Header

jag hoppas verkligen att ja få nån utav de jobben jag ha sökt . Ha inte bara sökt här i karlshamn utan i stockholm, jönköping, göteborg. Och hoppas dels för att kunna flytta börja om på nytt och slippa denna hålan fullt av lögnhalsar och idioter. SPYR PÅ ER ÄCKLIGA AS

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Står och vänta på bussen på g t jobbet. Hade stängning igår och gick super. Sedan var jag och min syster och åt på thai o de satt som en smäck. Förövrigt är jag ganska sleten nu men det ska väl gå. Hoppas ni få en solig torsdag. Kraamisar!

Likes

Comments

jobbveckorna flyter på som vanligt och det går bra. Förövrigt är det bra här, förutom att jag måste ta tag i träningen, men efter jobbveckorna är över så ta jag tag i det.

Likes

Comments

kan inte fatta att snart 7 veckor kan ha gått sedan jag hade dig fysiskt nära. Kan inte än förstå att du är borta. Varje dag ligger jag och tänker på dig och det ända jag vill är att få dig tillbaka till den där glada och omtänksamma mormor. Att kämpa vidare utan dig är tufft, men jag gör mitt bästa, för jag vet innerst inne att du är med mig, du kolla ner på mig och jag hoppas en vacker dag att vi kommer ses. För du är så speciell, som alla tycker. Du hade dina skämt, och det jag alltid kommer att minnas är att du hade sån otroligt bra känsla på att virka fina dukar, mössor, och strumpor. Och att du älskade kaffe och degistivekex.

Du va så vacker och rar. Du va den jag alltid rymmde till när jag hade bråkat här hemma, vem ska ja nu rymma till. Jag hoppas innerligen att mitt tal till dig på begravningen glädje dig. Jag älskar dig mormor. Detta talet höll jag. Och jag klarade det med tåra rinnandes längs med.

i hjärtat jag har, minnet av dig kvar. värmen av din famn, ditt leende, din doft, ditt namn.. Har fortfarande inte förstått hur två veckor kan ha gått sedan jag hade dig fysiskt nära. Hur kan man den smärtan bära. Du var, du är min ängel min vän. Och ljudet av ditt skratt ekar i mig än. Alla våra minnen vådar jag ensam i mina sinnen. Hela du finns kvar ännu, sprudlande levande. Det är den bild jag vill bära. Och faast jag få leta trevande så finns du ändå alltid nära. Din kärlek, din hjälpsamhet och din energi är med en föralltid. Den finns där äkta och sann.
För oss alla ditt hjärta för brann.
För oss som fick stå dig nära.
För alla dina kära.
Evigt älskad och saknad.

Vila i frid, Elsa Bigitta Karlsson.♡♡Likes

Comments

vet att min uppdatering är kass Men ni överlever väl. Nu har det gått en vecka sen östersjö va. Och ack så kul vi hade det. Fredan blev rätt så lugn och lika så med alkoholen med. Värre på lördan då jag och en vän va och serverade på ett bröllop och vi fick ta så mycket dricka vi ville så började redan dricka då. Så lördan var vi rätt så dragna. Och upplevde en sån äcklig sak med, jag och isac skulle in i skogen och kissa, och såklart kollar man ju inte på marken? Så när jag sedan satt och kissade så kände jag att jag tappade grepp om benet så min fot gled och hamnade i BAJS! Och det var inte hundbajs, utan bajs från en människa!! Så ner i havet för att bada, så jävla vidrigt. Men vi hade det kul, jag Isac och Linus och träffade massa gott folk. Och sedan började vi bråka med några småglin från göteborg.Likes

Comments

känner mig helt bortkastad, att nått som man trodde betydde allt för en helt plötsligt börja föravinna från ens liv. Varför just nu? Och varför just jag. Men det är väl alltid såhär och det är väl en sak här i livet som man måste ta sig igenom helt enkelt. Men trött på att. Jag vill känna mig lycklig hela tiden, men det går inte. Jag vill ha det perfekt. Helt felfritt. Men när båda inte känner detsamma så finns det inget att kämpa för längre.

För övrigt mår jag väl hyfsat bra. Börja bli sjuk, jobbar på ett jobb som jag inte trivs på alls. Att jag börja inse efter sommaren är jag arbetslös. Vad händer? Ska man flytta till en annan stad/by? Eller ska man stanna kvar i denna hålan?

Likes

Comments