Header

Om du fick vara kille för en dag, vad hade du gjort? Hade lätt kört helikoptern från balkongen så grannarna kan se och gått runt och jämför storleken med andra för att sen skryta om att jag hade störst..

Vad skulle du göra om du vann 100 000 miljoner på lotto? Oj vad många gånger jag har föreställt mig den här frågan, med 100 00 miljoner är nog ändå för mycket pengar. Hade sänkt bort en del till sjukvården i fattigare länder. Sen hade jag investerat i att köpa min första lägenhet och massa resor.

Vad är du beroende av? Alltså jag är nog en riktig beroendeperson, så listan kan verkligen bli lång. Först och främst är jag väldigt sällskapssjuk så vänner och familj är nog det jag är mest beroende av! Sen är det redbull & kaffe så för min del extremt mycket koffein. Dricker trots allt en redbull varje morgon till frukost. Tyvärr även cigaretter men de försöker jag att avvänja nu..

Hur får man sig i säng? Alltså bra fråga, jag är faktiskt inte den typiska "one night stand" personen och föredrar helst att lära känna någon innan man hoppar i säng. Men en charmig personlighet till att börja med.

Hur ska man gå till väga om man vill imponera på dig? Menas det förhållande mässigt kan jag bara beskriva det med ett ord HUMÖR. Det är sjukt viktigt för mig att en person är positiv och har lätt för skratt.

Vad jobbar du med? I dagsläget jobbar jag på nattklubb och även som vårdbiträde. Om jag vill jobba kvar? Kanske närmaste månaderna med att torka avföring för 100 kr i timmen är inte det optimala för mig tyvärr..

Vilket kön tänder du på? Drömutseende på din partner? Jag är 100% heterosexuell och tänder på killar, vad jag vet iallafall. Ska jag vara ytlig och beskriva dröm utseendet på en parnter så ska han helst ha långt hår, blå eller gröna ögon och vara solbränd. Har han tatueringar är det alltid ett plus i kanten, helst roliga tatueringar då, inte mycket för "Family First" stort skrivet på bröstet.

Vad spenderar du mest pengar på? Nästan så jag skäms att säga det med förmodligen alkohol..

Vilka länder/Platser har du besökt? Hmm.. London, Spanien (Malaga, Marbella, Madrid, Granada), Milano, Grekland, Portugal, Rumänien, Dubai, Thailand, Skandinavien (?)

Likes

Comments

God morgon!

Idag var jag för första gången på väldigt länge jag var "ledig" så har äntligen fått sova ut lite. Vaknade runt halv tio och gick upp för att fixade iordning lite kaffe. Dagens planer blir först att möta upp Kim och Rebecca inne i stan för att bolla lite idéer till den nya youtube kanalen som jag länkar så fort första avsnittet släpps. Vi kommer även kolla lite på ett kontrakt och prata igenom den och sedan förmodligen fota lite om det finns tid över.

I kväll börjar jag jobba 22 och slutar någonstans runt klockan 3, men man kan ju inte klaga när man har ett så roligt jobb. Därefter drar nog jag och Rebecca vidare på efterfest. Det är ju trots allt fredag.


Likes

Comments

Startade upp bloggen och tänkte "nu kör vi!" sen ställde jag mig frågan, men varför börjar du blogga egentligen?

Jag har länge sysselsatt mig med sociala medier i alla dess olika former. Instagram, Facebook, Snapchat och dels bloggat till och från i yngre dagar. Ja som ni ser kan listan bli lång, men i dagsläget är det nog Instagram som jag lagt ner mesta tid på men känner nu att det inte längre räcker till. Många starka åsikter och tankar flödar och jag känner inte att det ger mig möjligheten till att uttrycka dessa på så sätt jag vill. Jag vill även dela med mig om saker som händer i mitt liv och förhoppningsvis inspirera eller få andra att kunna relatera.

Så vem är det som driver denna blogg egentligen? Inom snar framtid kommer en video upp där jag svarar på 20 snabba frågor om mig själv som mina trogna Snapchat följare skickat in till mig idag! Där kommer ni även få en bättre inblick på vem jag är och förhoppningsvis vilja följa mig vidare!

Likes

Comments

Nya inlägg