... Jag suger bara, jag ber om ursäkt. Framför allt till Elin eftersom denna blogg är riktad åt henne. Som tur är har jag haft mycket bra kontakt med henne sedan hon fick börja höra av sig hem. Och hon vet hur det ligger till. Jag har inte kunnat blogga eftersom jag har jobbat som en galning. Har vart hemma sent varje dag nästa och har vart så trött. Men det är egentligen ingen ursäkt så jag skall skärpa mig. Det som är bra med att vänta med att blogga på ett tag är att man har mycket att uppdatera om.

Sist jag bloggade var Jessica här. Och vi hade en super mysig helg. Liseberg , mysig lunch på stan och utgång. Här kommer en bild bomb från den helgen, då det ändå var lite sommar..


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Nu skall vi in till stan och kolla lite. Sedan skall vi käka tillsammans. Dock är det bara jag , Alice och Jessica men det är kul att bara vara för sig själva också.

Senare skall vi dricka rosévin och spela lite kort. Jonatan kommer också och Jessica skall klippa honom. Jag skall dessutom Skypa med Elin i dag för första gången sedan hon åkte. Fick ett röstmeddelanden av henne och jag brast i gråt bara genom att höra hennes röst!

Elin, jag har förberett ett inlägg om helgen! Jag kommer uppdaterar det i olika delar så var beredd! Massa bilder och även detaljrikt beskrivet vad vi gjort!

Puss

  • 160 readers

Likes

Comments

​Lite nya låtar för mig. Men jag tycker dessa låtar är sköna och härliga att lyssna på. 

HOLD MY HAND tänker jag alltid på Elin när jag hör, 

Kisss.

Likes

Comments

Jag är så fruktansvärt uttråkad och trött på att inte göra någonting. Men det känns som det är omöjligt att hitta på något.. Alla jobbar och vissa är borta. Detta gör det ännu svårare att blogga haha. Men i dag har jag bestämt mig för att jag måste hitta på någonting. Jag och Jonatan hade tänkt göra något tillsammans men vi får se vad det blir. Jag skall iallafall fixa i ordning mig i dag. Sminka mig och ha på mig riktiga kläder. Det senaste har jag bara gått i mjukiskläder nämligen.

I morgon kommer äntligen min efterlängtade kusin. Tajmingen är verkligen perfekt att hon kommer just i morgon, för då kommer vi hitta på en massa roliga grejer. Jag tror det kommer bli toppen.

Just nu är kl 03:16 i Seattle och jag hoppas Elin äntligen kan få sin skönhetssömn på nätterna. Just nu skall iallafall jag tvätt och fräscha upp det lite i mitt rum eftersom i morgon kmmer tre personer bo här. Tur att jag har en dubbelsäng.

bye!


Likes

Comments

Hello!

Bloggade inget i går eftersom jag hade en otroligt stressig dag. Dagen började väääldigt lugnt och jag hade sett fram emot att bara vara för mig själv och kolla på O.C & det var inprincip det ända jag gjorde fram till 4 på eftermiddagen. Det är då allt går från det slappaste till det mest stressande. Jag har precis fått ett nytt jobb på Willys och har jobbat 4 pass hittills. I vilket fall, mitt i mitt slappande ringer min telefon typ 20 gånger i sträck och tillslut när jag svarar så är det min chef som ringer från willys och frågar vart jag är...? Jag måste börja med att skriva att jag är otroligt noga med att passa tider, speciellt när det gäller jobb. Så jag var på willys efter 10 min hon hade ringt och allt hade blivit ett stort missförstånd. Otroligt jobbig situation och jag mådde dåligt hela dagen efter det... kul va..! Jag berättar detta för jag lovat Elin att informera henne om allt som händer, även om det är otroligt tråkiga saker haha.

