jag har rensat mina smycken och slängt typ allt jag äger. nu vill jag börja från början. dessa önskar jag mig. Rad 1, Lily and rose. Rad 2, Pandora. Rad 3, Abelsteth.

Likes

Comments

Jag läääääängtar till i helgen. Jag har lovat mig själv att inte börja pynta eller komma i någon form av julstämning innan första advent helgen. Och snart är den här. Jag vill baka en massa, tända ljus, lyssna på julmusik och bara mysa. Det var nära på att jag inte skulle åka hem till Sandviken under jul så jag hade verkligen ställt mig in på att fira jul här hemma och göra det bästa av det. Men nu får jag fira på båda ställeran!

Likes

Comments

Något jag alltid har vart fascinerad av är hur människor är när dom inte är så som dom försöker visa utåt. Jag har alltid dragit till människor som inte försöker vara perfekta. Jag har nog dragit mest till problem om jag tänker efter. Men det är något med en person som utåt är obrydd, kall och nästan otrevlig. Jag har alltid tänkt på hur sånna människor är när dom inte längre är obrydda. Hur beter dom sig då och hur blir deras personlighet då? Jag älskar sånt med människor och djur för den delen. När man går under skalet på en hård varelse och upptäcker alla fina och goda egenskaper som ligger gömda. sånt gör mig beroende, Att lära känna en person och bara ta reda på massa olika sidor som inte tidigare visat sig och som nästan ingen annan får se. Att det blir som våran hemlis att personen inte alls är kall och känslolös. Jag kan förlora mig totalt i människor som inte försöker bevisa för världen hur bra dom är. Människor som bara är i väntan på att någon ska få upptäcka deras gömda sidor. Såna människor inspirerar mig till att inte vara ytlig och dömande.

En av mina absoluta bästa disnney filmer är Maleficent. Det är en film som hade en sån karaktär som jag bara dunkande i känslomässigt. Jag som älskar prinsessor har alltid hatar dom onda, för dom är inget annat än onda. Men i den när filmen fick jag komma under ytan på ondskan och det gav mig ännu mer nyfikenhet för människors hårda skal.

Likes

Comments

Just nu är vi i en process här hemma angående en fransk bulldog. Hon är 6 månader och kan inte bo kvar hos sin familj pga ändrade familjeförhållande. Jag vill rädda alla djur i hela världen och ibland vill jag för mycket.

Leo har aldrig vart en ensamhund tills han flyttade till Umeå. Ibland får jag ångest över att han vara ligger och sover när han är inne. Jag skulle så gärna vilja ge honom en hund kompis som han kan leka och busa med. 

Att skaffa en valp finns inte på kartan då det finns så många hundar som behöver ett hem och dom små söta valparna kommer alltid gå snabbast. Även fast jag har haft två hundar förr så är det ett oroligt stort beslut som måste övervägas noggrant. Det finns så många fördelar men två hundar men en väldigt stor nackdel. Nackdelen är att man blir mer låst. Det är lättare att ta med sig en hund när man ska hälsa på folk. Det är lättare a hitta en hundvakt som vill vakta en hund. Så det innebär färre resor och mindre oärlighet. Det behöver INTE vara så men det måste övervägas.

Likes

Comments

Hej! Idag har jag en typisk söndag. Jag håller på att tvätta fast det inte alls är så mycket att tvätta pga att vi tvättade för inte alls länge sen. Men Anel tvättade senast och typakt killar att bara ta det som är i tvättkorken. Jag ville tvätta handdukarna i badrummet, filtar och kuddar från soffan och sånt som man inte tvättar varje gång så nu håller jag på med det. 

Imorse när jag vaknade så gick vi ut på promenad i skogen med Leo. Han har fått en period då han har börjat dra i kopplet och blir väldigt stressad ute. Som tur är så är vi medvetna om varför och det känns jobbigt när jag tänker på hur länge sen det var sist Leo fick springa lös som han älskar. Ännu jobbigare känns det när jag tänker på att det var alldeles för länge sen jag tränade hans psyke. Det blir lätt så när man tänker att han kan ju massa trick men han vill lära sig mer och nytt hela tiden. Så idag har jag lärt Leo att ha godis på nosen och vara still, Han är sååå duktig mitt barn. Nu ska vi tillbaka till träningen både psykiskt och fysiskt.

Likes

Comments

Idag är det fredag och jag är ensam hemma med djuren. Jag började dagen med att åka och köpa en ny dator, äntligen!! När jag kom hem så gick jag och Leo på en promenad och efter det så har ja städat hela lägenheten. Det har jag behövt göra så länge så nu är det äntligen gjort. Nu ska jag bara ligga i soffan en stund och sen måste jag laga mat. Undrar vad......

Likes

Comments

Dom senaste dagarna har jag vart extra dålig. Jag påverkas ju av min sjukdom dagligen men det är inget jag låter ta över mitt liv. Dom senaste dagarna har jag av någon konstig anledning fått mens trots spiral så det har vart ett helvete. Dom stunderna jag inte lider av kramp sover jag eftersom jag blir så slut. Hur som helst så efter att jag sovit en stund igår kväll så gjorde jag och Anel en paj eftersom vi hade massa hallon i kylen. I förrgår plockade vi dom sista hallonen från buskarna så dom kommer till användning så då passade det perfekt med en hallon paj. Under tiden pajen var i ugnen passade vi på att pussas med hundarna.

Likes

Comments

Jag har behövt plugga sååååå länge nu men inte gjort det. Jag lovade mig själv att eftersom jag slutade kl 14 idag så skulle jag plugga hela dagen för att kompensera dom dagarna jag missat. När jag klev ut från jobbet möttes jag av världens sommar väder så jag var tvungen att lägga mig och sola lite när jag kom hem. Men där i stolstolen blev jag kvar och nu har jag ätit och duschat och nu är det dags för hundarna att få mat och lite motion. Varför gör jag så häääääär???

Likes

Comments

Likes

Comments