Ny vecka och nytt upplägg för mig som har officiellt börjat med plugget nu. Första engelska uppsatsen skickade jag in i helgen och nu har jag spenderat ca 3 timmar att plugga matte. Sjukt ändå hur mycket man kommer ihåg när det gäller matte delen.
Vila ifrån gymmet får det också bli för man var ju ner igår å maxade i böjen och lyckades få upp en singel på 115! Inte långt under perset ju..!

Likes

Comments

Söndag är det och ångest har man att helgen har gått alldeles för fort. Men iallafall idag är planen att dra ner och träna lite. Sen måste jag göra klart min engelska läxa och skicka in den sen ska jag städa å chilla med livet. Really fun.. Ha det gött så länge!

Likes

Comments

Då var min lilla comeback på lyftarpodiet done och nu är det bara att jobba mot ännu starkare tider. Fick med mig som bäst 66kg i ryck och 85kg i stöt. Försökte mig på 89kg för kvalet till SM men det var en aning tungt idag så jobba på de tills nästa gång. Annars var det super kul! Mycket nerver och sånt men vafan nu är ju bara att pusta ut och jobba vidare! Happy me, happy team!

Likes

Comments

I'm back till vadå tänker ni? Jo jag är tillbaka i plugget igen. Dock kommer jag plugga på distans denna gången så det innebär att jag får sköta mitt plugg hemifrån. Jag valde två kurser och det blev engelska5 (loooove it!!) och matematik 1b. Eftersom att jag aldrig gick klart gymnasiet har valt att ta tag i studierna en gång för alla. För i framtiden vill jag verkligen fortsätta jobba på förskola så jag behöver ju detta för att kunna utbilda mig till de jag alltid velat bli, barnskötare/förskolelärare. So here we goooo!

Likes

Comments

Tävlingsveckan är igång och nu har kört ett utav de två passen jag ska köra denna vecka. Idag blev det några singlar i rycket och måste säga att det kändes bra lätt!

Likes

Comments

Hurtigare som aldrig förr vaknade vi upp vid halv sju, klädde på oss och mötte upp Jesper och Emma för en morgon Powerwalk. Kallt vare men jäkla härligt måste jag erkänna. Idag är det dags att börja jobba igen efter några veckors ledighet och sjukhet. Taggad och redo med andra ord och ser framemot att få komma tillbaka till kidsen och arbetskamraterna! Ha en härlig start på veckan guys!

Likes

Comments

Idag är det exakt en vecka kvar tills det är premiär för första serietävlingen i tyngdlyftning men även min comeback som lyftare och tävlande i Bak! De senaste veckor har jag pendlat mellan influensa och en massa förkylningar så formen kanske inte är den bästa eftersom jag inte riktigt kunnat tränat så mycket som jag velat. Men man får göra det bästa utav situationen. Idag blev det lite toppning i stöt och det gick bättre än förväntningarna. Blev ett comeback pr och det känns som att jag har fler kilon i kroppen men de får väntas tills nästa helg!

Likes

Comments

Energin ligger på noll och jag vill bara ligga i sängen och sova tills måndagen typ. Men det kan jag ju inte för jag har stuff to do.
Btw har ni sett mina nya bloggheader! Vad tycks?

Likes

Comments

Tidig morgon blev det för planen för idag var att bruncha med Emma och Felicia. Så nu sitter vi mätta och belåtna här och snackar lite skit och njuter.

Likes

Comments