View tracker

Igår kom äntligen mina knäskydd som jag beställde förra veckan för att mitt knä har börjat bråkat med mig lite. Super snygga och sköna var de! Igår blev det lite lätta ryck och böjar osv. Har ju inte sagt nått men ska faktiskt tävla i helgen den 10:e. Är en aning nervös eftersom att jag inte har tävlat sedan SM 2015. Drygt 1,5år.. Men det är ett steg framåt jag går in i nu och inte ett steg tillbaka.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Min helg har varit rätt så skön och lugn. Tränat skiten ur mig har jag och fått massage. Dragit ut på en kall powerwalk med Richard, Jasse och Niko. Nördat serier främst blacklist som är så jädrans bra! Sen har vi idag då det är andra advent!! Jisses redan.. Planerna idag är att dra och hämta mina nya shoes som har kommit, hälsa på våra familjer sedan träna ikväll. Låter ju inte helt dumt eller?

Likes

Comments

View tracker

Jisses vad jag har länge sen jag bloggade! Men får faktiskt skylla lite på att livet kom i mellan och det är faktiskt sant. Jag mår bra, livet rullar på likadant med träningen å. Jag gör framsteg varenda dag och målen känns inte lika omöjliga som förr.

Likes

Comments

Rycka och stöta känns lite sådär jobbigt nu men allt annat runt omkring är bra roligt! Mina marklyft blir lättare och bättre för varje vecka och mina pushpressar var så brutalt grymma idag! Love it!!
PS. Ser lite arg ut på bilden men det var bara för att de var drygt haha..

Likes

Comments

Måndag är det idag och för mig innebär det jobb och träning. Jobbet var lika skoj som vanligt men träning däremot var ju sisådär. När huvudet spökar när man ska lyfta då blir det inte skoj. Men tillslut gick det bra och jag kan avsluta detta passet bättre än starten.

Hejar på Emma så länge när hon böjer skittungt!

Likes

Comments

Häromdan bestämde jag och Emma oss för att besöka måndagsklubbens nya träningslokal i Falun. Jisses vilken mysigt ställe! Fanns massa ytor med podium och man kunde röra sig runt om hur mycket som helst. Väg dit var dock rolig.. Vi hade gps:en på men lyckades åka fel ändå haha.. Igår var det treor i ryck på schemat och gissa vad som hände!! Jag persade men ett all time PR! Har gjort en trea på 60kg förr som bäst men igår utökade jag de med 2kg och ryckte alltså en trea på 62kg!! Så himla kul att lyckas göra riktiga pers och inte bara comeback pr! Idag ska jag träna veckans sista pass och jag är super taggad!

Likes

Comments

Jisses vad sliten jag är både psykiskt och fysiskt efter allt jobb och träning. Det känns verkligen skönt att pusta ut nu och veta att man har helg! Älskade helg du är mer än välkommen!! Dags för en nap sen lite besök av min moster.

Likes

Comments

 delmål kunde jag bocka av idag på dagens träningspass. Jag har varit noggrann med att inte öka för många kilon varje vecka fast de kan ha känts pisslätt. Så istället har jag hållt igen och reppat sööönder istället för att bli starkare och bättre. Idag ryckte jag 65kg! Det var mitt mål att kunna göra på första serietävlingen 2017 men i guess that i'm gonna be stronger hehe... För vissa kanske 65kg är en vikt det reppar treor eller tvåor i dagsläget, jag vet det för att jag brukade vara en av dom, men efter min skada och uppehåll så får man ingeting gratis. Varenda träningspass jag har gjort sen ca 3månader tillbaka har jag fått slitit sönder på ibland 45kg eller 50kg för att kunna komma dit jag är nu. Styrkan jag hade förr finns inte kvar och det vet jag men det betyder inte att jag kommer ge upp så lätt. Jag har ett mål med lyftningen i nuläget och om man lyckas eller ej får framtiden visa men en sak är säker och det är att de är bra jäkla kul att få lyft lite tungt igen fast med en lätt känsla.

Likes

Comments

För er som är lite nyfikna på hur det ser ut hemma hos mig och Richard så får ni er en liten inblick här och nu!

Och en glad Aida haha

Likes

Comments