Dom senaste dagarna har jag vart extra dålig. Jag påverkas ju av min sjukdom dagligen men det är inget jag låter ta över mitt liv. Dom senaste dagarna har jag av någon konstig anledning fått mens trots spiral så det har vart ett helvete. Dom stunderna jag inte lider av kramp sover jag eftersom jag blir så slut. Hur som helst så efter att jag sovit en stund igår kväll så gjorde jag och Anel en paj eftersom vi hade massa hallon i kylen. I förrgår plockade vi dom sista hallonen från buskarna så dom kommer till användning så då passade det perfekt med en hallon paj. Under tiden pajen var i ugnen passade vi på att pussas med hundarna.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Jag har behövt plugga sååååå länge nu men inte gjort det. Jag lovade mig själv att eftersom jag slutade kl 14 idag så skulle jag plugga hela dagen för att kompensera dom dagarna jag missat. När jag klev ut från jobbet möttes jag av världens sommar väder så jag var tvungen att lägga mig och sola lite när jag kom hem. Men där i stolstolen blev jag kvar och nu har jag ätit och duschat och nu är det dags för hundarna att få mat och lite motion. Varför gör jag så häääääär???

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

1. Marc By Marc Jacobs Wingman 1.349 kr. 2. Richmond and Finch Marble Iphone 399 kr. 3. Calvin Klein Cecile backpack 1.795 kr. 4. Adidas tubular runner W 1.099 kr. 5. Adidas Hoodie Confete Trefoil 699 kr./Adidas Leggings Confete 3Stripes 349 kr./Adidas Ryggsäck Classic Confete 349 kr. 6. Anastasia contour kit 595 kr.

Likes

Comments

Jag har egentligen inte tid för att skriva här nu. Veckan har vart tung med idag är det fredag. Jag har sjukt mycket att plugga men från och med i morgon så ska jag ta vara på den här helgen. Jag ska inte jobba och jag ska inte öppna en enda bok. Jag ville bara skriva att trots att jag är så trött att jag håller på att avlida så är jag så himla glad idag. Alltså jag har verkligen en bra dag. Jag antar att det har mycket att göra med att solen skiner idag. Och några andra saker hihi :)

Såhär har jag spenderat mina 8-5 dagar och jag är sååå taggad!​ Ikea verkar vara världens bästa arbetsplats:)

Likes

Comments

Vanligtvis så ser vi bara det människor gör för oss när dom gör det vi ber om. Vi ser bara det uppenbara som någon berättar att den gör för oss. Men hur ofta ser vi sakerna som folk gör för oss som vi inte bett om och som dom inte påpekat? Vi tar så himla mycket för givet.

Min mamma är en av dom jag tar för givet och inte ens uppskattar det hon gör för mig. För vad gör hon ens? Jag har nog aldrig tänkt på att hon gör något speciellt för mig.

Min pappa har alltid vart den jag ringer till när jag är ledsen när jag behöver någon som löser mina problem när jag har panik. Han har alltid vart den som ställer upp på att skjutsa och som alltid finns där. Pappa har vart min hjälte och min absolut bästa bästis genom alla mina år. Men om jag då tänker efter så är pappa den som finns där när jag ber om det. Men mamma då? En tjatig tråkig människa typ.

Eller? Mamma är den som ser till att jag andas utan att jag ens behöver be om det. Den personen som fixar och trixar i mitt liv utan att påpeka det. Hon gör så sjukt mycket som jag aldrig ens tänkt på. Min mamma är bra på att se när mitt mående svajar och även i vilken grad det är utan att jag ens behöver prata med henne. Hon bara ser och ser till att det löser sig, vad som än krävs. Den som bokar tid åt mig hos läkare, den som till att jag får resa iväg när det börjar bli illa, den som ser till att jag får i mig ordentlig mat och vitaminer för att bli piggare. Den som belönar småsaker.

