Allt bra med er? Vet inte riktigt hur mycket jag kommer hinna blogga idag då jag är väldigt stressad just nu, drar nämligen iväg tidigt på morgonen i morgon till Arlanda för att sen resa mot varmare breddgrader då jag reser iväg till Milano. Vädret just nu verkar inte vara det bästa, men varmare än i Sverige är det i alla fall. Är rätt excited på att besöka staden, då det är första gången jag åker dit. Men har hört massa bra om staden i alla fall. Bra shopping, god mat och goda viner, så staden är väl som gjord för mig. Kommer komma upp massa bilder och inlägg när jag väl är där, och när jag kommer tillbaka tänkte jag göra en Halu på det jag fått med mig hem. Ci vediamo!

Likes

Comments

1. Jag är så osportig man kan bli och hatar verkligen att träna. Så någon fitness blogg kommer det inte bli.

2. Jag har egentligen ljusbrunt, sandre hårfärg men har färgat mitt hår sen 6 år tillbaka och tycker inte jag passar i mitt naturliga hårfärg.

3. Har haft alla möjliga hårfärger, allt från svart som jag har i nuläget, till blont, alla nyanser av brunt, rött och till och med orange..

4. Jag är en väldigt social person och pratar alldeles för mycket, många kan tycka det är irriterade då jag tar för mycket plats, alltid ska utrycka mina åsikter, skrika och vara högljudd. Pratar så mycket att de jag umgås med inte ens hinner svara, och om folk inte hör vad jag säger börjar jag skrika ut det istället. Men tycker absolut man ska ta sin plats.

5. Mitt hår är jätteslitet, och kan knappt växa längre. Men jag älskar att ha långt hår, så har använt mig av extensions i 5 år nu.

6. Jag har ingen aning om vad jag vill göra med mitt liv eller vad jag vill jobba med, så det blir väl Paradise Hotel..

7. Älskar att resa utomlands och reser minst två gånger per år. Än så länge har jag 5 resor bestämda fram till sommaren, och en av de är redan om 2 dagar, då jag drar till Milano. Men mer om det i ett separat inlägg.

8. Jag har inget emot skönhetsoperationer och ska själv göra några stycken. Vet dock inte när.. men brösten, näsan och läpparna ser jag fram emot.

9. Jag har ett väldigt bra självförtroende, visst finns det dagar där man känner sig mindre snygg än andra men i i stort vet jag att jag ser bra ut.

10. Jag har lite för lätt att vara mig själv och är för öppen mot folk jag bara träffat 1 till 2 gånger. Kan göra saker som att lägga mina fötter i någons ansikte och tycka det är skit kul.. Inget de andra förmodligen tycker. Men antingen gillar men mig eller så gör man inte det.

Likes

Comments

Här om dagen införskaffade jag mig äntligen min efterlängtade Anastasia Beverly Hills contour kit. Därpå blev det också ett spontant köp som var deras eye brow kit. Så efter att ha använt sminket i två dagar tänkte jag utifrån det säga vad jag tycker om produkterna, och om de är värda pengarna.

Jag börjar alltså med the contour kit och om jag ska vara helt ärligt var den en besvikelse. Den var som sagt inte dåligt, men absolut inte värt runt 650 kr heller. Det ljusa pudret som man använder som highlighter har nästintill ingen pigment i sig, så det gäller att du arbetar mycket med färgerna och tar flera lager för ett bra resultat. De mörka färgerna är också svåra att arbeta med, svåra att blanda ut. Skulle kunna rekommendera kitet för dig som vill vara extra snygg på helger, eller har en massa tid på morgonen att fixa sig. Jag är dock inte en av personerna. Annars är själva kitet bra, den ger ett snyggt resultat, men kräver flera lager och mycket arbete! Man får också med sex snygga färger att arbeta med, men mer kommer i sminkvideon jag tänkte göra inom kort.

Ni hittar produkten HÄR

Second, Anastasia Beverly Hills eye brow kit. Också det jag sa var mitt spontana köp, men också det bästa make up produkten jag köpt någonsin. Perfekt när man reser, men också använda till vardagar och helger. I kitet ingår först och främst en söt liten väska, som ni kan se bättre på första bilden. I den finns en eye brow gel, ögonbryns borste en pincett, ögonbryns skuggan och själva formerna till ögonbrynen. Jag använder mig att färgen Dark Brown, dock är den faktiskt lite för ljus, så här gäller det samma sak, att man arbetar med flera lager. Är dock väldigt nöjd med kitet, då jag alltid tyckt det är svårt att få perfekta, jämna ögonbryn. Med hjälp av formerna man får med är det mycket enklare att få till de rätt. De andra smidiga produkterna som gel som gör så ögonbryen stannar på samma plats hela dagen, samt en "akut" pincett ger kitet bara ett plus. Love it! 775 kr kostar den, helt klart värt varenda krona! 

Ni hittar det HÄR

Likes

Comments

Alltid tyckt det här med första inlägget är lite stelt. Vart ska man börja egentligen? Att beskriva sig själv på bara några rader så läsarna ska få en uppfattning om vem man är går ju inte. Jag heter i alla fall Aida och bor i huvudstaden, så här kommer ni bland annat få följa mina dagar men mycket kommer också handla om experience, egna åsikter, tips inom smink och annat samt resor. Ska jag beskriva mig själv med två ord skulle jag säga positiv och ego, och då menar jag absolut inte i sammanhang med ordet snål utan att jag alltid vill vara i centrum och aldrig låter någon annan prata, that's so typical me.

Har tidigare bloggat på lite olika blogg portaler men har aldrig riktigt kunna hålla mig till en och samma, men känner att motivationen är på topp just nu och tycker det ska bli awesome att börja blogga här! Ska också försöka bli duktigare på att fota, så ni bara får en massa selfies och börja använda systemkameran mer! Hedern är inte heller den bästa, men som sagt kommer allt fixas snarast. Hoppas i alla fall ni kommer gilla det jag gör och fortsätta följa mig här på bloggen!Likes

Comments