Firade valentines med min pojkvän Mike. Fick jättefina presenter och han överraska mig helt.. Vi var bara hemma och tog de lugnt typ. Vi gick på en promenad, kolla film och myste. Sen sov han här och det var verkligen supermysigt. Finns ju inget bättre än att vakna bredvid någon man tycker om. För mig var det en perfekt valentinesday, eftersom jag tycker inte om fancy dates eller bio och sån klassiskt skit.

Likes

Comments

Har varit så off här, men har seriöst bara jobbat och haft massa drama i mitt fantastiska liv. Och inte nog med drama och jobb, jo då går jag och blir kräksjuk. Yey, så har varit hemma i stort sett hela veckan och ska idag lämna huset för första gången denna vecka. 

Bjuder även på en osminkad bild på mig själv, vilket inte internet tidigare har skådat. Vet inte varför, jag trivs jätte bra med mig själv osminkad och är mer parten osminkad. Men samtidigt tycker jag ju att smink o grejer är så himla kul, så det har väl blivit den sidan jag visat av mig själv på internet.


Likes

Comments

Idag har jag varit hos polisen i Eslöv och fixat ett nytt pass, skulle egentligen till tandläkaren också men hon var tydligen sjuk, så det blev en slapp dag. Här är lite bilder från helgen, då vi var på en halloweenfest i malmö. Dock endast bilder från innan festen haha.. (Föreställer döden/vampyr/vetinte, det blev spontant. Samt min familj går all in varje halloween..)

Likes

Comments

Idag hade jag först en brunch för några släktingar som ville fira min födelsedag också. Sen blev det en vända inom Malmö för att ta en fika och sen på kvällen blev det donken mat med vänner. Söndagen blev inte så ångestfylld. Vad som står på schemat nästa vecka är jobbjobbjobb och återigen jobb. Jag må vara ensam om detta men tycker det är jättekul att jobba, så slipper ångesten inför måndagen. Good 4 u alexandra eller vad säger man haha.

Likes

Comments

Blogkeen
Nouw