Hej!

Vill du hyra en kontorsplats i egen våning med pentry hos oss i härliga lokaler mitt i Gamla Stan? Vi Öppnar Stockholm Saltspa (f.d. Stockholm Saltrum) på Kornhamnstorg 49 (Galleria Passagen) den 1a Juli och hyr ut 8 kontorsplateser. Vi hyr även bord i butiksdelen (39kvm), ifall du vill sälja dina produkter hos oss. Vi söker också spaterapeuter, hudterapeuter, massörer, yogalärare, qigong, mindfulness coacher, terapeuter!

Detta ingår som hyresgäst:I hyran ingår all förbrukning i lokalen såsom kaffe, toapapper, städartiklar osv. Wifi ingår. FRI TILLGÅNG TILL SALTRUMSBEHANDLINGAR! Om ni så önskar så ingår tillgång till bokningssystem , sms- och mailpåminnelse, internetbokning, tillgång till schema och kundinfo, marknadsföring via hemsida, Facebook, instagram och media.

I lokalen finns dusch, 2 toaletter, omklädningsrum, bastu mm.

Pris/ kontorsplats: 3500sek + moms

Pris/Bord i butiken: 3500sek + moms

Pris för behandlingsrum/samtalsrum beror på ditt behov

Tveka inte höra av dig till oss!

Stockholm Saltspa AB

Kornhamnstorg49

www.stockholmsaltrum.se

reception@stockholmsaltrum.se

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej på er! :D

Så himla kul att komma igång med att blogga här på Nouw!

Jag kommer att skriva väldigt mycket om verksamhetsutveckling och allt spännande som händer i mitt liv just nu!! :)

Alldeles strax träffar jag författaren till Modekokboken April E Wickström som vill samarbeta med oss på Stockholm Saltspa. Ska bli jätte skoj att spåna idéer med henne. Mer om mötet lite senare.

Kärlek, Aicha Likes

Comments

[:sv]Vi växer och söker fler härliga medarbetare till nya lokalen på Kornhamnstorg 49, Gamla Stan: ♡Massörer ♡Hudterapeuter ♡Qigong lärare ♡Mindfulness coacher ♡Yogalärare ♡Terapeuter Vänligen skicka din ansökan till aicha@aichayoga.se Hälsningar, Aicha Gaye[:]

Likes

Comments

[:sv]saltyoga2

Tvillingarna Angelica och Jessica testar saltyoga med Aicha Gaye

Hämtat från Tanja Dyredands blogginlägg. Tanja håller dessutom magiska yogaklasser hos oss! 1.Lindrar stress och stress-symptom. 2.Stabiliserar nervsystemet. 3.De små mikropartiklar av salt stärker immunförsvaret. 4.Hjälper vid psoriasis – eksem. 5.Hjälper mot akne. 6.För dig som är idrottare – ökar du din syreupptagningsförmåga. 7.Saltet har lugnande effekt på hela kroppen. 8.Många säger att de förlorar känsla för tid och rum inne i saltrummet – då det är så avkopplande. 9.Saltet lindrar och hjälper andningsvägar och är bra för alla som har ex astma, problem med andningsvägar, återkommande förkylningar eller 10.ögon, näs och öron-besvär. 11.Bra för kliande hårbotten eller utslag. 12.De mikroskopiska saltpartiklarna går in och förstör bakterier, virus, svampar som fastnat i våra slemhinnor. 13.Sänker blodtryck. 14.Verkar detoxande för toxiner i kroppen. 15.Förebygger muskelkramp. 16.Reglerar blodsocker. 17.Ger god sömn. 18.Kan stoppa långvarig torrhosta. 19.Förebygger åderbrock. 20.Förebygger ledbesvär och ledsmärtor. 21.Ökar cellförnyelse och blodcirkulation. 22.Ökar sexualdrift och libidon. 23.Kraftig naturlig antihistamin. 24.Renar lungor och bihålor. 25.Hjälper njurar att rensa. 26.Verkar utrensande. 27.Hjälper mot KOL. 28Hjälper mot andfåddhet. 29.Hjälper mot Cystisk fibros. 30.Hjälper mot sömnbesvär. 31.Hjälper mot återkommande infektioner, fnasiga nagelband och småsår i ex mungipor osv.[:]

