Jag tänkte först säga "välkommen till min nya blogg".
Jag kommer vara så aktiv som möjligt med att publicera saker på bloggen osv. Men vi kan ju börja med hur min dag har varit just nu.
Idag vaknade jag 06:00 och började fixa mig inför skolan. Jag tog på mig mina nya svarta jeans och en fin t-shirt från Gina. Sedan borstade jag tänderna och tog mig till skolan.
I min klass så är det lite huller om buller då och då. Man får exempel höra vissa ord som inte gör en så glad och när folk pratar om den. Men så tur var så finns det underbara vänner i klassen som verkligen bryr sig. Vänner som faktiskt bryr sig och som stötar den. (Men iaf) jag gick in till skolan och sedan börja jag skoldagen med Söljd. Sedan hade vi coachtid och just så fick jag höra något som fick mig bli arg. Hen i min klass sa att jag hade hår på mina armar och tyckte att det var fult. Jag kan ta det här för alla nu. Vi människor är olika utifrån. Vi har olika utseendet och tankar, och inget som andra behöver hata för. Och hur mycket hår man har beror faktiskt inte på sig själv varför man har det. Vissa har brunt/svart hår och då syns håret mer än för de som har blont/ljust hår. Man har också olika mängde hår på armarna. Vissa har mycket och vissa har lite. (Jag har själv brunt hår)!
-
Det jag inte förstår med folk är varför de inte har respekt för andra. Att det faktiskt finns folk som kan exempel blir ledsna bara för att man rör till den ELLER kallar den för "ful". Vi här i Sverige och andra länder måste respektera varandra. Vi måste ta hand om varandra och varandras saker. Om någon sitter vid ett hörn och gråter så tänk positivt och gå fram till personen och säg varför den just gråter. Man måste se upp åt varandra! Alla ska kunna vara med och påverka även om man har en annan hudfärg eller någon annan slags religion<33
-
KOM IHÅG: var alltid snäll mot alla, även mot dina fiender.

Maila mig för mer frågor osv
ayda.rahimi05@gmail.com

Likes

Comments