Jag har länge känt att jag vill fly. Eller rättare sagt jag har alltid känt att jag vill fly. Jag blir uttråkad av en enformig och lugn vardag samtidigt som det är det ända jag vill ha när jag har flytt och står mitt i det stormiga. Frågan är om det är något som inte stämmer när jag känner att jag vill fly. Jag tror att det är mig det är fel på som hela tiden jagar. Jag är ständigt på jakt att känna och jag är så beroende av att känna. Det spelar ingen roll om det är en ett nytt land med en ny kultur som ger mig så många nya intryck, eller om det är en flört som ger mig spänning i vardagen eller om det är att vara riktigt bra full en sommardag och leva för stunden. Det handlar om att jag behöver något som får mitt hjärta att bulta. Jag vet att livet inte funkar så men i min hjärna gör det de och just nu är jag i en sån uttråkad period att jag är redo att hoppa på vilket äventyr som helst. Jag har vart en good girl lite för länge nu känns det som. Men jag vill vilja vara en

Ena sekunden vill jag leva mitt liv fullt ut. Jag vill resa och rädda alla jordens djur. Jag vill uppleva och lära mig. Jag vill vara sååå kär att jag dör om personen försvinner ut ur mitt liv. Jag vill bli hjärtekrossad och sen gråta ögonen ur mig tills jag finner kärlek för mig själv och världen jag lever i.

Men jag vill bli klar i skolan, skaffa barn, hitta ett jobb som jag tycker är helt ok och leva mitt liv på rutin. Jag vill det för att jag vill kunna köpa det jag vill och bo i ett fett hus. Jag vill kunna ge mina barn exakt allt dom förtjänar. Jag vill kunna leva ett liv som är tryggt rent ekonomiskt och där materiella saker är viktiga, för det är dom för mig. Jag vill vara så jävla självständig att ingen människa kommer så nära att dom kan krossa mitt hjärta eller påverka min vardag.

Jag vill allt och inget. Vad är viktigt? Vad ska man gå på? Hjärta eller hjärna? Är det därför vi är så deprimerade idag, för att vi hela tiden måste göra val? Och för att vi väljer det som är rätt enligt normen och inte det som är bäst för oss individuellt? Är vi så beroende av att vara good girls (eller boys) att det är värt att vara deprimerad för?

Eller är jag så beroende av jakten att jag gnäller i onödan? Jag kanske inte har det så dåligt ändå och att ständigt vilja mer, annorlunda och något nytt bara är en distraktion. Jag vet inte.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

​Idag fyller mitt barn 3 år. Han fick tårta och paket. Nu ska jag fortsätta vila, har migrän.

Likes

Comments

Usch hade glömt hur det känns att vakna och det första man känner är ångest. Det första jag försöker göra då är att tänka igenom mitt liv, vad är det som känns tungt just nu? Ja allt, verkligen ALLT. Jag vet att det här bara är en period i livet och att den kommer swisha förbi och sen kommer jag inte ens minnas den här ångesten. Men just här och nu kännes det så jävla segt. Jag är så lättpåverkad, det kan vara det. Jag drömde konstigt inatt, något om döden också.

Ska försöka vända den här känslan enbart för att det inte ska ge mig konsekvenser i framtiden. Jag är dock trött på att stänga av bara för att ta mig igenom saker. Det är faktiskt en sak jag kan skriva om i ett inlägg, jag hade ett nyårslöfte om att sluta stänga av mina känslor när det blir jobbigt. Det har gått jätte bra, ja när det kommer till relationer iallafall.

💀Jag har 1 vecka på mig att skicka in en uppgift jag fattar 0 om. 👑Jag får sitta med den 24/7 när jag inte jobbar, gå på handledningarna och läsa i boken då kommer jag fixa den sen är den ångesten borta.

💀 Jag har en tenta som hänger över mig. 👑 Jag börjar nästa vecka när jag skickat in min uppgift och har då 2 veckor på mig att plugga och gör jag det så kommer jag klara den och slippa tänka på det mer. Måste PLUGGA!

💀Jag jobbar 4/7 dagar denna veckan, varken hinner eller orkar. 👑Jag får se det som vila från plugg.

💀Jag är så sjukt trött på att mina kramper påverkar mitt liv. 👑Operationen är nästa månad.

💀Får inte csn under sommaren så har arbetsintervju imon, orkar inte ha ett till jobb. 👑Kommer kunna göra roliga saker under de dagarna jag är ledig. Sommaren är det bästa jag vet och jag kommer ha ekonomin till att göra vad jag vill.

💀Har aldrig känt mig så ful och tjock. 👑Börjar diet och träning idag. Kommer bli både snygg och pigg.

Alla problem har lösningar, måste bara fokusera på hur man kommer vidare. Men ibland måste man få gräva ner sig och gråta en skvätt över värdelösa och onödiga saker också. Iallafall jag som lever mitt liv som universums känsligaste människa. Ja nu ska jag fokusera på dom bra sakerna under dagen även om jag kommer behöva läsa dom några gånger för att ta mig igenom den.