Likes

Comments

[:sv]Hej! Vi är otroligt glada att kunna äntligen gå ut med beskedet om flytt till nya, ljusa, fräscha och stora lokaler på (200kvm) vid kornhamnstorg 49 i Gamla stan, Precis vid vattnet och mittemot Slussen! Flytten kommer ske mellan mitten av juni – augusti och vi räknar med att öppna igen i början av augusti! gamlastan Samtidigt kommer vi ändra namn till Stockholm Saltspa! Vi kommer att erbjuda mer yoga i ett större saltrum samt i en ny yogasal. En mer omfattande butiksdel kommer synas ut mot kornhamnstorg, precis bredvid passagen till Västerlånggatan. Ljusterapi och saltrumsbehandlingar fortsätter vi naturligtvist med, med inbyggda ljusterapilampor i saltrummet. Hör av dig till oss om du är intresserad av att hyra in dig månadsvis/timvis med dina behandlingar eller din yoga eller om du vill hyra ett bord i vårt butik för försäljning av dina varor. Det finns även möjlighet att hyra kontorsstol hos oss och med hyran ingår det gratis saltbehandlingar med eller utan ljusterapi! (Vänligen maila oss snarast om ni önskar hyra stol) Vi har tider i vårt bokningssystem fram till den 10 juni 2016. De nya tiderna kommer vi lägga upp under sommaren. Vi kommer att höja priser med 15% till hösten. Passa på att köpa ditt klippkort nu till gamla priser. Klippkortet börjar gälla vid köpsdatum och är giltiga i ett år framåt. Kan köpas via vår hemsida eller på butik på plats hos oss. Varma hälsningar, Aicha & Riikka[:]

Likes

Comments

[:sv]Nytt hos oss är att vi nu har fått in Rivia Sports Activewear. Så här skriver Rivia Oliveira som är grundare och äger Rivia Sports.
Rivia Sports är ett nytt svenskt Activewear brand med härliga levande färger och smickrande design. Rivia vill uppmuntra alla kvinnor att våga sticka ut och känna sig trygga oavsett hur man ser ut.
Bring out Your Amazon!
 Jag älskar ordet ”Amazon” och vad det står för. Jag tror att varje kvinna har en ”Amazon” i sig, vi ska uppmuntra kvinnor att vara stolta över sig själva, oberoende av utseende och form. Förhoppningsvis är det något som alla kan känna när de bär Rivia Sports. 
Rivia Sports
Vi har även fått in nya saltlykter och salttvålar.
12825975_539483072880499_1376371609_n
Önskar er alla en riktigt fin helg :) !
Allt gott,
Aicha
[:]

Likes

Comments

[:sv]Äntligen har vi lanserat teasern till serien "Vem är du, egentligen" ! Vi är otroligt stolta, glada och tacksamma som fått denna fantastiska möjlighet att samarbeta med Blomman produktion och skapa webb-TV! I vårt pilotavsnitt i serien ”Vem är du egentligen” får vi veta mer om dansaren och mångsysslaren Tony Irving. För svenskarna kanske mest känd från Lets Dance, men vem är Tony egentligen? Vi vill gärna höra vad ni tycker. Varmt välkomna med kommentarer och feedback.

http://modernlifestyle.se/tony-irving-vem-ar-du-egentligen/

aichamalin3

[:]

Likes

Comments

[:sv]

Lakritsfestivalen - världens största lakritsfest!

Arrangerades av Tuija Räsänen som äger butiken Choklad & Lakrits i Stockholm.

flyerbildlakrits Jag och min Modern Lifestyle kollega Malin Tilja samt Marlene, Pernilla och Linda har besökt lakritsfestivalen i Helsingfors under helgen. Det har varit jätte roligt att göra denna resa tillsammans med Malin till mitt andra hem - Finland. Jo, jag är ju halv finsk och lakrits har följt mig under min uppväxt. Lakritsfestivalen har man arrangerat totalt två gånger i Helsingfors och sju gånger i Stockholm. aichamalin1

Foto på mig och Malin är taget av Felix Frank

lakritsfestivalen

Strax efter 10 på söndagen kom vi fram till lakritsfestivalen, som låg jätte nära Viking Line terminalen där Kari mötte oss för att ta oss festivalbloggare till lakritsfestivalen. Väl på plats möttes vi av Tuija Räsänen och Anette Jonsson som var helt fantastiska värdar och tog hand om oss.

Douglas Spiik

Vi fick medverka på en lakritsmat-workshop i ledning av kocken Douglas Spiik som är aktuell i dessertmästarna på kanal 5. En annorlunda matlagnings upplevelse med lakritssalt.

lakritsfestivalen

 Påhittiga och charmiga texter på lakritsburkar.

lakrits9

Konstverk skapat av barnen Stella och Mia. Eiffeltornet gjord av lakrits.

lakritsfestivalen

Lakritsrötter

Aicha Gaye

Jag hann med lite Yoga också. Känner mig jätte nöjd med resan och det var väldigt kul att se lakrits i så många olika former.

lakritsfestivalen

På bilden ser du Rasmus Ragnarsson som är VD på Haupt LakritsRasmus lovade att jag och Malin fick besöka fabriken efter jul. Någonting att se fram emot!

[:]

Likes

Comments