Nu sitter jag och äter lunch i solen, man måste bara älska el vädero. Men jag måste plugga ska hinna läsa ut boken Hypnotisören tills i morgon. Vill bara säga att att boken är över 500 sidor lång och jag har bara läst ca 100!! Måste också plugga till sista matteprovet på tisdag! Sen är det äntligen sluut, thank God!! 

~Alex~

Imorse när jag åt frukost ute, så sköönt!Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag är det mycket som händer. Pappa fyller år, morfar fyller år och det är morsdag. Så himla trevligt. Så släkten var här nyss och fikade det var ju mysigt.. förutom att jag inte kunde sitta med dom för jag måste plugga. *suck* *pust* *blä* Det ska bli så gött med lov! Så jag satt alltså och pluggade istället, men då kommer jag inte åt mina filer för att skoldatorn krånglar. Och jag lovar jag höll på att gå i taket. Uppsatsen ska nämligen in idag! Men sen funkade det så... god bless the lord och yeah suck on that one computer! Så nu återstår det att skriva en halv uppsats wheey! tagga! 

Förresten Grattis mamma och pappa :) Och morfar såklart!!

~Alex~

Likes

Comments

Jag o Ellen sitter på balkongen o då säger hon kolla de brinner i skogen!!
Nej, Ellen de e månen...
Rolig tjej, hahah
//corneliaLikes

Comments

Jahopp.. Igår var jag ute på en löprunda. Jag springer inte för alla de anledningar alla andra gör, jag lovar. Jag springer för att i morgon ska jag springa blodomloppet. Yeah yeah i know.. de är ett motionslopp och inte en tävling meeen tävlingsmänniska som jag är måste jag ju slå mina löpkamrater! Man kan ju inte komma sist för tusan. Sen att man är hälsosam och får kondition är ju bara ett plus :) så hoppas jag tar mig igenom de helt levande..

~Alex~


Likes

Comments

Igår efter skolan så överraskade jag o några mer en kompis som fyllde år för ett tag sen. Vi tog med henne till en sommarstuga o där gjorde vi henne i ordning sen fotograferade vi henne utomhus och där ute hade vi gömt en Justin Bieber docka i papper som vi hade vunnit på en tävling till henne.
Efter de så åkte vi ut till en ö för grilla , när vi var framme på ön o skulle börja grilla hade vi bara 5 tändstickor med oss o dom tog slut direkt så jag o en kompis fick ro tillbaka till stugan och hämta flera tändstickor...
Så sen efter en timma fick vi äntligen äta, haha
Så här kommer lite bilder från igår !!
//Cornelia

Likes

Comments

Idag slutade jag tidigt så när jag kom hem så gjorde jag lite pannkakor och satte mig i solen, hur skönt som helst!
//cornelia


Likes

Comments

 

Jajjemen! Nu har vi haft vår första riktiga utefika. Det var mysigt, vi gick en promenad med "the gang" och satte oss i solen och fikade. Trevligt trevligt, nu är nog våren här.Likes

Comments

När alla skryter om att få ha sett Justin Bieber så skryter jag om att få ha träffat Håkan Hellström, ingen skillnad alls , eller ??
För i måndags var jag i Linköping för att Håkan hade skivsingnering så jag och mina kompisar stod i kö nästan en timme för att få träffa honom men de var de lätt värt !!
För när vi först såg Håkan så kunde man knappt stå still det kändes helt sjukt och sen när vi träffade honom så blev man helt stum, lite pinsamt men va fan !! hehe
Så här kommer lite bilder från i måndags!
//Cornelia

Likes

Comments

Detta är våran standard på måndagar ! Vi kollar på film och käkar popcorn. Jättebra att göra på mentalt nerbrytande dagar:)

~Ailecs~
Likes

CommentsNu sitter vi och käkar frulle. En rejäl en också för snart ska vi ta en liten tripp till Jönköping med fina vänner!
~Ailecs~

Likes

Comments