View tracker

Idag har jag varit hos polisen i Eslöv och fixat ett nytt pass, skulle egentligen till tandläkaren också men hon var tydligen sjuk, så det blev en slapp dag. Här är lite bilder från helgen, då vi var på en halloweenfest i malmö. Dock endast bilder från innan festen haha.. (Föreställer döden/vampyr/vetinte, det blev spontant. Samt min familj går all in varje halloween..)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Idag hade jag först en brunch för några släktingar som ville fira min födelsedag också. Sen blev det en vända inom Malmö för att ta en fika och sen på kvällen blev det donken mat med vänner. Söndagen blev inte så ångestfylld. Vad som står på schemat nästa vecka är jobbjobbjobb och återigen jobb. Jag må vara ensam om detta men tycker det är jättekul att jobba, så slipper ångesten inför måndagen. Good 4 u alexandra eller vad säger man haha.

Likes

Comments

Om man känner mig eller har följt min blogg ett tag så vet de flesta att jag älskar att göra nya saker med mitt hår hela tiden.. Så idag blev det ett frisörbesök som slutade upp med en blåsvart hårfärg. Jag har haft blont hår, brunt hår, ljusrosa hår, grönt hår, rött hår och ljusblått hår, men har aldrig haft det såhär mörkt tidigare. Var väldigt orolig att jag inte skulle känna att jag passar i det eftersom det sliter så mycket på håret när man gör det ljusare (om jag nu skulle ångra mig).. MEN NEJ, jag älskar det <333

Likes

Comments

Har inte gjort så mycket kul i veckan förrutom att vara hemma och försöka bli friskare. Är faktiskt riktigt uttråkad. Har sett klart alla serier jag ville se och filmer, så har faktiskt ingen aning om vad jag ska göra nu med min fritid haha.

Anyways har iaf bokat klipp & färgningstid nästa vecka, så då får ni se vilken hårfärg jag har fått för mig att ha nu.. hihi. Och har bestämt mig för att måndag ska jag sluta röka, om jag inte håller mitt löfte förlorar jag 5k till en kille jag tävlar mot. Alltså jag får 5k om han inte klarar att sluta röka. Ni förstår grejen. Aja, vi får se om jag blir broke or nah, cya

Om ni inte förstod är denna bilden från i somras och inte nytagen.

Likes

Comments

Spenderade i stort sett hela dagen genom att kolla PLL. Har nämligen blivit helt beroende utav den serien, så jag var tvungen. Kvällen spenderades på Evelinas fest i Staffanstorp, det var faktiskt en jätte bra fest och detta är de enda två bilderna jag har från kvällen. Alltid lika kul att snacka med nya människor och göra catch-ups med gamla vänner.

Likes

Comments

​Back at it again.. So srry för att vara så oaktiv. Men jag har inte haft tid/ork att blogga denna månaden eftersom jag har jobbat och att jobba 8 timmar om dagen varje dag är lite mer ansträngande än vad jag trodde att det skulle vara. Men det var det värt, har nämligen några nya projekt på g och om allt går som jag planerar så kan jag berätta ett av dem nästa vecka. (Bilder från min snapchat: Allebitch). Namnet var något som 14åriga jag tyckte var roligt. xuz me. 

Likes

Comments

  • Blogkeen
  • Nouw