Alltså wow wow wow!
Gårdagens träningen var magisk!! Jag är ju som sagt förkyld och har en krasslig hals och trodde inte att det skulle kunna gå å träna igår men ack vad fel jag hade. Ryckte massa tvåor på 65kg lätt och sedan la jag mitt sista set på 67,5kg och guess what, jag klarade av en tvåa där å!! Det innebär att de endast är 2,5kg ifrån vad jag har gjort som bäst i tvåor. Asså fattar ingenting men kan ju inte vara något annat än skit glad!!!

Likes

Comments

Godmorgon!
Vaknade upp till ett snöigt Borlänge och jag blev ju inte pepp på de kan jag lova. Jag mår helt ok, förkyld och halsen e lite krasslig men annars okej. Jobbet rullar på och jag kommer jobba mycket nu på vardagarna för att kunna va ledig till helgen då jag och Emma får besök ifrån en partner in crime nämligen Cornelia!! Kommer bli såå kul med en reunion igen! Annars ha en go tisdag allesammans!

Likes

Comments

Jag sov i stort sätt hela dagen igår och la mig ändå tidigt vilket resulterade att jag är vaknade 8.20 Zzzzz. Mår lite bättre men känner mig inte helt hundra. Ska ändå ta mig till jobbet ikväll och köra de lilla passet jag har. Annars blire inte mycket knåp idag.

Likes

Comments

Denna helgen började väl inte riktigt som jag hade tänkt.. Vaknade 4.15 och käkade frulle för att sedan bege mig till jobbet. När jag väl åkte dit kände jag mig inte helt hundra i kroppen och började må illa, men tänkte äsch det går väl över så jag kom dit började jobba men ju mer jag jobbade ju mer började jag känna mig yr och nästintill svimfärdig. Så efter ordern var klar fick jag lov att åka hemåt. När jag väl kom hem däckade jag av utmattning.. Sov typ 6 timmar elr nått sånt. Mår lite bättre nu men känner mig fortfarande sjuk och galet trött. Är väl helt fysiskt och psykiskt trött bara efter denna veckan med allt jobb och saker runt omkring. Mysa ner i sovan har jag gjort och hoppas på att må bättre tills imon.

Likes

Comments

Torsdag i all ära är det och i vanliga fall innebär det helg och ledighet för mig men nu man har ett till jobb finns inte de kvar haha.. För min del innebär denna veckan i det jobb för hela slanten. Kommer nog vara som en zombie efter söndagen men det e ju life. Träningen rullar på och känner mig starkare för varje dag vilket är grymt!

Likes

Comments

Ryck!!! Asså när man har en riktigt bra ryck dag då jävlar kan man inte va nått annat än lycklig! Smällde dit ett sjukt pr på 65kg i treor!!! Asså förstår ingenting!

Likes

Comments

Idag är det måndag och denna veckan kommer nog bli den stressigaste veckan på länge. Jag ska jobba alla sju dagar och jag ska göra prov på för min mattekurs.. Taggad? Nja, men det är bara att bita ihop och göra det bästa utav saken. Nu så länge njuter jag av frukosten och den lilla morgonstunden jag har innan jobbet. Ha en härlig veckan allesammans!

Likes

Comments

Här sitter jag denna tisdagsmorgonen med frukosten i högsta hugg och tittar lite på tv innan jobbet. Som det ser ut idag är planen att jobba lite, plugga och träna med emmis. Sounds great ellerhur!

Likes

Comments

Denna veckan har varit stressande men ändå rolig för jag började på Ica-lagret på riktigt. Trots att de blev väldigt tidiga mornar och det var allt för mycket info på så några dar så måste jag ändå erkänna att det var bra skoj! Jag gillar jobbet och tror att det kan bli något riktigt bra med de i framtiden. Men imon är det också back till mitt andra jobb förskolan såklart!! Can't Wait!! Men nu ska jag slänga i mig lite tacos som karln har gjort och chilla med livet!

Likes

Comments

Nytt jobb nya möjligheter. Att larmet slår 4.15 kanske inte är det mest roligaste men är det jobb så är det de. Truckteorin hade jag i fredags och den gick galant. Igår hade vi får första fadder dag och truckkörnings dag och det gick ju pretty good. Trodde det skulle vara sååå mycket mer svårare än vad jag trodde men jag tror nog detta kan bli bra. Idag är det dags för dag 2/5. Så hey ho let's goo!

Likes

Comments