Här rullar vi in i vecka 16 och nu är den endast 4veckor tills man är halvvägs och även ska på första ultraljud!! Kaggen är verkligen rund nu och folk börjar märka att man har en kula och inte bara ser fet ut haha... Längtar ihjäl mig till allt som kommer ske framöver.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Då är vi inne i trimester 2/3 och jag är i fjärde månaden, wiiiie! Tiden går alldeles för fort men man kan ju inte klaga, för längtar efter plutten vi har skapat i magen min. Mitt illamående har tyvärr inte slutat ännu och det är periodvis man mår toppen medans andra dar skit. Förhoppnings går det över snart så man kan njuta lite mer utav att vara gravid istället för se det som en liten plåga. Kaggen växer och jag känner mig större för varje vecka som går vilket är ganska så mysigt om jag får erkänna!

Likes

Comments

Måste väl erkänna att torsdagar börjar bli lite utav en favorit dag och att se vecka för vecka att min mage börjar bli större är bara för roligt! Att det ligger ett litet barn i min mage känns ju bara helt fantastiskt! Det roliga också är att för första gången känner jag att magen börjar ta form liksom att den putar ut mer och är rund och jag kan inte vänta på att bli mer rundare.

Likes

Comments

Igår drog jag och bästii på bio och dreglade lite extra för våran babe zac efron var ju med i filmen baywatch. Idag blev en händelserik dag och mysig. Blev ett shoppingtur tur till kupolen med richy och Emma. Fyndade många roliga saker som ni kan få se sen.

Likes

Comments

Wow vilken sjukt härlig respons jag fick efter förra blogginlägget, superkul verkligen! Man blir så glad att folk reagerar på ett positivt sätt och bara sprider en massa glädje tillbaka. Iallafall idag är det torsdag vilket innebär att jag går in i en helt ny vecka och just nu går jag in i vecka 13 (12+0) vilket känns som en lättnad eftersom missfallsrisken minskar och mitt illamående sägs ska gå bort. Jag börjar känna att min magen växer lite smått och det börjar bli lite tight med jeansen så föredrar klänningen eller leggings med tunika just nu. Är så otroligt förväntansfull på allt som kommer ske framöver och bara att jag går in i trimester 2 nästa vecka känns ganska otroligt!

Likes

Comments

Jadu vart ska man börja.. Anledningen till att min vardag har varit upp och ner de senaste veckorna beror ju på att jag och Richard väntar barn. Det må komma som en chock för många och tro mig det gjorde det oss också men vi var fullt medvetna om att det kunde ske. Jag slutade nämligen med mina p-piller den 6:e mars för har mått så otroligt dåligt av dom de senaste året trots byte ca 3-4 gånger. Sen den 25:e april hade det väl gått lite mer än en månad utav att jag hade inte fått min mens och jag trodde att det berodde på min kropp som höll på att vänja sig efter p-pillerna, men köpte ett graviditets test just in case. Sen dagen efter 26:e april tog jag testet på morgonen innan jobbet och vips så plussade jag! Det kändes helt overklighet och jag fattade inte först att det betydde att jag var på smällen liksom haha... Så ringde och väckte min bästavän Emma och vi båda ba skrek å skrek hahahaha.. Helt sinnes! Så nu ligger det en liten filur i min magen och jag kan inte förstå än att drömmen om att bli mamma kommer ske iår. Nog för att jag mår som en kratta för det mesta med mitt grova illamående jag har haft och sånt men inget klår känsla utav att det är så himla fantastiskt att vi ska bli föräldrar. No words kan förklara allt detta!

Likes

Comments

Denna vecka började ganska jobbig då jag kände mig allmänt sjuk och hängig, men som tur blev det bättre. Igår hängde vi med Richards farmor o farfar vilket var supermysigt! Sen därefter hälsade vi på mammi och även svärföräldrarna. Idag har det varit full rulle med städning. Vi tog saken i egna händer och pustade fönstren och bytte ut alla gardiner så det blev lite sommar fint. Sen kom Richard päron hit och hjälpte oss att sätta upp en våran nya lampa som var krångligare än allt annat haha.. Men den är uppe och vi är mer än nöjda med resultatet. Härnäst blire att chilla tills det är dags för oss att bege oss till sängs. Har precis käkat lite kvällsmat så orkar inte röra en fena nu känns det som haha.. Hoppas ni har haft en skön helg å!

Likes

Comments

Sitter här i soffan nu och käkar lite frukost efter en hektiskt morgon. Regnar gör det också vilket inte känns så himla peppande kan man ju säga.. Men förhoppningsvis blire bättre under dagen! Idag är det även ännu en jobb dag och jag ska iväg strax tilll dagiset och knega på där. Annars då, ha det gött så länge!

Likes

Comments

Hej!
Tänkte uppdatera läget lite, tyvärr har jag känt mig lite hänging och trött de senaste veckan och förhoppningvis går det över snart. Annars livet rullar på med jobb och tyvärr inte så mycket träning. Orsaken till de är för att jag har varit extremt trött och slut. Vilket har en förklaring som jag inte vill ta upp just nu (inget allvarligt) men kan berätta de senare. Annars då ha de gött tillsvidare!

Likes

Comments

Vi vaknade upp pigga och glada men myste i sängen ändå ett bra tag. Sedan bestämde vi oss för att ta en cykeltur till Ica och nu sitter vi i högsta hugg på våran mysiga balkong och myser till fullo.

Likes

Comments