Hon är även den som ringer mig väldigt ofta bara för att snacka om allt och inget. Hon är den som skriver på fb bara för att kolla hur jag mår och vad jag gör. Hon är den som håller koll på när jag har tentor, jobb och andra aktiviteter för att följa upp och se hur det går. Hon är den som engagerar sig i mitt val av studier och framtidsplaner och som peppar och strukturerar när jag inte orkar. Hon är den som alltid ställer frågan "har du gjort ....än?", "har du ringt...än?" ja alla dessa dryga frågor. Hon är den som ser till att vi gör saker ihop. Den som står i timmar i köket för att vi ska ha en mysig middag ihop när jag är hemma. Hon är den som oroar sig kring exakt allt. Ja alltså jag skulle kunna skriva en bok om allt hon gör. Och allt detta tar jag såklart för givet. För jag tänker aldrig "vad snällt att mamma ringde idag och att hon skriver till mig på fb", jag tänker aldrig "vad snällt att mamma har gjort middag". Och hon påpekar aldrig "nu har jag vart snäll och engagerat mig i dina studier så visa uppskattning" eller "nu har jag ställt upp och ringt läkaren åt dig". Nej det händer aldrig för sånt är så självklart och tas för givet. Jag ber ju inte om det och hon påpekar det aldrig så då ser jag det inte, vilket är sjukt!!! Jag är så ledsen för att jag inte visar henne mer uppskattning för allt hon gör för mig. Hin är anledningen till att jag ens har ett fungerande liv. Hon är faktiskt den enda i min familj som har tagit sig tiden att komma upp hit och hälsat på mig och det kommer jag alltid minnas. Det är något som betyder sjukt mycket för mig även o jag har svårt att visa positiva känslor just nu. Mamma du är bäst och jag ska börja uppna ögonen mer för allt du gör för mig. Älskar dig!

Likes

Comments

Hej! Äntligen börjar den här dagen lida mot sitt slut.Och gud jag är verkligen trött för jag fick skriva om föregående mening 3 gånger innan jag fick med alla ord. Eftersom jag började dagen med att ha ont i magen var jag sjukt trött under föreläsningen. Det var dock en bra början på föreläsningen eftersom Emelie fyller 30 år idag så käkade vi tårta haha, Sen drog jag iväg till Ikea med Hanna där vi var fram till klockan fem. Idag fick vi prova jobbkläder och jag VISSTE att jag inte skulle kunna hitta ett par passade byxor, och gissa vad? Jag hittade passande överdelar men byxor var omöjligt. Jag hoppas det löser sig under veckan. När jag kom hem ställde jag mig och lagade mat och nu har jag plockat undan lite här hemma och diskat. Nu är det bara plugget kvar för ikväll sen är jag 100% klar med den här dagen.

Jag är alltid trött och då menar jag alltid, så trött så jag skulle kunna somna vart som helst när som helst. Jag är så sjukt sliten så därför har jag blivit beroende av att dricka burn innan jag ska göra något som kräver koncentration. Jag har bestämt att jag får dricka två om dagen så det inte blir för mycket. Jag tror dock att detta bidrar till min trötthet. Eller nee, jag vet inte jag är för trött nu. Jag älskar i alla fall burn, burn är min dagliga räddare. 

Likes

Comments

Då börjar vi veckan med mensvärk....😔🔫

Likes

Comments

Hej! Jag sov 5 timmar inatt så jag var ganska slut när jag vaknade runt 10 i morse. Jag slängde ihop en omelett och hoppade in i duschen sen gav jag mig iväg till skolan med ett stopp på ica för att köpa energi dricka. Vi fick en del gjort och efter någon timme var jag så trött att jag knappt såg vad jag läste. När jag kom hem var jag helt slut så jag ha bara myst hela kvällen. Förut var söndag mina varva ner-spa dagar så jag hade en sån dag idag. Nu ska jag försöka stänga ner allt och slå på en film för jag behöver verkligen en hel natts sömn eftersom att denna vecka kommer bli tuff. Jag har jobb och skola varje dag, en inlämning , en introduktion till en ny övning och tenta. Det kommer gå bra, jag får helt enkelt se till att belöna mig ordentligt i helgen om jag vart duktig och klarat veckan. Godnatt! ​

Likes

Comments