Tjolevippen! Nu är det redan en vecka sen Dyngan Rox startade och jag har inte ens bloggat om det! Anledningen: jag låg hemma med diarré på början av veckan efter helgens nattamat. Men kul hade vi! Det var allt från dassinvigning(av basskungen själv) med ljudet av Görans cornette, quiz, band, Beyonce-timme, spanska sjukan, våffelcafé till ljudet av liveband, after beach, bebishäng, mera rockNroll från bl.a Screamer, SistaDroppen, SatManSitter & Senap, mera afterbeach, korvtävling, BlackJack,grishäng, mat, ÖL, till FEEEST! Kolla bara själva! På riktigt! Sånt favoritställe med favoritfolket!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Nu är det tredje året som det vankas festival i Rataryd. Så pepp trots vädret. Vi hörs efter helgen, här kan man se hur det kunnat se ut tidigare år:

Likes

Comments

Igår fick jag vända i dörren till jobbet. Vi var bra bemannat och de tyckte jag äntligen var förtjänt av lite ledighet. Har ju jobbat heeeela sommaren så blev störtlycklig, trampade i full fart hem och väckte Alexander igen. Vi tog en promenix, åt frukost på Teraza och packade badkläderna för en dag i Halmstad. En snabb shopping, strandhäng, käk & öl blev det och kvällen slutade sedan på Sjögård, underbara Sjögård. I helgen är det ju äntligen dax för tredje året av Dyngan Rox förresten! Kan knappt sitta still så peppad jag är! MEN här kommer lite mys från dagen så kan vi ju prata om Dyngan senare:

Likes

Comments

Här om veckan fick jag ett sammarbete med Vårdväskan.se där jag fick välja en utav flera namnbrickor som jag fick designa helt själv. Jag älskar ju rosa och tycker helt klart det piggar upp stämningen med en liten färgklick. Om ni är sugna på en egen namnskylt klickar ni er in på länken där ni kan se hur många fina färger och former man kan vraka mellan. Dock får man vara uppmärksam på vilken bakgrund och textfärg ni väljer så man ser vad det tydligt står. Min blev på gränsen till att man ser men det funkar ju faktiskt och jag är nöjd med min insats. Tips är att välja en variant med plastklämma då jag tidigare för ett tag sedan beställde en skylt med magnet som hamnade med i tvätten☹️Plastklämmor är smidigare att ta på och av. Men helt klart värt att få lite upppiggande färger i vården och en egen namnbricka med dina favoritfärg och symboler är superkul tycker jag! Så jobbar du inom vården är det en mycket passande sida JU!
Jag har beställt flera saker tidigare på vårdväskan och jag ångrar mig aldrig när jag får hem leveranserna. För två årsedan beställde jag exempelvis ett par sandaler, hade dem över ett år som arbetsskor och tre månader att vandra i när jag var i Asien, och än idag håller dem ju! Men även till er som inte arbetar inom vård så finns det praktiska grejer för hemmet(och snygga skor!)

Likes

Comments

I lördags såg jag Håkan för första gånget i mitt liv. Jag ligger i mitten till hur stort fan jag är, jag älskar hans musik men jag kan ju inte texten till vartenda låt. Och nu ska jag erkänna att konserten var en besvikelse. Synd för en som såg han för första gången tänker jag. För det första ägde det rum i Möllevången, i en park, i Malmö. Lite Per Gessle-feeling. Ljudet nådde inte riktigt fram till hela publiken och stämningen man eftersträvat fanns liksom inte där. Såklart att det var en upplevelse men jag tror att ska man se Håkan ska det vara i hans hemstad på Ullevi där man hör att det är 70 000 som bryr sig! Däremot hade vi en riktigt kul dag och kväll så ett stort plus till "gänget"!

Dessutom arga på att baren låg i ett avskilt område👎👎👎

Likes

Comments

Eftersom 60% av familjen är iväg på Jespers riktiga födelsedag så fick den firas två kvällar för tidigt. Och ja, såhär brukar det faktiskt se ut runt hans födelsedag varje år: solig kväll, dukat på terassen och njutning av pappas goda men klumpiga erfarenheter inom matlagning :-)

Likes

Comments

Förr fanns bara Emma & Lillan ett stenkast iväg. Då trampade man upp för bolmstadvägen och in på torsgatan 4 för att få prata och skratta av sig några timmar. Och givetvis äta Lillans rester!
Nu är kraven större och man måste ha både körkort, bil & bensin för att hälsa på dem ute i Hölminge. Men jag ska ärligt erkänna att varje öre på bensin är värt när man får ha en sån här fin sommarkväll med de två skönaste personerna jag vet!

Likes

Comments

Hej hörni. Hoppas ni mår bra denna måndagskväll. Själv ligger jag med migrän och har gjort sedan middag. Inte det allra skönaste ska jag nämna men ska på något finurligt vis ändå beskriva helgens bravader då vi hade den årliga cykelfesten! Hoppas ni förstår innebörden med cykelfest. Man glider omkring på cykel och bidrar med lite fest helt enkelt.Vi var detta året nio pers likt de förra åren och vi var nääästan hemma hos alla. Solen gästade oss också och eftermiddagen och kvällen kunde inte bli mer glassigare. Svinkul med andra ord och längtar redan tills nästa!

Förrätten stod Philip för eftersom han var så nöjd med förra årets! Och då ska jag nämna att det är hans kära mormor som gjort rätterna varje gång. Men lika gott i år igen!

Represent!

Det blev endel drickepauser innan huvudrätten. Här tar vi en vinare hos Johan!

Min lilla Embe96💗

Huvudrätten stod Lillerik för! +Grillat, kubb och en snabb visit hos Näcken.

Jag var lite för trött(läs lite onykter) för efterrätt! Så jag blev hämtad och åkte ut för en solnedgång på Sjögård innan sängen blev min bästa vän. Men jag var lia gla för de! Tack gänget för denna superkvällen!

Likes

Comments

Jag är en usel kaffekonsumerare innan 8. Jag vaknar annars med att slänga mig in på toan, do my thing, klä på mig och sedan svettas i uppförsbacken till vårdcentralen. Allt detta inom loppet av 25 minuter. Men idag är det ju en speciell dag, fredag. Det är snart helg. Och just nu ser jag varje helg som semester. Så VARFÖR snåla med kaffet förfasen!

Likes

Comments

Jag har ingen semester denna sommaren alls då jag var ledig 2 månader i våras(FAAAN). Men det här med luncher är så fantastiskt när man jobbar. Att få en timme utanför jobbet behövs varje dag och numera tillbringas den timmen på Åsikten nästan alltid. Förr var det med farsgubben men när han har semester är det Alle som får plågas. Åsikten är ett äldreboende men har även en egen resturang närliggandes med riktigt god och fräsh husmanskost med minst tre alternativ att välja och vraka mellan. Och det har en riktigt fin uteplata vid lagaån! Så har ni förbifarten kring ån så stanna till på Åsikten. Där finns även gott kaffe. Med gratis kakor.

Likes

Comments