morrest å rope etter «pappaaaaa». Etter ei stund skulle vi vekke han og han ville egentlig sove lengre, men våknet heller med et smil om munnen og begynte å tulle med lilletupp. Han er bare så utrolig. Jeg har faktisk ikke ord på hvor flink og utrolig han er. Han har gått fra å være en gamer med slaske klær og hull til å bli en sikkelig pappa, som spiller og går i slaske klær. Han klarer å kombinere det perfekt. Han spiller kun når Leah er lagt eller ikke tilstede. Jeg får liksom ikke til å forklare hvor fantastisk han er, uansett hvor mye jeg prøver.

Vi har fått lagt ned Leah for en god stund siden. Vi hører at hun hoster og hoster Stakar, så regner med hun våkner ganske straks. Tom C spiller nå og jeg ser på. En perfekt kveld for oss. Gomler i oss litt kake av og til også, shame on me! I morgen er det duket for en travel dag og uken kan bare komme. Litt full uke dette her, men det må man regne med når man har barn i barnehage og man selv skal på kurs osv. Gleder meg sikkelig til denne uka og tiden fremover. Det er så mye som skjer i de siste ukene før jul.

Slenger med et bilde som ei venninne har tatt av Leah, har virkelig funnet meg en fast fotograf!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Nå er søndagen kommet og det er duket for farsdag. Dette blir Tom Christian sin andre farsdag. Jeg og Leah var å handlet en gave til han tidligere i uka og Leah var veldig på sitt på hva vi skulle kjøpe. Leah fant nettopp en HVIT genser til pappa som hun ikke ville slippe. Jeg tenkte med meg selv at hvis han går i hvitt så kan jeg like greit kjøpe inn ørten bokser med vannish, haha! Tom Christian og hvitt sammen passer seg utrolig dårlig. Kjøpte derfor noe annet til han, som han kanskje klarer å holde rent litt lengre.
Dagen skal tilbringes i Klæbu hos mamma og stefaren min, Frank. Vi skal kose oss med kake og middag. Gleder meg mye til å være med de. Leah og jeg har også fått tak i gave til stefaren min, som er moffa til Leah, håpe virkelig han setter pris på den siden jeg føler den treffer hans interesse veldig godt. Denne dagen tror jeg blir god.
Så til alle fedre der ute; gratulerer med dagen deres, utnytt den når dere kan <3

Likes

Comments

Da har vi endelig fått kommet oss hjem etter å ha vært innlagt 2 netter på St. Olavs. Leah ble plutselig veldig syk lørdagskvelden og på søndagskvelden måtte vi ringe legevakta. Jeg fikk pappaen til Leah til å ringe siden jeg har erfart at de ikke tar mødre på alvor der. Vi fikk så beskjed om å komme ned for en sjekk. Leah gråt under hele turen, jeg satt bak og hadde så vondt av henne. Det å se barnet sitt, som ikke kan forklare følelser, ha det så vondt er ikke godt!
Da vi kom til legevakta ble vi bedt om å vente, 1 minutt tok det før Leah kastet opp sinnsykt mye. Det stoppet liksom aldri heller. Vi fikk beskjed om å gå inn med en gang. Vi ble lagt i ei seng i gangen hvor hun igjen kastet opp. Vi fikk valget med å ta henne med hjem eller legge henne inn. Vi ville ha henne på sykehuset da jeg syntes hun var for syk til å være hjemme uten noen hjelpemidler. Vi ble sendt på barneakutten hvor hun igjen kastet opp medisinen og mer til. Dette skjedde flere ganger. Til sammen kastet hun opp 7-8 ganger og det var ikke lite som kom. De på mottaket sa at hun uten tvil skulle legges inn. Hun var veldig tett i pusten og de trodde hun kanskje kunne ha et virus i tillegg. Vi ble derfor lagt inn med at Leah hadde et kraftig astmaanfall. Leah var så sliten den kvelden at hun sovnet i fra alt, til og med så klarte hun å kaste opp i søvne. Kjenner jeg er glad det finnes så flotte mennesker på St. Olavs. Jeg var så redd den kvelden at jeg ikke klarte å tenke klart en gang. Etter den første natta var formen til Leah mye bedre, hun var aktiv og var glad. Hun ville aller helst kose med meg mens vi så på TV. Hun fikk astmamedisin hver andre til tredje time pga anfallet. Vi fikk også mye besøk den dagen og det betydde mye for Leah. Den siste natta sov Leah 11 timer i strekk. Snakk om å være sliten. Hun sov helt uten oksygen den natta som betyr at vi fikk reise hjem dagen etter. Da vi hadde stått opp fikk vi frokost og spiste dette sammen. Det var så utrolig koslig, aldri kost meg så mye med henne under en frokost. Da legene kom inn for en visitt fikk vi utdelt en ny astmalege, forstøveraparat og gode nyheter om hjemreise. Leah fikk en bamse og en diplom for oppholdet. Selvfølgelig fikk hun dette av favoritten sin Elise som er sykepleier der.
Jeg prøvde også å sette Leah på do siste dagen. Og gjett hva? HUN TISSET PÅ DO!! Det var så utrolig stort at jeg ikke visste hva jeg skulle gjøre. Flinke Leah som begynner å bli så stor. Nå kan vi endelig begynne med dotrening på henne. Tiden flyr, snart snakker hun helt også regner jeg med!

