Wow wow wow! Veckorna börjar bli allt roligare att se framemot och jag kan inte förstå att nästa är tre månader kvar tills vi får se lilla pyret som sparkar runt och roar sig i min mage. Jag mår ganska bra nu, har försökt ta bort medicinen mot illamåendet också för att se om det har blivit bättre också. Lilla "M" rör sig till och från och det känns underbart att känna henne röra sig därinne. Jag längtar ihjäl mig efter na...

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Här ligger jag bra efter att ha tvättat en massa och hängt upp tvätten dessutom.
Äntligen är jag frisk också å det känns så himla skönt, men ändå på något sätt känner jag mig lite orklös för stunden.. Kanske de tråkiga mulna vädret som gör det, who knows....

Likes

Comments

Goddagens!
Tisdag förmiddag och jag skulle egentligen jobbat nu men ligger hemma och är så galet förkyld å min hals ska vi inte ens tala om.. Så himla jobbigt att bli sjuk och dessutom känna sig svag nu när man har lilla bebben i magen. Förhoppnings blir det bättre snart! Idag går vi iallafall in i en ny vecka nämligen v.21 people!! Det känns underbart och jag känner bebben mer och mer för varje dag som går. Hon är ganska livlig känns det som och man märker att hon reagerar när man lägger musik mot magen då buffar de och sparkas. Allt detta känns overklighet men ändå så verkligt. Helt sinnes.. Countdown -139 days...

Likes

Comments

Goddag alla fina! Hur mår ni alla? Jag mår fint eller ska man säga vi mår underbart fint. Livet rullar på bra och jag mår pretty good nu under denna graviditet, så man kan ju inte klaga. Idag har jag och richy lite planer att dra ut på några äventyr och dessutom slutar han även på hemtjänsten idag vilket känns sjukt! Hela två månader har redan gått där och att han slutar där nu gör ju inget för att han fick ju reda på ett drömbeslut igår då rektorn ifrån hans skola där han jobbade i våras ringde å berättade att han fick jobbet på skolan! Vilket betyder att han ska plugga till lärare och jobba som lärare så slår han ihop allt i ett. Är så otroligt stolt över Richard som blev en utav de utvalda på denna möjlighet och att han ska jobba med något som är så himla viktigt, lärare. Jag vet redan att han är den bästa och nu när han kommer dela med sig den kunskapen till dom andra kommer det bli så himla kanon!

Hade inga roliga bilder så delar med denna ifrån häromdan..

Likes

Comments

Åh äntligen, äntligen, äntligeeeen är vi halvvägs på denna graviditet! Nu känns det även som att tiden kommer gå snabbare och bli mer härligare på något sätt. Jag kan knappt fatta att det har gått såhär fort och att vi är snart nere på 2 siffrigt på nedräkningen gör ju hela grejen bara allt så mycket bättre. Kaggen växer på bra mycket nu och jag känner mig konstigt nog större å större för varje dag, fast jag bara har gått upp 3kg ännu haha..

Likes

Comments

Häromdan fick jag en liten rolig idé om att pyssla om med några träbokstäver jag hade köpt på Mio, resultatet blev superfint och jag kunde inte var mer än nöjd!

Likes

Comments

Välkommen vecka 19! Känner mig större för varje dag som går och på kvällarna ser jag ut som en pilatesboll typ haha... Jag mår pretty bra nu, dock i söndags fick jag kramper i magen på jobbet som slutade med ett besök till akuten.. Som tur var allt bra och jag hade lite problem med bäckenbottenbenet som jag tydligen hade överansträngt på jobbet. Men bebis mådde bra och jag fick även se henne igen. Jäklar vilken fart de var på na! Riktigt ninja vi har skapat haha...

Likes

Comments

Asså dagarna bara rullar på och tiden går konstigt nog fortare än förr. Jag kan ju inte klaga för det är ju bara fyra ynka månader kvar tills vårat mirakel kommer. Och när jag tänker på att jag ska bli mamma och Richard ska bli pappa till våran dotter så stannar mitt hjärta upp för en liten stund. Jag blir så otroligt lycklig utav tanken över att vi ska få bli föräldrar och ta en del utav det vackraste man kan få i livet, ett barn. Kärleken jag har till Richard är oändlig och stunden vi plussade så insåg man att kärleken blev något ännu större än vad den redan var. Det är en känsla som knappt går att beskriva. Redan från första gången jag såg Richard så visste jag att han var "the one" och det kanske låter lite klyschigt men det är sååå sant! Sen att vi står här två år senare och ska utöka vår familj med lilla "M" gör mig lite gråtfärdig men ändå så himla glad. Jag är så otroligt tacksam för att jag har dig Richard i mitt liv och lilla bebben i magen ni är allt och lite till!

Likes

Comments

Det bästa som finns just nu är väl ändå att få köpa bebiskläder och saker till bebis "M". Sen att det finns så mycket på rea klagar man ju inte på. Här ska ni få se lite fynd jag hittade igår och idag.

Likes

Comments

Well well.. Förra veckan var det äntligen dags för ultraljudet och wow vilken häftigt upplevelse de var. Att äntligen få se vad som gömde sig i magen och att jag var dunder säker på att det var en pojke, men ack vad fel jag hade. Vi ska få en liten tjej!! Allt känns så himla verkligt nu och man önskar bara att tiden kunna gå fortare. Det visade sig även på ultraljudet att vi var kortare gången så idag gick jag in i vecka 18 och vi ska få bebis "M" 1/1-18.

Likes

Comments