Header

Contains affiliate links

Som jag skrev tidigare så kommer vi åka till Alperna om en och halv månad. Vi kommer åka skidor ganska mycket och jag ville ha fina skidkläder så jag beställde hem skidbyxor från Icepeak och en vit skidjacka från zalando. Jag tycker det är så snyggt och elegant med vita skidkläder. Så här kommer min outfit se ut :D

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Contains affiliate links

Vi är på Louis Vuitton i Stockholm och letar efter snygga mockasiner till min pojkvän. Jag tycker att LV har så mycket fina skor och väskor alltså allting. Så jag är 100% säker att vi kommer hitta snygga skor till honom. Efter LV ska vi åka till NK och kika lite på kläder :)

Ha en fin dag!

Likes

Comments

Om två månader åker vi til semesterorten Adelboden som ligger i mitten av Berner Alperna i Schweiz. Vi hade alltid velat åka till Alperna så jag och min pojkvän bokade hotell och flygbiljetter! Det som lockade oss var Vvntervandring på Adelbodens solterrass, längdskidspår och snöparker.

Vi bokade hotel The Cambrian Adelboden som är beläget mitt i de schweiziska alpernas orörda landskap och med fantastisk utsikt över bergen i alla riktningar.


//

In two month we are going to be in Adelboden in the middle of Berner Alps in Schweiz. We've always wanted to have a holiday in Schweiz and now wishes are coming true. So we booked The Cambrian hotel in Adelboden for a week. The hotel is situated amid the pristine scenery of the Swiss Alps, and with stunning mountain views in every direction and it also has a Spa with a view to the mountains!

Likes

Comments

Jag fick ett samarbete med #swissclinic då fick jag skickad hem produkter som jag valde. Jag började med mitt behandling några veckor sedan och jag är så nöjd med resultatet!

Jag älskar skinroller och serum som jag använder under min dagkräm. Tillsammans ger de ett fantastiskt resultat! Huden blir återfuktad och fyllig. Sugen på att prova? Använd koden 8ETFMe och få 20 % rabatt vid köp av deras Skin Renewal-kit!

Likes

Comments

Hej finisar,
Ett roligt samarbete med Chiquelle, ange rabattkoden GO2018 för att få 15% på allt! Jag fick hem två plagg då valde jag en oversized sweater i vit färg och bruna byxor som jag älskar!

Likes

Comments

Happy New year everyone! We are celebrating New Year with our friends and Playing bingo lotto so it’s very fun. I wish you all the best and hope all your wishes comes true as we enter this New 2018! 😘

Likes

Comments

Jag letade efter en viss elegant gyllene armband, men ändå enkelt att gå med vardaglig stil. Armbandet som jag har heter Milano från den italienska Dolcevita kollektionen. Det var precis vad jag letade efter! Enligt min åsikt är det här armbandet bara vackert och så elegant. Kolla gärna på deras hemsida om du letar efter en snygg och chick armband ;)

P.s. köp 2 armband till priset av 1 med min kod Aikasdiary2for1


//

I was in a search for some period of time for some shiny elegant golden bracelet, yet simple enough to go with everyday style. I found Leo Mazzotti brand on Instagram and The moment I saw this Milano golden bracelet from the Italian Dolcevita collection, I fell in love with it. It was exactly what I was looking for! If you are looking after elegant and chick bracelet than check out Leo Mazzotti Instagram ;)

P.s buy 2 bracelets for the price of 1 using my code

aikasdiary2for1

Likes

Comments

Hej fina ni,

Jag har goda nyheter! Jag och min pojkvän bestämde oss att åka till Alperna i Schweiz. Vi har bokat flygbiljetter till Zürich i mars och nu letar vi efter boendet på Bern. Vi vill uppleva Schweiz på vintern och åka skidor :D Så jag är ganska taggad och glad för att vi ska åka dit och det är bestämt <3

Kram på er!

Hey guys,

I have a good news! I and my boyfriend decided to spend holidays in Schweiz! I’ve always wanted to visit this beautiful country surrounded with magnificent mountains from everywhere. Now my dream comes true because we have already booked the fly tickets to Zürich in Mars!

Xoxo

Likes

Comments


Dagen började med frukost i sängen och min favorit julfilm Home Alone och med ett roligt samarbete imed RapunzelOfSwedenl! Använd koden AIKA17 för att få 10% rabatt på deras produkter. God jul allihopa 🎄

Likes

Comments