Jeg hedder Aicha og jeg lever i stadiet mellem barn og voksen, det andre normale mennesker kalder at være teenager. Jeg ved ikke hvor ordet stammer fra og jeg ved egentlig heller ikke meget om hvordan det er at være teenager for hvad er forskellen på at være teenager og barn? Ikke mindst forskellen på at være teenager og voksen?

Min familie og jeg tog på en kort tur til Marokko sidste sommer. Vi sejlede fra Algeciras i Spanien til byen Ceuta som er spansk men ligger på kontinentet Afrika, i know forvirrende! Og fra Ceuta kunne man gå direkte til Marokko. I undrer jer nok over hvor jeg vil hen med det her, men imellem de to lande er der jo en grænse og af en eller anden grund havde jeg forestillet mig, at der var malet en streg hen over jorden man kunne hoppe over og VOILA så var man i et andet land. Sådan er det IKKE kan jeg så glædeligt fortælle jer 20 vabler senere. Mellem de to lande skal man simpelthen gå (eller køre hvis man er klog) igennem Ingenmandsland som jeg har kaldt det og jeg kan ikke lade være med, at tænke på, at det, at være teenager måske er det samme som ''ingenmandsland,, en lang smertefuld gåtur til Voksenlivet. Men er man voksen inden da? Når man Marokko inden man faktisk er gået i gennem sikkerhedskontrollen? Er jeg allerede voksen som 15 årig, eller er jeg stadig et barn? Spørgsmålet er alle vegne! Det er teenagernes forbandelse der dukker op hele tiden, uanset om det er når du første gang får din menstruation, eller når du har fået ørebetændelse og der står på medicin pakken, at du skal henvende dig til en læge før brug, hvis du er et barn. Er jeg et barn eller en voksen? Hvorfor kunne de ikke bare skrive hvis du er under 12 år gammel!!!

Hvis bare jeg havde svaret på alle mine spørgsmål! Måske er det at være teenager bare ''The Best of Both Worlds'' nogle dage er man barn og andre er man voksen. Heldigvis har jeg kun 4 år tilbage i teenagerhelvedet juhu! men noget siger mig det fortsætter lidt endnu.


Konklusion: Jeg ved stadig ikke hvornår man er voksen, så dette er måske det mest ubrugelige opslag du nogensinde er stødt på, men som man siger på fransk C'est la vie. Jeg ved ikke om det faktisk er ment positivt men det var ikke pointen, pointen var, at jeg måske skulle finde på nogle mindre filosofiske spørgsmål til næste gang.


Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments