Tjoho, nu har jag påbörjat min jobbvecka. Känns allmänt tungt då jag inte fått vila så mycket, förkylningen ligger i sedan lunginflammationen och har verkligen gått på högvarv hela föregående vecka. Ska försöka åka lite mer skidor denna vecka men får se hur tungt det blir att gå upp på morgonen och om jag ens får någon sömntimme med min förbaskade hosta. Vet inte vad jag mer kan göra, handlade på apoteket för 800 spänn i lördags så kräver tillfrisknad. Är äntligen klar med antagningsprocessen till högskola i Danmark, Norge och Lettland till hösten. Har varit så utmattande eftersom jag inte får mig en lugn stund där hemma och verkligen behövt multitaska på en helt ny nivå. Gud vilket trött inlägg, men så är det ibland. Vill bli piggare och på bättre humör. Saknar mina vänner och min familj. Help. 

Likes

Comments

Fyller år om ca en månad och har tjatat om en kompakt systemkamera huuuuur länge som helst. Men girig som man är så var detta mitt önskemål denna kommande 20-årsdag också (herregud aida väx upp). Välkänt hur illa jag tycker om överraskningar så vill gärna planera allt i minsta detalj. Letade även specifikt efter Sony alpha 5000 eftersom det verkar som en bra nybörjarkamera som är smidig och lätt att ta med sig. Det var genast folk som tipsade mig om en tjej som sålde en nästan oanvänd sådan för ett bättre pris. Så vi kände oss tvungna att slå till (eller rättare sagt jag tjatade på mina föräldrar). Så fina som de e så löste sig köpet jättesmidigt och nu är jag supertaggad på att ta roliga bilder till bloggen. Mina föräldrar vägrar dock skicka upp den till Åre förrän min födelsedag :-)

Likes

Comments

Nästan identiska bilder men I'm fleekn så hårt, dessa är från när jag var hemma förrförra helgen och fick mysa med mina fina vänner och min familj. Fick lite hemlängtan faktiskt, ändå hann jag inte träffa knappt hälften. Hann med en brunch, en avskedsfest + utgång och myskväll med familjen.

Likes

Comments

Igår var det Adam-ray på schemat här i Åre, han levererade som vanlig och Petter kom på besök. Absolut ingen besvikelse. Åre bjuder på grymt artisteri denna vinter men ser mest fram emot Åre sessions och Erik Lundin, han som revolutionerade svensk hiphop tillsammans med silvana. Maggio kommer också så ser fram emot att skriksjunga nostalgisk lyrik. Livet här i Åre är verkligen en stor megakonsert.

För att inte tala om alla artister jag ska se i sommar och sensommar. Jag blir tårögd bara jag tänker på det. Har liksom prioriterat bort en solresa för att se mina favoriter live. Kan inte se det mer än som en livsinvestering. Way out west i favvostaden Gbg med SJÄLVASTE FRANK OCEAN (mitt allt), CHANCE THE RAPPER, Underbara lana del ray och Oskar Linnros. Martina fick även tag biljetter till våran absoluta favoritrappare J.Cole i Sthlm i oktober. Inte säkert att jag befinner mig i svearike denna period i livet (förhoppningsvis inte) men SKA isf ta hem och uppleva denna stora dag. Jag är en riktig SUCKER för konserter och skulle bokstavligen kunna köa flera dygn, gå utan vatten, svettas bland fangirls och hålla mig från att gå på toa för mina favoritartister, tyvärr så har jag aldrig haft lika entusiastiska vänner eller liknande musiksmak som många av dem så har behövt stressa en timme innan start hahaha. Men jag älskar de över allt annat ändå<3. Dock tror jag och Filippa är lite på samma fangirl-nivå på Wow så kommer bli fett!!!!!! AH LÄNGTAR

Likes

Comments

No pressure. Sprid ryktet jag ska blogga lite igen. Eller venne men låt oss avdramatisera det. Har jobbat ihjäl mig senaste veckan och förtjänar efter detta jobbpass en vecka ledigt. Ska bli så sjukt bra väder så ska va ute i backen tidigt varje dag samt utnyttja varje utgång till thousand. Har även en liten surprise på g men det får ni se. Är svintaggad på livet just nu. Btw har börjat spendera tid i parken, ska lära mig lite park har jag tänkt. Har mkt bra tutors så tror på detta. Kanske tävlar i x-Games nästa år vadå;)? Nja. Men ba för kul.

Men excuse kolla hur snygga kompisar jag haaaar I'm dead

Likes

Comments

Finner inga ord för hur jävla feta kläder Vetements designar. Detta är mina personliga favoriter från deras kollektioner de två senaste åren. Absolut spårade kläder och jag älskar det. Beskriver väl lite hur min stil har förändrats. Synd att man är luspank men bara kollektionen ger mig så mycket inspiration att gå i secondhandbutiker.

Likes

Comments

Tjenis. Hej. Osv. Ligger nu i sängen redo att sova en fredagskväll. Hemma ska alla ut och festa men här uppe är helgen som lugnast. För oss säsongare dvs. Hade inte kunnat gå ut om jag så ville för jag är pank som aldrig förr. Men inga sura miner för det. Ska ut på söndag ändå, får lurka fram inträdet på något sätt. Martina har varit här i veckan, vi fick en riktigt bra skiddag ihop i skogis. Hur bäst. Annars har jag bara utnyttjat ledigheten till skidåkning och ansökan till universitet utomlands. Så himla uttröttande process så jag bara vill ge upp. Men nej kämpar vidare jag. Ändå sjukaste ångesten att inte plugga så måste verkligen sätta mig in i det här.

Btw sjukt trevlig faceplant efter jag misslyckades med ett hopp i skogen.

Likes

Comments

Ligger här hemma och är dödssjuk känns det som. Har haft feberfrossa hela kvällen och inte kunnat svälja en alvedon. Har ju jobbat en del när jag känt mig krasslig och det har gått en del i huset så nu var det min tur. I veckan har jag varit ute och åkt skidor med nya fina vänner. Allt är perfekt utöver sjukdomen då, ska försöka bli någorlunda frisk till helgen så jag inte missar för mycket timmar.

Likes

Comments

Både mycket och lite har hänt samtidigt. Har haft familjen och vännerna här. Det har varit nyår, vi har haft fest här hemma, vi har städat, fikat på espresso house, JOBBAT och återigen jobbat. Men ikväll ska jag fanimej ut. Ska även göra en tacopaj till middag som jag är sjukt taggad på. I helgen har vi haft russar på hotellet, alla som har sett skam förstår nog vad det innebär, men det är iaf norska studenter som festar en hel helg. Kändes som att jag var med i serien lol, det är verkligen som utdraget ur serien. Var svinkul nätter på jobbet men ser ändå fram emot en dags ledighet XD.

Likes

Comments

Min insta bby@aidaosmanovskiii