Morsning alla pigga och glada prickar där ute! Idag är det måndag vilket innebär ny jobbvecka och nya träningstag sen massa annat. Toppningsvecka är det också för nästa helg är det dags för tävling igen i Falun! Gissa om jag är taggad för att tävla igen!!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Så var denna mysiga helg nästan över. Jisses vad tiden går fort och nu går vi ju mot varmare tider. Min helg har varit fartfylld men ändå så rolig! Vi köpte ny säng i fredags och lite smått å gott, så de har vi donat med mycket. Sen har vi hälsat på
morsan och hängt med Richards päron och även hunnit tränat lite. Så vi har praktiskt sett gjort allt ifrån a-ö. Nu ligger vi helt mätta och lite slöa efter gym och käk. Kanske ska napa lite för jobbar även ett kvällspass idag så tror jag behöver ladda om batterierna. Annars då, hoppas ni har haft en lika rolig helg som jag har haft, haaaade så länge!

Likes

Comments

Godmorgon alla glada och fina människor! Idag ser det ut att bli en riktigt fin dag med en massa sol och dessutom dubbelt jobb och kanske lite träning om jag orkar. Dagis-gymmet-Ica. Not to bad. Sista jobb dagen äre också för sen tar jag helg.

Likes

Comments

Här ligger jag i soffläge efter ett jobb pass på dagiset med ungar som hade galen energi så man nästan fick huvudvärk. Tyvärr så varar detta inte länge till då jag ska byta om nu och dra mig vidare till jobb nummer två Ica lagret. Knega knega!!

Likes

Comments

Tisdag är det och jag har hunnit med lite jobb och även träning. Första passet sen ryggen pajade och det gick pretty good. Tävling är det om två veckor också... Så jag hoppas att jag lyckas hitta nån slags form tills dess.

Btw hur bra är inte denna låten och videon av Zara larsson!!

Likes

Comments

Nu när allt verkar vara ordning och reda med ryggen så är man ju tillbaka på Ica igen. Så nu sitter jag och inväntar tills klockan slår 7.10 så det blir dags för veckans andra pass här. Sen med de sagt ha en trevlig helg allesammans!

Likes

Comments

Måndag var det och jag känner mig ovanligt pigg å glad på livet haha.. Kanske min skönhetssömn jag fått i helgen som har gjort sitt. Anyway ha e härlig måndag och vecka folks!

Likes

Comments

Helgen har varit som en berg och dalbana med min rygg.. Fast jag var å fixade den hos kiropraktorn så verkar det inte gå bort riktigt.. Men men bortser man ifrån de tråkiga så har helgen varit mysig med grymt väder som jag och Richard passade på att utnyttja i högsta hugg med att ta långa promenader. Idag är det söndag och det blir inte många knopp idag förutom jobb på Ica som jag får hoppas på att lyckas klara av. Men tror inte det blir bättre heller att va hemma och inte göra något, så jag chansar och hoppas på de bästa.

Sen att Robin vann!! Hur amazing!!

Likes

Comments

Ryggen blir inge bättre utan bara sämre.. Har åkt urinvägsinfektion så går på antibiotika nu också i ett par dar framöver... Härligt att livet rullar på ellerhur.

Likes

Comments