Nu är det såhär att min gosiga richy har börjat vloggat. Så ni kan väl gå in och likea lite och följa han vettja!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Godmorgon! Klev upp lite tidigare än vanligt idag för att mysa och chilla lite med Richard innan han drog till jobbet. Så nu sitter jag här i väntan på att också dra till dagiset. Ska även jobba dubbelt idag så blir nog en tuff dag idag. Annars ha de gött och hoppas ni får en super härlig dag!

Likes

Comments

Idag blev det en sån där mysdag med sovmorgon och sedan en promenad till richys farmor och farfar sen strax därefter mötte vi upp emmsi för att gå på marknaden som är i stan. Nu sitter jag här i köket och väntar på lite käk som min boy tänkte fixa och trixa med!

Likes

Comments

Sovmorgon när det är som bäst. Igår blev det myspyskväll med richy och emmsi! Vi drog till affären och köpte lite frukt och grönt, gissa om det var gott!! Nu sitter vi här och käkar lite frulle innan vi beger oss mot gymmet för lite träning. Annars då, hoppas allt bra med er!

Likes

Comments

Jisses vad underbart det är att va ledig. Att ha två jobb är väldigt krävande och tro mig det är as kul med båda jobben men ibland tar det en hel del energi mässigt. Idag körde vi ett tidigt träningspass med emmsi, stack ner till stan och handlade lite på fitnesshouse sedan hem för att laga lite gött käk och mysa! Så himla härlig dag!!

Likes

Comments

Måndag är det och jag har tagit lite "lov" denna vecka. Återhämtar mig med lite fix och trix här hemma och även träningsmässigt. Uppdraget utemöbler är nu ingång till balkongen och efter all jakt på lastpallar har vi äntligen fått ihop tillräckligt många. Resultatet får ni se sen så fort det är klart. Det kommer nog att bli en riktig myshörna till sommaren att vara på!! Can't wait!!

Btw Glad påsk!!

Likes

Comments

Jag mår pretty ok har dock lite ont i halsen och råkade göra illa handen igår när jag var för ivrig för att hämta en te påse haha.. Annars rullar livet på, jobbat en hel del och tränat lite lätt. Har även köpt lite nya inredningssaker som är to die for! Har alltid velat ha en stege hemma och nu så hittade jag och en Richard en fin och billig på Ikea! Så himla mysigt!

Likes

Comments

Denna veckan har varit kaos så har inte haft så himla mycket tid åt bloggen (sorry). Idag skulle jag egentligen tävlat i Falun men lite skador hindrar mig återigen att va med.. Suger verkligen, men vad ska man göra liksom. Men iallafall så tänkte jag åka in till Falun och kika på tävling men efter lite ändrade planer så ska jag och Richard ut på lite ärenden. Blir nog tipp topp ändå!

Likes

Comments