Nu släpps informationen om fototräffen!
Den 27 oktober blir det alltså fototräff i Karlstad. Under träffen kommer ni få fota tillsammans med mig och Lina. Vi har även hyrt in en proffsfotograf som kommer ha en grundkurs i studiofoto. Inte nog med det så kommer vi ha tid att umgås, ställa frågor och finna nya fotokompisar. Tävlingar med fina priser har vi också planerat under dagen. Fler små överraskningar kommer även att ske under dagen.

Begränsat antal platser!
Vi har inte möjlighet att ta in fler än 15 personer under träffen eftersom vi vill göra den så exklusiv som möjligt. Så var beredd att anmäla er på söndag klockan 20.00.
Läs mer om träffen och anmälan på vår hemsida -> www.fotamedoss.se


Följ alla våra uppdateringar om träffen på Facebook(länk) och Instagram@fotamedoss

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu är det igång på riktigt. Vi har nu bestämt att den 27 oktober ska jag och Lina ha vår fototräff i Karlstad. Till helgen kommer vi komma ut mer mer information om träffen och hur man anmäler sig. Så missa inte att kolla in på bloggen då! :)

Likes

Comments


Efter jobbet idag var jag och Lina på UNO för att planera en kommande fototräff som vi tänkte ha i slutet av oktoberVi har tänkt anordna en inspirerande träff för foto intresserade där ni får se hur jag och Lina jobbar tillsammans, samt få testa fotografera själva + några hemliga saker!

Ni som är intresserade av att vara med - Gå in på Lina´s blogg och kommentera HÄR!

Likes

Comments