Hallå igen!
Tänkte tillbaka lite till året och kollade lite gamla bilder och kom på att det snart är ett år sedan jag var i Turiket! Helt sjukt hur tiden verkligen går snabbt!! Förra året var verkligen mitt bästa år någonsin. Jag hade mitt första riktiga jobb, jag reste mycket (London, Turkiet, Dubai) och jag började mitt sista år på högstadiet. Jag hoppas verkligen på att detta år blir lika bra!
Nu var det inte meningen att det skulle bli en hel novell om mitt år. Här kommer lite bilder från Turkiet :))))

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 97 Readers

Likes

Comments

Hallå!
Snabbt inlägg om min meningslösa smoothie som blev superlyckad (!!!) nu väntar hallen och en himla massa b-ball! See u guyyys


  • 104 Readers

Likes

Comments

Under tiden jag har varit borta så har jag rest ganska mycket och här kommer lite bilder från vår shoppingresa i London! Jag och min kompis Ella var där under höstlovet. Det var verkligen så sjukt kul! Vi shoppade, gick, åt och shoppade!!! Bästa resan evvvvaaaa! Rekommenderar Londons shopping starkt!!!Här kommer dom dåligare bilderna som jag inte redigerat på något vis!


  • 122 Readers

Likes

Comments

Hej flickor och pojkar i alla åldrar, vad vet jag...
Ska försöka börja vara lite aktiv här på min blogg vilket jag verkligen önskar att jag var, precis som jag önskade att jag gillade att läsa. Iallafall, här kommer några bilder om lite allt från när jag varit borta!!

Ett kort inlägg och lite update!

  • 122 Readers

Likes

Comments

Här kommer några bilder från Turkland, hope u like ittt 

OBS har copyright på ALLA bilderLikes

Comments

HOLA OCH HERRE 

Jag har inte gjort något inlägg på så himla sjuuuukt länge och sorry för det!! Vad har jag gjort egentligen under de 6 veckorna (!!!?) jag inte bloggat? ja, bra fråga. Mycket! Tänkte göra några bildinlägg (förbered er för en massa). Jag börjar med Turkiet för det var då jag slutade blogga (eller tog en paus, u name it). 

kolla nästa inlägg om min Turkietresa, Kommer upp snart!!

Likes

Comments

Holaa

Nu packar jag till morgondagen! Det ska bli så kul att åka till Turkiet! Åh, vad jag längtar. Haha,jag ska försöka att inte packa väskan full med onödiga saker, det är jag expert på hahha


Likes

Comments

Äntligen har jag fått upp mina hyllor, det var på tiden, haha.
Likes

Comments

Hejhej

Igår blev jag förälskad i en film -och en skådespelare. The notebook, har inga ord som jag kan beskriva den med ord. Jag grät seriöst floder. Mina vänner har tipsat mig om filmen förr men har inte sätt den fören nu. 

Jag, min mamma och min moster skulle gå och äta middag hos några gamla vänner igår men jag kunde inte gå för att jag grät så mycket. Så jag stannade hemma och kollade på alla andra filmer som Ryan Gosling spelade i, hahah. Seriöst kolla på honom, HAN ÄR JU SÅ JÄVLA SNYYYYGG.

Hahah, nu har jag lite om filmen/ Ryan i alla mina sociala medier. Om ni inte sett den filmen, se den! Om ni har sett den, se den igen! Likes

Comments

Holaa

Igår var jag och Ella ute och gick lite, vi fotograferade också väldigt mycket. Här är några av bilderna, hoppas ni gillar dem :)


Likes

Comments