Ha en fin lille lørdag folk:-)

Likes

Comments

Nå er det torsdag og helgen kommer sakte, men sikkert. Lillebroren min, Kenneth, kom med fly i formiddag. Har gleder meg kjempe masse til å tilbringe tid med han. Fra lørdag til søndag skal han overnatte hos oss. Kjenner jeg gleder meg så uendelig mye til det.
Vel, for et par dager siden kan man si jeg møtte veggen, eller med andre ord, jeg fikk nok! Jeg var sliten og lei av den ustabile arbeidstiden til samboeren som endte opp med at Leah ikke hadde det stabilt nok i forhold til det hun faktisk trenger nå. Jeg spurt om hjelp til hva jeg kan gjøre og fortalte hva jeg hadde gjort med denne saken. Jeg fikk slengt så utrolig mye dritt og fikk en god del meldinger på Facebook om hvor egoistisk jeg var og at det var jeg som var ustabil osv. Altså, hva faen? I innlegget kunne jeg ikke framstå som ustabil på noen som helst måte, så hvor det kom fra vet jeg ikke. Ikke nok med at jeg fikk en smell om at samboeren måtte på jobb, men dette kom i tillegg. Jeg fikk nok. Jeg orket ikke Facebook mer, heller ikke messenger. Jeg valgte å ta meg en liten/lang pause fra Facebook for å samle meg selv igjen og heller fokusere på at jeg elsker samboeren og at jeg har ei datter som betyr alt for meg. De dagene uten Facebook har faktisk vært veldig avslappende. Jeg er ikke så «avhengig» lengre med tanke på at jeg vil følge med på det og det innlegget. Har fortsatt Snapchat, Instagram og Twitter, men er ikke så veldig aktiv der heller. Etter jeg slettet appene så har jeg innsett at Facebook er rett og slett en farlig sykdom. Man blir jo veldig avhengig og har hele livet sitt der. Mange deler opptil flere innlegg der om dagen og andre deler ingenting. Synes det har blitt så grusomt dette med Facebook. Jeg skal ikke skjule at jeg er/var Facebookavhengig, for det var/er jeg. Jeg kjenner på suget etter å laste ned appene igjen, men jeg skal være tøff og sterk. JEG KLARER DETTE! Jeg vet det er mange som har kuttet ut Facebook en periode pga mennesker som er så jævlige å psyker ut andre helt. Jeg vil oppfordre alle å ta en pause fra Facebook og messenger i 2-4 uker. Mitt mål er først og fremt 1 uke siden Facebook var livet mitt, trodde jeg.

Ellers har det ikke skjedd stort her, annet enn at Leah har begynt i bhg. Dette tenkte jeg å ta i et eget innlegg. Så følg med! Mindre Facebook betyr mer blogging!

