Vi mennesker bruker forferdelig mye energi på å bry oss om hva andre mennesker velger å gjøre med livet sitt. Hva så om han har en tatovering du ikke synes er så fin? Hva så om hun tok silikon selv om du er imot plastisk kirurgi? Hva så om hun eller han velger å ikke drikke på festen, selv om alle andre gjør det? Dette påvirker ikke deg på noen som helst måte, men likevel skal du tenke negativt om det. Nå skal jeg ikke ta alle under en kniv her, men dette føler jeg gjelder de fleste av oss. Ja, inkludert meg selv.

Jeg elsker personer som tørr å være seg selv. "For en klisjé" tenker du sikkert nå. Og ja, kanskje det er en klisjé, men det er også sant. Dette fant jeg ut litt seint, og har selv vært forferdelig flink til å dømme folk. Men i det siste har jeg begynt å se annerledes på det. Jeg ser faktisk opp til de som gjør hva faen de vil, uten å bry seg om hva andre tenker. Og hvorfor skal vi i det hele tatt gidde å bry oss om det? Det er ikke sånn at det gjør noe forskjell på livet ditt, bortsett fra at jeg tror du blir mye lykkeligere av å drite i det.

Livet er for kort til å være så forferdelig opptatt av hva andre tenker om deg. Vær deg selv, uansett hvordan det er. Du kan selvsagt ikke gjøre hva du vil, men så lenge handlingene dine ikke går negativt utover andre, ser jeg absolutt ikke problemet.

​Dette ble et litt langt, og ikke minst rotete innlegg, men jeg ville bare skrive det jeg hadde på hjertet akkurat nå. Jeg slet litt med hva jeg skulle skrive, så derfor satt jeg meg ned i senga og tenkte... skriv det du tenker på akkurat nå. Det gjorde jeg. Håper dere tenker litt over dette. Det er mange som trenger det. Samfunnet er altfor opptatt av å være perfekt, og at man absolutt ikke skal skille seg ut. Men dere, SKILL DERE UT.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Okei, tror jeg har fått en ny favoritt her. Hvor elsk er ikke den her? Veit ikke helt om jeg skal kalle det t-skjorte eller kjole.. En lang t-skjorte, kanskje? Uansett, etter jobb idag klarte jeg ikke å dy meg, så den havna i handleposen min for kun 129 kr. Det er penger jeg ikke kommer til å angre på, for å si det sånn!

Det er mye jobb for meg denne uka, men litt blogging skal jeg nok få til her og der. Jeg jobba igår, idag, imorra, torsdag, fredag og lørdag. På søndag kan jeg puste litt ut før det braker løs med en tilsvarende uke. Men det går bra, for jeg har ikke så mye annet å foreta meg disse dagene. Nå går jeg bare og venter på ferieturen, og ikke minst til noe annet koselig jeg har i vente, som jeg skal fortelle om snaaart.

Likes

Comments

Æææ, veit dere hva eller? Jeg skal på min første tur til Syden, eller rettere sagt Tyrkia! Jepp, jeg har aldri tatt fly og aldri vært utenfor Norden, så dette er faktisk ganske gøy for meg. Det er ennå lenge til, men jeg har allerede begynt å se på bikinier og sommerklær som jeg trenger til turen. Det er moren til typen min som har bestilt turen til han, faren, broren og meg, og jeg tror det blir veldig deilig å komme seg vekk litt. Dette er altså i høstferien, så det er vel rundt 3 måneder til. 

Og HALLO, se på den utsikten og den senga!

Ja, da er det bare å vente på at passet mitt skal komme sånn at jeg kan bli med på turen. Haha. Nei, jeg har aldri hatt pass fordi jeg aldri har hatt bruk for det. Bestilte for 2 uker siden så burde vel komme snart, synes jeg.. Ææ jeg gleder meg!

Likes

Comments

Okei, jeg aner ikke hva jeg driver med nå, men jeg tror jeg starter opp en ny blogg..? Dette er ikke fullstendig nytt for meg. Jeg har blogga i mange år på blogg.no, men det er en lang stund siden jeg faktisk klarte å holde meg oppegående, og denne plattformen er i alle fall ny for meg! Vel, vi får se hvordan dette går..

Uansett, jeg heter Aina. Jeg holder til i Akershus, for det meste hos kjæresten min i Ås, men også i Enebakk, hvor jeg egentlig bor. 19 år, slutta nettopp på videregående, så nå veit jeg ikke hva som skjer videre. Tanken er friår, men vi får se hva som skjer. Jeg interesserer meg for foto (største grunnen til at jeg trives med å blogge), dansing og... ja, jeg er ikke en veldig spennende person. Men jeg håper likevel det er noen som kan synes at bloggingen min er spennende, haha.

Jeg kommer for det meste til å blogge om livet mitt, hverdagen min. Ja, alt som skjer i livet mitt egentlig (som man kan snakke høyt om), og tanker og meninger jeg har rundt forskjellige ting. Tidligere har jeg holdt på en del med youtube, så det kan hende dere får litt videoer også, vi får se!

Likes

Comments