Jullovet har bestått av att träffa kompisar, baka, fika för onödigt mycket pengar, julklapps jakt och att vara hemma med familjen. Precis så julen ska vara! Idag på schemat står julpynt och bak med Tanja och familjen hemma :-) puss på er och god jul!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Exakt 1 år sen var jag på besök i Fuengirola och kollade in skolan och ifall jag verkligen ska ta chansen och ge upp min plats på VRG. Kan bara säga att jag är OTROLIGT tacksam att jag vågade åka till Spanien. Bara det här halvåret har jag skrattat så jag har gråtit och fått ont i magen. Är omringad av världens bästa människor, människor jag aldrig skulle ha träffat annars. Människor som bor relativt nära som Veronica, Lidingöboysen, Malin eller Freddy, Johanna, Emma, Daniel, Linus, osvosv som bor andra sidan av landet. Man måste våga för att segra ;) Bjuder på bilder från första veckan här!

...Sen kommer en bildbomb på min termin här! Enjoy grabbar :)Likes

Comments

Hola!! Nästan hela lördagen spenderades inne i Malaga! Jätte underskattat, speciellt nu under julen. Allt var så fint dekorerat och pyntat inför jul och massa julmarknader fanns på plats :) Blev lite julklapps köp, kolla runt i stan och hela trippen avslutades med en jättegod Italiensk middag! Fick med mig nödvändiga överdelar från Zara bland annat.


Alla på skolan är super taggade inför att åka hem över julen och träffa alla kompisar och familjen. Självklart kommer det vara mysigt att åka hem, däremot tror jag att jag kommer sakna Spanien efter max 1 vecka i Sverige, blir så himla långtråkigt efter ett tag. Ser jätte mycket fram emot att träffa squadet och massa från skolan! Kommer bli sjukt soft att ta luncher i stan, laga pannkakor hos varandra och åka skidskor i Kungsträdgården! hasta luego!! 

Likes

Comments

Igår fick vi säga hejdå till finaste Ellen som ska hem till Sverige 4 good :( Hela gårdagen var därför fylld med kramar och underbara människor! Snart ska vi mot Malaga, så mer update ikväll :) besos!

Likes

Comments

Igår firades slutet på livets jobbigare vecka hos Felix där vi åt grillat middag och myste där hela kvällen! Senare tog vi en taxi ner till funki, hade natt snack med brudarna tills inte klockan blev för sent! Hela idag har spenderats med att göra klart HUM kursens första inlämning och med att få en stabil bränna! Det var ungefär 24 grader och stekande sol! En lovade röd nyans lyckades jag fixa under mina 2h på playan! Perfekt inför NY besöket på torsdag.

Likes

Comments

Hola!
Hela igår spenderades i princip i Malaga tillsammans med Veronica. Jag blev glatt överraskad över arkitekturen, gamla vackra byggnaderna och helt enkelt att det är en stor stad jämfört med Funkan. Vi tog en lunch och shoppade även lite nödvändig sedan mötte vi upp Julia och tog en fika sen tog vi tåget hem. Senare igårkväll gick vi på skolans haloweenfest! Skönt med lite nya människor som är här på besök.

Likes

Comments

Mysig middag med Freddy och Simons kompisar på besök från Sverige! Idag väntar Malaga med Veronica och kanske några till. Där tänkte vi shoppa lite och träffa upp en kompis från Stockholm! Håller tummarna för ingen regn idag... Besos

Likes

Comments

Jag var hemma i Sverige förra helgen och anledningen till det var helt enkelt att jag hade en biljett bokad innan jag ens flyttade ner hit. Att åka hem tycker jag är överskattat av den anledningen att man har riktigt höga förväntningar Man (eller åtminstone jag) förväntade mig att jag skulle vara uppbokad hela dagarna med planer och att jag skulle få höra allt möjligt nytt som man har missat, men så var det inte. Eftersom jag åkte hem torsdag-måndag så var mina föräldrar på jobbet och kompisarna i skolan på vardagarna och när man väl träffade alla så insåg man att allt var som innan man åkte. Man är med i samma gruppchatter, i samma gäng och då får man veta allt medans man är borta i Spanien, då blir man lite besviken på hur lite som har hänt och man har helt enkelt andra förväntningar. Men medan jag var i Sverige fick jag träffa mina närmaste kompisar, krama min mamma och pappa, spela UNO med familjen, sitta i badkaret och fira min kompisars födelsedagar. Så jag klagar inte.

Däremot, sen den dagen jag kom tillbaka från Spanien har jag uppskattat allt till det fullaste. Allt från att det finns palmträd utanför mitt hus, till att jag har fortfarande en väldigt synlig bikini bränna. Jag är verkligen tacksam till möjligheten jag har fått.Likes

Comments

Buenos días!
Helgen var fylld med skratt, utgångar, plugg och träningar! I fredags åt vi en mysig hejdå middag för Molly på en italiensk resturang och drog sedan upp till Mijas hem till Felix, och sedan ner till stan igen! Dagen efter med plugg hela dagen och tjejgäng, vilket är alltid uppskattat! Söndagen var precis som man vill ha den,
morgon spinningpass, plugg och fika med Veronica!

Likes

Comments