Jeg tror, at vi alle sammen bliver påvirket af trends, og af hvad der er på mode. Der er de trends, som er bestemt af designere og kendte mennesker, men så er der også de trends, som er forskellige fra land til land, by til by, skole til skole osv. Der er forskel på, hvilket tøj man synes er fedt, men ikke på de trends som er trends. Jeg ville nok godt kunne blive enig med hende jeg sad ved siden af i bussen i morges, om hvad der er på mode, men vi ville nok ikke kunne blive enige om, hvilket vi synes er fedt. Her kommer "tre trendy trends" ifølge mig.

WIDE LEG PANTS

Dem jeg viser på billederne her er fra Zara, og de kan købes her. Jeg har selv fire par Wide legged bukser, og jeg er vilde med dem alle. Mine par er fra Tiger Of Sweden, Envii, Vila og Wood Wood. Selvom de ligger i fire forskellige prisklasser (250 - 2.100 kr.), så synes jeg, at de føles lige behagelige at have på. Jeg kan godt lide, at det fashion-like ved et outfit er bukserne, og et par WIDE LEGGED bukser er noget der giver det "fashion-like", føler jeg.

PELS TASKER

Jeg mener, at jakken og tasken i et outfit samler outfittet. Jeg viser her to pels tasker. Den bordeaux-røde til venstre er lavet af læder, og den er så overdækket af det farvede pels, som er lamme-pels. Tasken er fra mærket LIMI COPENHAGEN, og den kan findes her. Min yndlings af disse to tasker (og alle andre pels tasker jeg har kigget på) er tasken på det højre billede. Pelsen er ræv, og den er blevet farvet denne her virkelig flotte blå/grå farve! Tasken er fra PI COPENHAGEN. Det smarte og praktiske ved den her taske er, at man kan justere i kæden, så man selv kan bestemme længden. I deres fysiske butikker findes tasken i flere forskellige farver, men på deres website kun denne og en leopardmønstret. Se tasken her.

SÆT

sættet til venstre//her

sættet til højre// her (fysiske butikker i Lyngby, Hillerød og Helsingør)

Jeg synes, at sæt giver en idé om, at en person har styr på sin stil. Jeg synes, at det er fed stil, hvis man trækker i et sæt, uanset materiale. Jeg er vild med de lidt vildere materialer. Jeg elsker også at blande to forskellige materialer, oftest et basic materiale med et vildt. Det skal jeg nok vise mere af.

Tak for at læse med!

Kram fra mig//Aia Laura

Likes

Comments