Det har blivit en del fikande på sistone så här kommer två fika-bilder. ;) Idag hade vi kemi-prov på 3 kapitel och helt ärligt har jag ingen aning om hur det gick, men får väl hoppas på det bästa! Förhoppningsvis går kursprovet i alla fall bra när det väl är dags för det.

Idag efter skolan gick jag, Linnéa, Gustaf och Edvin och fikade tillsammans (undre bilden) och senare på kvällen gick vi till reclaim, en grej i kyrkan. Morgondagens planer är mest plugg och kanske lite motionssim med pappa. Nästa vecka väntas två stora prov så inför dessa behöver jag verkligen plugga (har inte ens börjat än...😉) Men hur detta går återstår att se. Puss ♡

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Inledde dagen med att sova fram till klockan nio då jag inte hade min första lektion förrän vid 11.00. Skoldagen bestod sedan av enbart två lektioner - engelska och en kemi-laboration. Labben var väldigt intressant.

Instagram: @ailawarna

Efter skolan fikade jag med min kompis Siri på Redfellas som är ett av mina favoritfik. Jag valde en oreopaj som var hur god som helst (en storfavorit 😋) och hon tog en pecannötspaj. Vi har inte träffats så mycket på sistone, så det var verkligen roligt att träffa henne igen och även kul att vi hade mycket att prata om. Jag kom nyss hem och snart är det dags för min pianolektion. Vi hörs 💗

Likes

Comments

Jag satt och tänkte och insåg att jag faktiskt har saknat bloggandet. Och då det är ett nytt år tänkte jag att, varför inte göra ytterligare ett försök? Så jag ska helt enkelt börja blogga igen. På tal om årsskiftet så har min nyår varit underbar, och även julen. Tråkigt dock att allting nu är över, och att skolan snart börjar.

Har ni några nyårslöften?
Själv har jag som nyårslöfte att börja plugga ordentligt, vilket jag inte alls har gjort den här terminen (trots att jag går natur...)

Förser er även med lite bilder från jul, nyår och vad som hänt hittills i år, bara som en snabb uppdatering:

Likes

Comments

Frukten i affären såg så fin och god ut att jag blev tvungen att fota den, hehe (gillar inte ens ananas (intresseklubben antecknar))

Likes

Comments

Mina små hjärtan /
Jag och min familj har varit i Göteborg under dagen. Det blev lite shopping och vi avslutar dagstrippen med en middag på Hard Rock Café. Supermysigt 💕

Likes

Comments