View tracker

Måndags dagen var här!

Klev upp i ottan gjorde allt som måste göras innan jag tog tag och städade köket inför pepparkaksbak!
Pepparkakshuset vare bara tur jag hade Elin vid min sida!
Satans skit vad tålamodsprövande!

Utöver detta käkade vi ost och kex till kvällen.

Fick upp julgranen också faktiskt men det ser ju ut som nått sopbilen slängt av👍🏼

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Och julmarknad!
Vi var visserligen bara där en snabb sväng med Elin och Oscar men ändock! Mysigt och skönt att komma ut lite!

Vi fick med oss dom två hem så jag fick lite sällskap medans jag fixade på Lillans rum, även om det är lite små pill kvar - typ som att hitta dvd dosan osv så vill jag nig anse det klart för idag iallafall!;)

Det blir taco söndag på andra sidan bron idag, på andra advent och allt.

Likes

Comments

View tracker

Här sitter jag med mitt morgon kaffe och filosoferar.

Igår hade vi middagsgäster, det bjöds på varm smörgåstårta. Så sjukt gott och ännu roligare att den gick hem även hos andra!
Jag har även lovat mitt lilla kiddo att hon ska få en tv på sitt rum. Det slog mig däremot att det behöver möbleras om där inne då så jag tror faktiskt det får stå för dagens planer !

Likes

Comments

Fredag igen, skönt!

Den spenderas med lite städning och upp plock jul/advents prylar, granen däremot får fasiken vänta ett tag!

Ångrar surt att jag inte städade igår som jag tänkt göra tills jag dog i soffan.


Näeh nu ska jag återgå till mina Sysslor innan jag slår mig ner i soffan med lite gotta och bara är

Likes

Comments

9 fika på jobbet, så jag passar på att sörpla i mig kaffe för att ha någon som helst chans att överleva!

Dagarna flyter samman at the moment, just nu får det vara så. Det må vara störande, jobbigt, förvirrande och uttröttande men det får vara så ändå. Man måste ibland välja arr förbise vissa saker för att ta sig framåt. Saker som är jobbiga, det är inget jag kan förändra förens jag känner mig lugnare inombords. Inte förens då kommer dagarna sluta flyta ihop.


Jag hade ju dessutom en version om att fixa golvet i det sista rummet innan jul. Lär inte bli så. Hittade fler projekt också. Måste sluta hitta projekt, faktiskt!
Samtidigt känns det viktigt att få göra dom. Förändring är bra speciellt om den är frivillig!

Likes

Comments

Samtidigt ska man utveckla sig själv. Så att man lär sig vilka svaga punkter man har och hur man kan göra för att undvika att hamna i samma fällor en gång till. Fast det gör man ju. För så snabbt lär man ju inte sig. Man ramlar och reser sig upp många gånger.

Man hittar strategier som får ens vardag att fungera enklare. Öronproppar, solglasögon, såna saker.

Man tar en och annan strid mot någon myndighetsperson som har åsikter om hur ens tillfrisknande går. (Det går för sakta.)


Man sätter in och sätter ut mediciner. Och hanterar biverkningarna av dessa medicinerna. Pendlar mellan hopp och förtvivlan.

Man ringer och ringer. Försöker få tag på personer som inte går att få tag på. Man försöker lösa Moment 22-problem.

Sen övar man sig på att vara en good enough person, mamma, fru, vän, fd arbetskamrat, granne osv. Att inte ha kvar de beteenden man hade förut. Att inte ta på sig att baka kakor, vara klassförälder, ordna luciatåg och insamlingar, stå i kiosker och sälja sportsockar.

Sen nån gång kommer den dagen då man faktiskt börjar känna att man är på bättringsvägen. Att man klarar av att utföra en hel del av de sysslor som man behöver kunna i sitt privatliv. Man orkar skjutsa barnen, gå på yoga, laga middag, läsa läxor samma dag. Livet leker och man tänker att nu, nu är jag frisk.

Men nej. Det är man ju inte.

Man har kommit en bra bit på väg. Men då kommer man till nästa fas. Att rehabilitera sig tillbaka till arbetslivet. Man tycker att man är frisk och glad och kan klara vad som helst! Då ska man bromsa. Det är svårt.

Likes

Comments

Minsta lillasyster slog på stort och fyllde år idag, det ni ;) hon slutade växa vid 10 års ålder så hon fyllde det i år också.

Var dit på fika, åt så jag storknade och fick i vanlig ordning ont i magen. Har man inget stopp så har man inte, synden straffar sig själv osv!Nu ska jag krypa ner i sängen med min, stänga ögonen och sova!

Likes

Comments

Jag har börjat få groteska problem att kliva upp på morgonen. Eller egentligen med min trötthet i överlag. Börjar väll bli dags för lite extra d-vitamin antar jag.


Ska strax bege mig till jobbet också, så fort jag fått i mig kaffet och barnet har klätt på sig!
Det är inte så lätt alla gånger när ens barn är lika morgonarg som en själv. Man lär sig dock att bita sig i tungan ganska snabbt 👍🏼

Likes

Comments

Vet ni vad liveet rullar på i vanlig oordning?


Likes

Comments

Kvällen lider mot sitt slut, borde väll egentligen lagt mig redan.

Har haft pappa Stefan, hans pojkvän Elias, Maja och truls här på middag ikv.

Slog mig ner i soffan när dom åkte. Har suttit där sedan dess också! Haft en kväll där jag verkligen varvat ner när lillan tillslut la sig. Man behöver sådana också!

Helt ärligt hoppas jag verkligen att lugnet håller sig kvar ett tag.

Likes

Comments