Webcambild, osminkad och oretuscherad. Tvärtemot precis allt som har med perfektion att göra.

Likes

Comments

Vi gick ut och grillade lite spontant här i närheten där vi bor. Jag älskar att vi har Nydalasjön precis utanför dörren typ och en jätte fin skog. Jag har inte upplevt sommaren här än så de längtar jag till, tror det är jätte fint här då! Den här helgen flög verkligen förbi och jag har lite ångest över den kommande veckan. Har en hel del i skolan och ska jobba 4 dagar. Längtar redan till nästa måndag....... Vilket sätt att leva på, hela tiden längta två veckor fram till en ledig helg.

Likes

Comments

​Jag är så himla glad att jag har hittat en tjej här i Umeå som är både duktik på att göra naglar och som jag klickar med. Det är svårt att hitta en tid som då jag kan och hon inte är uppbokad. Efter resan mådde jag illa på mina naglar då jag hade en grov utväxt plus att jag var så trött på färgen. Jag målade till och med över det gröna på resan men det blev typ bara värre. Jag skrev till Susanna och då det inte fanns någon tid erbjöd hon sig fixa mina naglar efter mitt jobb kl 20.30! Eftersom jag var så irriterad på färgen så fick det bli någon väldigt simpel de här gången, fina va? :)

Likes

Comments

God morgon? Idag tog vi en sovmorgon här hemma sen gjorde vi pannkakor sjungandes till Akon. Vi äter aldrig frukost så det var mysigt att få en lugn morgon utan stress och prata gamla minnen vid bordet. Samtalsämnet vad gamla ragg som var för 100 år sen och gud vad jag känner mig gammal nu haha! 

Idag har jag inga planer än, detta är en helg för att samla krafter men om jag känner mig själv rätt så kommer jag inte stanna inne hela dagen ändå. Vi får se vad det blir av. 

Likes

Comments

Eftersom mina föräldrar inte förstår hur man håller i en kamera så var det bara jag som tog bilder och när dom väl knäppte bilder på mig var jag inte nöjd. Sen beror det mycket på att jag absolut inte är nöjd med mig själv nu heller och känner mig obekväm framför kameran. Kap Verde var iaf helt sjukt magiskt och jag njöt av varje sekund. Jag brukar aldrig kunna tänka mig åka tillbaka på till ett resmål jag besökt men hit skulle jag lätt kunna åka igen!

Likes

Comments

Ne vi ska inte flytta. Vi håller på att rensa ur våra garderober och även vårat förråd. 

Jag har tagit ut min spiral så efter 2 år utan mens var det dags igen igår. Det ledde till att jag låg i sängen i 24 h med enorma smärtor. Ikväll skulle jag egentlig på partaj men var så trötta att jag mådde dåligt av bara tanken på att vara tvungen att vara social. Jag var dock så uttråkad att jag tänkte "passa på" att rensa garderoben och förrådet. Jag gör det 2 gånger per år och nu var det dags igen. Grejen är att det är min och Anels gemensamma lediga helg på väldig länge och att jag väljer att dra igång något så tråkigt just då är så typiskt mig. Men det gör nog inte så mycket eftersom den här helgen bjuder på snö och vi har bokat upp alla andra lediga helger ända in i slutet på Maj så det känns bra att fått det här gjort.

KLAAAAAART!!

Anel har väntat hela dagen på att få kolla på matchen efter att anpassat sig efter en pmsig Aida idag :)

Likes

Comments

Jag vet inte varför men jag känner mig inte så berörd som alla andra verkar känna sig. Kanske är det alldeles för stort för att ta in, kanske är det för att det händer sånt här väldigt ofta nu för tiden eller kanske är det för att jag inte har någon närstående i Stockholm idag vad jag vet om. Jag har nyheterna på i bakgrunden och på alla sociala medier visar människor sin sorg över denna händelsen. Jag kan bara inte ta in det här, jag är så ledsen för de som mist någon i denna sjuka händelse! Vi måste ta hand om varandra, kärlek är mäktigare än hat.

Likes

Comments

En av dagarna hyrde vi en bil och åkte ut till öns huvudstad, där fanns en fin utsikt men inget annat vad vi kunde hitta. Vi var även till en by som heter Pedra Lume som är öns äldsta by och användes under 1700-talet som saltexportör men det som återstår idag är ett par magiskt vackra sjöar i en vulkankrater. Vi badade där och det var helt galet salt i vattnet, man flöt omkring som en boll och det gick knappt att vända sig eller få ner fötterna på botten.

Utanför ligger en hamn och en strand, där det simmar hajar längst kusten. Det finns gamla strandsatta båtar och hela miljön var magisk. Det kändes lite som taget ur en film. Lätt en av dom bästa stunderna från resan. Det jag kände var att jag saknade information om de olika sevärdheterna. Det skulle vart lite bättre uppstyrt så man kunde få historia om allt och dom kunde tjänat pengar på de, win win. Men en oförglömlig dag fick jag!

Likes

Comments