Då har vi precis kikat klart på Emmis som tävlade på EM! Jag är otroligt stolt och hon gjorde ett bra jobb tycker jag.
Richard har hållt på och bakat så nu ska mysa ner och kika på något roligt å käka lite hadeee så länge..

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Wow wow wow!
Vi välkomnar vecka 30 med stora bravur. Det är så himla spännande att tiden börjar ticka neråt och att jag snart kommer vara mamma till lilla bebisen i magen. Jag och Richard som föräldrar, wow! Igår var jag på sista glukosbehandligen och även på en kontroll. Alla andra prover jag tog såg bra ut, bebis hjärtljud var bra och hon är vääääldigt aktiv. Tillochmed barnmorskan märkte att hon studsade runt i magen haha.. Är så tacksam för livet å allt runt omkring.

Likes

Comments

So far so good..
Vaknade upp till detta strålande vädret och att bebis har funnits i min mage i 200 hela dagar. Underbart!

Likes

Comments

Dålig sömn inatt och jag valde att storstäda idag av alla dar.. Nyduschad och slut som artist känner man sig och platsen i sängen känns inte så dum just nu...

Likes

Comments

Älskade bebis nu är det inte långt kvar! Idag var vi på kommunhuset och fixade faderskapsintyget och imon ska jag på ultraljudet!! Så taggad att få se bebben igen. Fick dessutom troligtvis min första sammanvärking igår också vilket kändes helt sjukt. Som sagt det är ju inte långt kvar...

Likes

Comments

Denna söndagen lyxade vi till det lite extra. Supergod frukost/brunch gjorde min man och jag njöt till max. Planerna idag är att kanske ta en tripp in till Falun för att kolla på ett babyskydd därefter bara chilla och ta det lugnt. Det är ju söndag trots allt haha..

Likes

Comments

Mamsen ringde och frågade om jag ville joina dom för en liten brunch. Som tur hade jag inte hunnit gått upp å ätit så jag drog mig till stan och åt en god brunch på freshbar. Nu ligger kulan och jag i soffläge då jag e alldeles slut trots det lilla jag gjorde. Är så himla trött nuförtiden och jag orkar inte hålla igång lika mycket som förr.. Det märks verkligen att man är på slutspurten av denna graviditet.

Likes

Comments

Ännu en ny vecka och jag känner mig alltmer tröttare och tyngre. Helt plötsligt slog tröttheten till och ibland känner man inte sig ens mänsklig.. Tolv veckor är det dessutom endast kvar tills vår lilla "M" är här och det börjar kännas overkligt att det är så lite tid kvar. Sen att man är tjatig om den eviga väntan får ni vänja er med, för jag läääängtar alldeles för mycket om att få bli mamma och möta vårat mirakel.

Likes

Comments

Helgen har varit mer än bra. Vi har gjort en massa roligt och det känns ganska tråkigt att helgen är nästan över. Men än är den inte över så man får ta vara på de sista lediga timmarna..

Likes

Comments

Hellooo älskade tisdag! Blev ledig idag på jobb fronten då jag inte blev inringd, så passade på att städa och dona lite. Idag går vi in i vecka 27 och det börjar känns mer och mer verkligt att vi snart får möta vår lilla "M" i riktiga världen. Vi längtar och kan knappt bärga oss. Nästa vecka ska vi även på föräldrar kurs och veckan därefter är det dags för mitt andra ultraljud. Så vi har ganska mycket att se framemot!

Likes

Comments