Hej vad det går undan på denna roadtripen. Nu har vi parkerat i Memphis och gjort Nashville med mycket skratt. Låt mig helt enkelt visa er resans gång i bilder från Nashville där det blev mest öl och honky tonk!

Och Memphis, slängde oss i poolen vid ankomst och hamnade sedan på huvudgatans kaos av motorcykelträff! Här stannar vi en natt för att åka vidare till Jackson imorgon!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Vill man ha en riktigt fin söndagsaktivitet i Atlanta kan man tillbringa den på Sun Trust Park! Riktigt mäktigt och kul att få va på sin första baseballmatch i USA.

Likes

Comments

Möhippan igår alltså! Smällde av en konfettipistol i Jennys ansikte och sen var det dags. Mimosas och öl till frukost(ska säga att jag tar varje chans att dricka alkohol när vi är hemma eftersom uteställerna har 21årsgräns här ju👎) och sen vidare till Sex Flags. 8 TIMMAR(!) var vi där och hann åka 7 karuseller då vi såklart prickat in det under påskhelgen. Men ändå så fett att få se och vara där!

Här bor vi!

Likes

Comments

Titta denna fantastiska vy att vakna till: grönt, sol och 25grader varmt. Nu ska vi fira Jennys möhippa! To be continued.

Likes

Comments

I söndags skuttade jag ut ur jobblokalen kl 22 av lycka. Äntligen semester!
I måndags började vi dygnet med frukost på sängen och sedan var vi hundvakt åt lille Diesel. Veckan har mer eller mindre just bestått av mysiga frukostar/middagar i sängen och valphäng. Gotta love ledighet. Brickborden är jag riktigt gla för och är från IKEA för 79:-.

Likes

Comments

Ligger i soffan på jobbet i vanlig ordning. Jag sliter på den mest av alla här tror jag. Soffpotatisen själv. Idag jobbar jag tills fyra och då ska förhoppningsvis Alexander äntligen hittat hem. Han bor ju i Karlskrona och denna distansen dödar mig långsamt inifrån och ut.
Ikväll är det personalfest och sen har jag mitt sista helgspass NÅGONSIN. På söndag tackar och bockar jag hemtjänsten för att äntligen återgå till Vårdcentralen igen. OCH om EN VECKA idag korsar jag äntligen Atlanten för tredje gången i mitt liv(hkkgjjjrjrjrkfjgj😃😃).

Likes

Comments

Minns ni att jag skrev att jag skulle plantera för ett tag sen? Eller, ja det är bara att skrolla ner tre inlägg så ser ni. Men det är framgång på Föreningsgatan må jag nämna! Här har ni tre veckors mellanrum på mina tomatplantor och ni ser även ett par grässtrån ur den gröna boxen som ska föreställa gräslök. JAG LYCKAS.

Likes

Comments

Jag och Alexander bestämde oss för att hitta en bra serie att följa tillsammans. För det första rekomenderar jag er American Horror Story som jag nu sett klart alla säsonger. Alleballe älskade sista säsongen vilket också är den enda han sett. Man behöver alltså inte följa säsongerna i ordning. Men helt fantastiskt serie för er som älskar bra skräck. Finns på HBO, Netflix och dreamfilm.

Nu följer vi en rätt ny serie som heter Bates Motel. Skräckserien utspelar sig i modern tid och är en uppföljare till Hitchcock-filmen Psycho. Här får man följa den mörka bakgrundshistorien och se hur djupt invecklad Normans relation är till sin mamma och hur hon hjälpte till att skapa den mest kända seriemördaren av dem alla. Finns på Netflix!

Likes

Comments

Min blogg är ingen superstor blogg som har många läsare eller något jag tjänar pengar på. Jag har inget speciellt ämne eller budskap jag vill förmedla utan älskar bara att få dela med mig av livet och det bästa av allt: att få gå tillbaka och läsa igen, som en offentlig dagbok. Men varje gång jag bara har ett par dagars uppehåll blir jag påmind av mamma, pappa, Denise, Emma & Jenny, som är mina unika(enda) följare, att uppdatera bloggen. Och nu gör jag det. Skriver ett blogginlägg. För deras skull. Istället för att bara ringa och berätta varje kväll hur min dag varit.

Nåväl. I helgen hade jag den jobbfria helgen på ett bra tag. Det bjöds på öl, sol, öl & sol. Med andra ord: en riktigt fin helg!

Likes

Comments

Idag vaknade jag svinpigg klockan 8. Och insåg att jag började jobba vid 16. Men rätt så skönt att få ta vara på hela dagen för det har jag verkligen gjort. Vi tog en mysfrulle och stack sedan bort till gymmet. Jag som är färdig med mina knäövningar på 40 minuter slog rekord på längst tid på gymmet idag. Efter 1,5 h var vi ute efter att jag tvingade Alexander att vara min PT med mag & ryggövningar, eller ja, det skulle likna det i alla fall. 
Vid 1 kom Denise över och vi packade en picknickkorg och engångsgrill och drog till Bräkentorp. Svinmysig eftermiddag. Nu ska jag överleva ett kvällspass och sen tar jag helg för första gången efter 3 veckor! Tack och bock.

Likes

Comments