Likes

Comments

Dagen i dag har vært veldig enkel her hos meg og Leah. Startet med at jeg fikk sove lenge og Tom Christian tok Leah når hun våknet. Han hadde ikke kledd på henne enda, men jeg tok meg av det. Tom Christian dro på jobb 11.30 og Leah sovnet like etter. I mens hun sov så jeg litt på netflix, endelig en hesteserie igjen. Jeg klarer ikke å legge hestestyret bak meg, jeg er ikke klar for det enda. Etter Leah hadde våknet var hun klar for sin vanlige "nyvåken kos", det er alltid så kos å med slikt. Vi lekte og styrte på litt før mamma ringte meg å sa at hun tenkte på å ta neste buss som gikk og det ble jeg kjempe glad for. Etter en time ca så tok jeg på meg bæreselen (i tilfelle Leah ble sliten) og gikk mot bussen med henne holdene i fingeren min. Hun er så sprek og flink til å gå. Da mamma (heretter mormor) komme av bussen gikk vi til butikken for å kjøpe noe å drikke og vannmelon. Vi gikk så til lekeplassen, men Leah ville løpe etter en søt gutt med gressklipper, haha! Vi måtte så klart på europris å kjøpe en til henne også og gjett om det var ei som var i hundre etterpå. Hun gikk nesten hele veien hjem med den, men pga mye turer fram og tilbake så havet hun til slutt i bæreselen. Da vi kom hjem igjen var det ikke snakk om at hun skulle være inne, hun ville være ute å leke seg i sandkassen og med gressklipperen. Jeg gikk inn for å henge opp klær og blogge. Mormor er god å ha tenker Leah, som leker vilt med henne. Når jeg ser på klokken i skrivende stund så er det jaggu på tide med et bad for Leah og snart leggetid. I morgen er det vg-lista som står på planen og jeg håper mormor blir med så det ikke blir for kjedlig til hverken meg eller Leah. Beklager dårlig kvalitet på bildene, kameraet er ikke min venn i dag.

Likes

Comments

For et fantastisk vær vi hadde i går. Det var blå himmel og sol. Varmen skal jeg heller ikke klage på. Det er sånt vær jeg liker, en sikkelig følelse av sommer. Jeg blogget ikke i går siden vi var ute så og si hele tiden. Leah elsker å være ute, uansett vær og vind, men spesielt når det er sol og varme. Hun blir så glad når jeg tar fram baljen hennes med vannleker sånn at hun får plaske med det. Jeg tok på henne en badebleie sånn at hun fikk gå oppi baljen sånn som hun selv ønsket. Vi var også å lekte litt i sandkassen, men jeg tror den jeg kjøpte er alt for liten etter hennes ønske. Hun var også en del turer på trampolinen, hvor jeg også tok en del bilder. Jeg elsker å ta bilder, men er alt for dårlig til å ta med kameraet ut. Til middag spiste vi pølser, livretten til Leah. Pølse med ketchup. Vi tok med maten ut siden været var så utrolig fint. Tom Christian dro på jobb 15.30 og vi fortsatte leken litt til før Leah plutselig sovnet. Tok henne med inn siden det begynte å bli litt kaldt ute. Etter duppen gikk vi ut igjen og vi hørte fadderen til Leah, Tonje, var inne i vanen dems. Vi gikk så bort og Leah var så heldig å få herje litt inni den, det var stor stas. Dagen i går må jeg si var helt fantastisk, håper på flere slike dager før sommeren er over. Jeg har et ønske om å ta med den lille familien min ut på telttur og sove i skogen en natt eller to, og ikke minst skal vi bade. Slenger med et bildedryss fra en økt på trampolinen.

Likes

Comments

Nå er det søndag og helgen er snart over for denne gang. I skrivende stund ligger alle 3 på sofaen og daffer. Leah sovnet mens hun så på TV. Hun kan sovne på de merkeligste plasser og ikke minst på spesielle måter. Nå har hun sovnet nesten sittende. Den ene foten som jeg har opp og støttes mot sofaryggen har Leah valgt å sovne på idag. Hun støtter seg mot foten min sittende. Hun er bare så utrolig skjønn her hun sover. Smokken har falt ut, så her soves det tungt. Igår ble det kun en dupp på 20 min siden hun ikke sovnet før 17.00. Selv med en sen dupp kom hun seg tidlig i seng. Vi hadde besøk i hele går. Først kom tante Cecilie og etterhvert kom bestemor og Erik på besøk. Det var kjempe kos med besøk, det er ikke hverdagskost for å si det sånn. Jeg elsker å ha besøk, værtfall besøk som skal være her ei stund og som vi ikke treffer så ofte. Jeg liker å bruke det fineste servise jeg har, men det har ikke lagt seg gjøre enda. Jeg fikk ikke gjort stort her inne i går heller, men jeg fikk sorter Leah sine klær da. Så i dag skal jeg sende ut Leah og Tom Christian sånn at jeg får gjort det jeg skal i fred og ro, hater å ha andre rundt meg når jeg skal gjøre noe.
Vi fikk forresten hentet lekekjøkkenet til Leah i går, og vi brukte nesten hele dagen på å sette det opp. Flatpakke er vel det rette ordet her. Ikke fornøyd med det denne gangen heller. Ene hullet til en skrue ble dekket av koketoppen og det fantes ikke skrue hull til vannkranen (igjen). Det eneste som var forandret fra sist er at vi får til å lukke det ene skapet uten å ta ut hylla. Så nå har vi to like kjøkken, men det "gamle" skal vi selge. Må bare skryte av jollyroom for den fantastiske servicen vi fikk, de sendte et nytt kjøkken uten at vi måtte diskutere og sende det andre i retur. Anbefaler alle med småbarn å handle hos de, ikke er de så dyre heller. Hadde jeg vært rik så har nok Leah hatt alt av klær og utstyr derfra, og enda mer til.
Ønsker alle der ute en flott søndag, og ta godt vare på hverandre!

Likes

Comments

Ja, nå er det endelig helg og familietid. Vi har ikke noen spesielle planer denne helga annet enn å få vasket opp klærne til Leah siden det begynner å bli veldig tomt i skuffene hennes. Jeg elsker å vaske klær, når jeg først begynner klarer jeg nesten ikke å stoppe. Lukten av rene klær er utrolig.
Jeg gjorde meg ikke ferdig med det jeg skulle i går. Eneste som ble gjort var klesvasken (vi har ikke noe skittentøy igjen) og oppvaskmaskinen. Jeg var veldig utmattet i går, men det er ikke så rart når man legger seg rundt 02.00 og våkner 08.00-08.30. Søvn er så viktig for meg sånn at jeg overlever dagen. Minst 8 timer med søvn trenger jeg for at hodet skal fungere.

Dagen i dag blir nok å gå ut på at vi skal ordne opp her hjemme. Nå er vi 2 stk hele helga sånn at vi kan samarbeide om rydding, vasking og sammensetting av lekekjøkken. Lekekjøkkenet ble ikke hentet i går siden det veier 28-29kg og er alt for tungt til å bære alene. Så i dag blir det en tur sammen på butikken. Vi skal også ta med Leah ut sånn at hun får lekt litt ute. Jeg er så dårlig på å ta henne med ut for å leke at det rett og slett er flaut. Nabobarna er heldigvis glad i å ta med Leah på trampolina og det er jeg evig takknemlig for siden trampoline hjelper veldig når man har astma, alt med måte.

Tenkte at jeg skulle ha et eget innlegg om innleggelsen til Leah snart. Stay tuned!

Likes

Comments

Det er helt utrolig. Jeg kan liksom ikke skjønne det helt enda. Jeg vant! Jeg vant over frykten min! Jeg har i mange år slitt med å være alene blant større mengder mennesker, selv med Leah har jeg hatt problemer. 4.juli kom sommertoget på besøk i hommelvik og jeg ville dra mens Tom Christian var på jobb. Det satt langt inne, men jeg satte meg på bussen og dro. Det var veldig ekkelt det første minuttet da jeg så alle menneskene, men pga masse amcar så fikk jeg slappet av og se på det jeg liker best med sommeren. Det tok ikke lange tiden før jeg traff kjentfolk, så jeg pratet litt med de før jeg gikk meg en liten runde alene igjen. Jeg er så uendelig stolt over meg selv, jeg vant over frykten min. Nå må jeg bare overvinne alt det andre jeg frykter, men det kommer seg sakt men sikkert!

Likes

Comments

Nå er det kommet en ny dag og det er fredag. Hurra! Fredag betyr helg og masse kos med den lille familien min. Vel, det blir ikke sikkelig helg før i kveld når Tom Christian er ferdig på jobb. Jeg må si at jeg elsker arbeidsdagene hans, han får tid til oss med å være hjemme på dagtid.
I dag har jeg masse jeg må få gjort før helga starter. Jeg har allerede satt på maskin nummer 2 idag, og det blir nok den siste siden jeg vasket 2 maskiner med klær i går kveld. Vi skal også sette opp et lekekjøkken til Leah som jeg fikk hentemelding på idag. Så det er mye å gjøre i dag, skal også rydde, støvsuge og vaske. Alt dette blir jeg nok alene om, så det kommer til å ta tid når man har ei ekstremt aktiv jente å passe på. Jeg har også tenkt å tømme akvariet idag siden vi ikke har noen fisker lengre + det er fult av alger oppi der. Gleder meg til kvelden, håper på en avslappende kveld med lillemor.

Håper alle der ute får en flott fredag med sine. Ta vare på hverandre!

Likes

Comments