Mina damer samt herrar och barn vi välkomnar vecka 38 med varm applåd!
Sen förra vecka har det hänt lite grejer.. Besökte nämligen förlossningen för första gången i fredags då jag hade förvärkar och åkt på urinvägsinfektion vilket jag inte hade den blekasts aning om. Men fick medicin för de och nu är det förhoppningsvis borta. Vecka 38 går vi in i och det innebär att lillen är beräknad om 20 ynka dar!! Och nu när hon dessutom är fixerad kan de ju faktiskt ske närsomhelst också.. Jag väntar med spänning och hoppas på att du tittar fram så snart som möjligt lilla ”m”...

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Två år av en massa kärlek och fler ska det bli my love!!

Likes

Comments

Medans karln pluggar lite så tar jag lite egentid och läser på lite teori samt föräldrarboken med en te kopp i andra handen. Fanatiskt!

Likes

Comments

Imorse hade jag tid för vändningsförsöket, trött och hungrig som man var åkte vi in till falulasarett. Vi hade tid 8.00 och kom in ca nån minut efter. När dom hämtat mig säger dom att de ska känna på magen först och göra ultraljud för kolla innan vändningsförsöket. Hon känner på magen och säger ja här känner vi något.. Och jag fattade inte något alls haha.. Sen slår hon på ultraljudet och gissa vad vi ser.... Ett huvud neråt och en fixerad liten skitunge haha!! Så ifrån måndags när hon låg som en ostkrok har hon alltså lyckads fixerat sig inom två dygn.. Jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta för det är ju underbart och så roligt! Det enda jag hoppas på nu är att hon håller sig kvar där. Men fyfan va glad jag är!

Likes

Comments

Nu jäklar är det inte långt kvar!!
Igår var jag på en kontroll och även kollade fixeringen på bebben och gissa... Hon har inte vänt sig haha..... Vilket jag trodde också. Så imorgon fick jag en tid till falulassaret där dom ska göra ett vändningsförsök.. Är jättenervös eftersom det känns lite obehagligt och så. Men jag hoppas på att det går bra och att lillen är samarbetsvillig haha... Och eftersom allt kan avgöras imon också om hon vänder sig eller inte gör det (då blire kejsarsnitt) så packade jag och Richard klart BB väskan och vårat bagage också. För som sagt det kan ju gå hur som helst nu framöver...

Likes

Comments

Idag lyxade jag och Emmsi till det med lite hotellfrukost på firsthotelbrage i stan. Strax därefter tog vi oss till kupolen för lite julklappshandling som gick sådär haha..

Likes

Comments

Nu börjar nedräkningen på riktigt!!
Fattar inte att jag har en 87,9% bakad bebis i magen och att hon är som gott som färdig bakad snart. Sömnen börjar bli lite knepig och om jag ska vara ärlig så önskar jag tiden gick liiite fortare så man kan återgå till sin vanliga kropp igen. Detta är ingen lek nu såhär på slutet.. Känner mig som en elefant eller bambi på hal is ute. Lilla lilla ”M” du får jättegärna titta ut snart!

Likes

Comments

Livet som mammaledig, du kan vakna när du vill, ha på dig vilka kläder som helst, chilla hur mycket du vill och njuta till max av de lilla vilda livet i magen.

Likes

Comments

Wow!!! Snart är vi äntligen i mååål bebis! Igår var jag på en kontroll hos barnmorskan och lillen har tyvärr inte vänt sig ännu.. Men bm tyckte att hon hade kommit högre upp med rumpan än sist så förhoppningsvis hinner hon vända sig inom två veckor då jag har mitt nästa besök hos bm igen. Annars slog hjärtat jättebra, de låg på 150 och hon följer kurvan fantastiskt, så de känns ju som en lättnad. Längtan är såå frustrerade då man bara vill ha henne här och gosa med. Drömmer om hennes ankomst nästintill varje dag och kan inte förstå att hon är här snart, lilla ”M”.

Likes

Comments

Idag kändes det lite som att kroppen och jag inte var bästavänner.. Jag trodde helt enkelt att man skulle orkar dona och fixa lite mer här hemma men kroppen sa nej och det blev en slapp dag. Nu ska jag iallafall trycka i mig lite gött käk som min man har gjort.. Ha de sååå länge

Likes

Comments