Om man känner mig eller har följt min blogg ett tag så vet de flesta att jag älskar att göra nya saker med mitt hår hela tiden.. Så idag blev det ett frisörbesök som slutade upp med en blåsvart hårfärg. Jag har haft blont hår, brunt hår, ljusrosa hår, grönt hår, rött hår och ljusblått hår, men har aldrig haft det såhär mörkt tidigare. Var väldigt orolig att jag inte skulle känna att jag passar i det eftersom det sliter så mycket på håret när man gör det ljusare (om jag nu skulle ångra mig).. MEN NEJ, jag älskar det <333

Likes

Comments

Har inte gjort så mycket kul i veckan förrutom att vara hemma och försöka bli friskare. Är faktiskt riktigt uttråkad. Har sett klart alla serier jag ville se och filmer, så har faktiskt ingen aning om vad jag ska göra nu med min fritid haha.

Anyways har iaf bokat klipp & färgningstid nästa vecka, så då får ni se vilken hårfärg jag har fått för mig att ha nu.. hihi. Och har bestämt mig för att måndag ska jag sluta röka, om jag inte håller mitt löfte förlorar jag 5k till en kille jag tävlar mot. Alltså jag får 5k om han inte klarar att sluta röka. Ni förstår grejen. Aja, vi får se om jag blir broke or nah, cya

Om ni inte förstod är denna bilden från i somras och inte nytagen.

Likes

Comments

Spenderade i stort sett hela dagen genom att kolla PLL. Har nämligen blivit helt beroende utav den serien, så jag var tvungen. Kvällen spenderades på Evelinas fest i Staffanstorp, det var faktiskt en jätte bra fest och detta är de enda två bilderna jag har från kvällen. Alltid lika kul att snacka med nya människor och göra catch-ups med gamla vänner.

Likes

Comments

​Back at it again.. So srry för att vara så oaktiv. Men jag har inte haft tid/ork att blogga denna månaden eftersom jag har jobbat och att jobba 8 timmar om dagen varje dag är lite mer ansträngande än vad jag trodde att det skulle vara. Men det var det värt, har nämligen några nya projekt på g och om allt går som jag planerar så kan jag berätta ett av dem nästa vecka. (Bilder från min snapchat: Allebitch). Namnet var något som 14åriga jag tyckte var roligt. xuz me. 

Likes

Comments

Tänkte göra en throwback till mitt liv som 14 år haha, ja de flesta tycker antagligen det är lite skämmigt men fuck normer. Tycker det är lite kul att se hur jag såg ut då med mina sjuka sminktalanger och lil alexandras selfie game m.m.. En sak jag måste förtydliga är att jag går från brunt till blont hela det året, så bilderna är inte i ordning.

Likes

Comments

För er som inte vet jobbar jag heltid på en förskola just nu och idag har jag haft extrem otur. Imorse på jobbet sprack nämligen mina byxor, ja ni kan ju gissa vart mina jeans sprack.. Anyways, så jag åkte hem snabbt och bytade så det var inte så farligt men sen när jag kommer hem igen inser jag att jag har plockat på mig 2 husnycklar. Måste varit så yr imorse att jag råkat ta 2 (?) Och jag har även faceplantat marken två gånger idag, helt otroligt..

Likes

Comments

Här kommer en bildbomb på vad jag gjort i Augusti.

Bild 1 är från när jag och Anton åkte till det kaféet som vi alltid käkade frukost på under skolperioden.
Bild 2, från när Anton trodde att han hade snott min tändare, men det visade sig att vi båda hade kattändare.
Bild 3, är en snapchat från när jag färgade håret till den nuvarande mörkbruna färgen jag har.

Bild 1 och 2 är från vår superhärliga klassåterträff.

Bild 3 är bakispizzan som hände dagen efter.

Bild 1,2,3 är ifrån Åhus då mina föräldrar köpt husvagn och övertalade mig till att ge det en chans över en helg. Att campa kan vara kul, men husvagn är lite för trångt enligt mig haha. Köpte även en ny våtdräkt då jag lyckades spräcka min förra som jag haft sen jag var typ 10 år haha.

Bild 1,2,3 är ifrån när jag tvingade Sarah, Alfred och Daniel att åka till Halland för att prova ziplines och rodel. Mitt rekord på rodel var 30 sekunder, slå det om ni kan.

Bild 1 är ifrån när min norska vän Stian kom hem till mig en dag och vi åkte till Emporia, sedan mötte vi upp resten av mina vänner på Malmöfestivalen och senare på kvällen beslutade vi oss för att GÅ mcdonalds drivetrough. 

Bild 2 & 3 är ifrån Whilmas hejdåfest, då hon åkte till London för att plugga i ett år. Riktigt sad, men en jätte bra kväll var det.

Likes

Comments

  • Blogkeen
  • Follow me on Nouw