Kære læsere,

Jeg hedder Aicha og dette er min blog. Jeg er en pige med rigtigt meget fritid hvilket betyder at jeg har en masse tid til at lave alle mulige mærkelige ting som for eksempel at blogge. Men udover at blogge så ser jeg også en masse film og serier og idag skal det handle om serier som jeg har set for nyligt eller i det hele taget bare serier jeg elsker.


1) Don't trust the Bitch in Appartement 23

To ord ''GENIAL SERIE'' hvis i er typen der prøvede at se Friends, eller andre serier der minder om den, og det bare blev kedeligt i længden, så er i det rette sted. Denne serie er opbygget lidt på samme måde, men MEGET bedre end Friends. Den handler om de to Piger Chloe, og June som er roommates, og mere vil jeg ikke afsløre. Jeg elsker denne serie og jeg overvejer faktisk at se den igen! Det vil sige jeg lige er begyndt på at se den igen...

Den minder måske faktisk overhovedet ikke om Friends men det var det første jeg kom til at tænke på ahahaha!

Den kan forresten ses på Netflix!!!!

2) Unbreakable Kimmy Schmidt

Jeg elsker denne serie, jeg har set den to gange, man bliver bare virkelig glad hver gang man har set den, og den er sjov, og jaaaaaa jeg elsker den!

Den handler om en pige (Kimmy), som har været fanget i en bunker i 15 år, og så kommer hun op ad bunkeren, og flytter til New York!

Kan ses på Netflix!

3) SEX AND THE CITY

Jeg elsker denne serie, den er fantastisk! Mode, Kærlighed, og Venskab det bliver ikke bedre. Jeg har ikke så meget at sige bare se den!

Selvom det ikke er sådan en serie hvor man ser alle episoder på en gang, er den virkelig hyggelig at følge med i en gang i mellem! (En gang i mellem = hver dag).

Den kan ses på HBO!

Det er mine top 3 serier. Jeg ved godt at the Vampire Diaries, Pretty Little Liars osv. ikke var med, men dem har alle jo allerede set ikke (og så er de mega langtrukne)! Nå men jeg vil stærkt anbefale at i allesammen sætter jer ned, og ser disse serier i vil ikke fortryde det!

Jeg opdagede lige et tema alle serierne foregår i New York City det må være et tegn!!!! (I'm moving to New York Bitcheszzz!) #cringe

Kommenter hvis i også vippede jeres hovede da i så gif'en fra Sex and the City hahahahahahah!


xx. Aicha <3

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments