Header

Fotografi

Femte person jeg tok bilder av til karakterportrettene mine var Kai Elisabeth, bedre kjent som Kaizula Cosplay, som cosplayet Leetah fra Elfquest. Vi har jobbet med naturlig lys, det vil si at vi kun har brukt reflektor, ingen blitz eller lyskilder vi har satt opp for å fremheve modellen. Det har handlet om å finne den beste plasseringa for modellen på location, og å bruke lyset der det er. Her har jeg jobbet med plassering i forhold til sola, og brukt noe reflektor tilbake i ansiktet på enkelte bilder.

​Hva synes du om bildene?

Likes

Comments

Fotografi

Som nevnt ble fire av bildene mine plukka opp av den offisielle siden til spillet "The Witcher" på facebook, og delt med kreditering og alt. Derfor har jeg hatt en del trafikk inn til Aina Catrine Fotografi siden min på facebook. Bildene er fra denne serien som jeg gjorde i forbindelse med karakterportrett-serien jeg tok som en skoleoppgave for Norsk Fotofagskole. Cosplayeren er mest kjent for sin likhet med Margaery Tyrell, nemlig Santatory Cosplay eller Trine som hun egentlig heter. i har jobbet med naturlig lys, det vil si at vi kun har brukt reflektor, ingen blitz eller ekstra lyskilder vi har satt opp for å fremheve modellen. Det har handlet om å finne den beste plasseringa for modellen på location, og å bruke lyset der det er. Disse bildene ble tatt uten reflektor, siden jeg jobbet inne med taklys. Jeg jobbet heller med riktig plassering av modell i forhold til lyskildene.

​Hva synes du om bildene?

Likes

Comments

Fotografi, Hverdag

Jeg lå i senga, ante fred og ingen fare i går kveld da jeg oppdaget at facebookpagen min for fotografiene mine hadde fått unormalt mange nye likes. Så når jeg sjekket opp i hva dette kunne være på grunn av fikk jeg opp dette:

​Holy crap! The Witcher (spill til playstation 4 for dere som lurer) sin offisielle facebookside har delt bildene som jeg og Santatory Cosplay tok på Frimurerlogen her i Trondheim i forbindelse med karakterportrettoppgaven min på Fotofagskolen. Gjett om jeg ble glad. Det eneste som var litt nedsig er at når man får en så bra nyhet rett før man legger seg er at det er vanskelig å sovne. Dere skal forresten få se bildene litt senere i kveld, så bare følg med.

Har du fått bildene dine delt slik at mange mennesker har sett dem? Kanskje i en avis eller på internett et sted?

Likes

Comments

Tredje person jeg tok bilder av til karakterportrettene mine var Nagaa, som cosplayet Dean Winchester fra Supernatural. Vi har jobbet med naturlig lys, det vil si at vi kun har brukt reflektor, ingen blitz eller lyskilder vi har satt opp for å fremheve modellen. Det har handlet om å finne den beste plasseringa for modellen på location, og å bruke lyset der det er. På begge locationene brukte jeg reflektor for å skape mer lys i ansiktet, og for å kansellere skygger.

​Hva synes du om bildene?

Likes

Comments