Just nu tänker jag faktiskt på dig Elin. Jag undrar hur du har det och om du mår bra? på din blogg ser det ut som allt är bättre än vad du trodde. Det känns bra för mig här hemma i Sverige. Jag hoppas vi kan prata med varandra snart. Som du vet har jag laddat ner appen du bad mig om och även skype. Så fort du vet att vi kan snacka, hör av dig. Även fast det är natt här och dag hos dig.

Just nu kan jag inte blogga om så mycket roliga grejer, eftersom jag har nytt jobb så jobbar jag en del och är hemma typ halv 10 på kvällarna. Men under sommaren kommer det hända en massa roliga grejer och på Torsdag kommer Jessica hit och då händer det mycket på bloggen också. Så framför allt Elin, glöm inte att kolla så fort du får chansen!!!!

Saknar dig, puss!

Likes

Comments

Min dag har inte hunnit starta ännu. Jag vaknade och gick direkt till datorn för att greja lite. Så alldeles strax skall jag äta frukost och se vad dagen tar mig. Har lite svårt att hitta på saker eftersom jag tappat mitt bankkort.. typiskt mig. Tror det är fjärde eller femte gången nu...? men förhoppningsvis får jag det i dag. Det enda jag har planerat är storstädning och boka tid för nya fransar. Nu när jag även slutat på McDonalds skulle jag mer än gärna villa göra naglar i gen. Men just nu måste jag hålla i pengarna så mycket som möjligt eftersom helgen kommer bli dyr heheh. 

Jag är väldigt glad i dag. Mest för att jag vet att det går bra för Elin i USA. Jag tycker det är kul att läsa hennes blogg eftersom hon skriver så detaljerat vad hon gör och hur hon känner. Dock har jag ändå hundra tusen frågor att ställa henne även fast hon skrivit så mycket haha, men så är det väl alltid. Jag läste att hon hade svårt att sova på nätterna och det förstår man ju eftersom det är 9 timmars skillnad på våran och deras tid. I dag är det exakt 1 vecka sedan hon åkte, vilket betyder att det är en vecka kvar tills vi kan prata med varandra. Hon skall nämligen undvika att höra av sig hemma under de två första veckorna. puss hej!

Likes

Comments

Gokväll!

Lite info angående min vän som denna blogg är riktad åt. Innan hon åkte den 29 juni bestämde vi att båda skulle ha var sin blogg för att kunna följa varandras vardag så bra som möjligt. Genom texter och bilder. I vilket fall. Min vän, Elin har åkt till USA, Seattle, för att jobba som au pair i ett år hos en jättemysig familj. Hon har även en egen blogg: Eccs.devote.se. Där kan även ni andra som är intresserade om hennes liv i USA kolla. Även om det är någon annan som funderar på att åka som Au pair själv kan få tips och information hur det faktiskt fungerar!

Kl är 00:40 i Göteborg. Det har varit 32 grader och jag har stått och slitit i köket på McDonalds för sista gången i dag. Jag har ju äntligen fått jobb på Willys och har jobbat tre pass hittills. Det har gått bra. Just nu ligger jag i sängen med fläkten på eftersom det är oroligt varmt. Skall alldeles strax sova men kände att jag ville uppdatera mitt första inlägg innan jag somnar.

Efter jobbet i dag åt jag kräftor med familjen. Underbart gott. Sedan tog jag bilen till Johan och hängde med dem en stund på kvällskvisten. I morgon har jag än så länge inget planerat, kan hända att jag jobbar men annars skall jag nog bara ta det lugnt. För till helgen kommer det bli en massa roliga grejer inplanerat. För Jessica, min kusin från Norrland kommer på torsdag och då är det utgång på G. Även Liseberg och bio. Känns roligt att hitta på en massa saker medan man kan haha.

Godnatt kära vänner & god eftermiddag Elin. Jag vet inte riktigt vad kl är hos dig. Men på min mobil står det att den är 15:38 och att du är 9 timmar efter. Saknar dig iallafall puss.

  • 228 readers

Likes

Comments