Här ser ni resultatet från gårkvällens extreme makeover. Lite blondare och kortare. Tack Dicken!
Ni ser även ett par bilder från Lombok med världens härligaste kille som råkar fylla 22 år idag! Hurra hurra hurra på din födelsedag Mikklo! Jag är så glad vid dig och allt vi åstadkommit sen du blev svensk medborgare och angelstadbo för 12 år sedan❤️

Likes

Comments

Idag ringde alarmet till Beyonces Formation och jag var fly förbannad att jag bokat tid för blodprovstagning på min lediga dag. Men det var bara att ta på masken och traska till sjukan. Fyra minuter tog det bara och jag blev ännu mer förbannad och tog mig hem igen. För sova om kunde jag inte. Nu ligger jag istället och glor in i väggen. Inte för att det är en dålig vy men jag glor hellre där än att se på Dr. Phils jobbigt lugnande ansiktsutryck på televisionen. Tänkte ta på mig något och traska över till Denise för att sno åt mig en kopp kaffe. Senare ska jag luncha med pappa, trots att jag är ledig och ännu senare ska Madicken försöka lösa mysteriet med mitt tradiga hår. Även solen har tittat fram så lite hopp om dagen finns ju. Hoppas ni har en fin måndag, här kommer min vy som jag pratar om, och mina fräsha fötter med skoskavet från pubrundan på Koh Tao som inte tycks vilja försvinna.

Likes

Comments

God afton!
Idag var jag uppe med tuppen(om tuppen hade galt vid 9 vill säga) för att träna fotboll. Comeback efter fyra månader och det kändes fantastiskt! Synd att jag har ett knä som inte vill sammarbeta. Fick förresten veta förra veckan att min knäskål är lös nu också. Som Disa sa idag(som är nyförvärv i Hamneda Goik!!!!) "Båda vi vill verkligen spela fotboll men det är synd att du är skadad och jag är bara lat." Att vara skadad är ett fotbollsfreak största mardröm. Men, jag ska tillbaka igen!
Nu sitter jag på jobbet, som jag nästan gör hela tiden. Men kämpa Jos, det är bara 1,5 h kvar av detta helgspasset!

Likes

Comments

Igår var jag i Ljungby Arena och kollade hockey. Två timmar innan bjöds det på tacobuffé och popquiz. Synd att man ska behöva locka folk med det för att det ska vara publik på damhockeyn. Tycker det är så fantastiskt att Troja äntligen har ett damlag, fast ännu mer sorgligt att det är för dåligt intresse för lokalfolket. Men det var trevligt, även fast Troja förlorade.
Efteråt tog vi en öl på gamla Stengrottan vilket jag förvånades över hur fint och mysigt det har blivit där! Nya placet to be.

Nu sitter jag på jobbet och glor. Jag har helgen. Men ska inte klaga över huvud taget. Det är rätt finemang att få vara ledig mitt i veckan också. Hoppas ni får en fin helg❤️

Likes

Comments

Ikväll bjöd jag Denise på kvällsmat. Kycklinggryta med ris och det fick till och med godkänt! Efter att ha insett att min kaffeburk var tom sprang vi över tvärs över gatan och nu sitter vi här med kaffe, popcorn och Tillsammans mot cancer på televisionen hos Dempa❤️Världens bästa granne!

Likes

Comments

Jag ber om ursäkt till ägaren av rödvinsflaskan som stått på min diskbänk i tre veckor, för den är dessvärre uppdrucken. Och jag som avskyr rödvin.
Som vanligt börjar nästan alla år med en tillställning för Disa och igår var de dags igen. Jag vill inte vara märkvärdig eller fjäskig, men är det någon som förtjänar en fin födelsedag med mycket kärlek, så är det Disa Freij. Förutom rödvinet blev det mycket go musik, norska och många kramar. Väldigt mysig kväll.

Likes

Comments

"ITS HAKKITIME!!!!" vaknade jag upp till idag med en dörr som stormade upp snabbare än Gudrun. Om jag ångrade att jag sov ute hos mamma och pappa!?!?
Nåväl. En timme senare var jag och pappa på Lillasjön med gänget. Alltid trevligt med grill, hockey och häng vid Slättagärdet, men att ha tredje säsongen av Skam sittandes i vänstra hjärnhalva var lidande och jag var tvungen att ljuga ihop något för att nu äntligen få kolla! Har till och med ljugit ihop en historia för att komma försent till Disas kalas ikväll. Är det löjligt då? Serr?

Likes

Comments

Nu har jag börjat jobba på riktigt! Jag har gått upp till 100% och jag trivs så himla bra. Bra arbetsmiljö, fina kollegor och världens goaste vårdtagare! Men det bästa: att få börja luncha med papillon igen. Är så himla skönt att få smita ifrån jobb-bubblan för att tjata strunt med honom en timme.

Nu har klockan slagit 20 och jag har dejtat Denise hela kvällen med för tidig semlefika och tvättstugehäng! Älskar att vi är grannar och kan dela på tvätt-tiderna! Om 20 min är torktumlaren kvar och vi ska ha vårt sista tvättmöte för denna gången. Längtar redan tills nästa tvätt-tid.

Likes

Comments

Tjillevippen!
Jag hade ett fantastiskt bra nyår hos Fridélius. Vi käkade gott, drack gott och hade det gott. Vid 12slaget stod vi på Harabergsgatan och granskade de fina fyrverkerierna från alla möjliga håll medans vi nöjde oss med ett varsitt tomtebloss. Natten fortsatte, shottarna slank ner, granen föll i golvet och folk gick och kom titt som tätt. Vid 6 trillade jag över tröskeln och bums i säng på Föreningsgatan. Ett mycket fint start på 2017! Tack!

Likes

Comments

Idag är jag ledig, vilket innebär långledigt(woohoho)! Imorse bjöd Jensen bort mig på frukost innan vi sprang in på bolaget och tog därefter en lång och behövlig promenad.
Nu har jag storstädat mina 32 kvadrat och tänker krypa ner framför en film. Ikväll ska vi fira Emil ute i Biskopsvara.
Jag undrar om mina miljoner följare sjunker nu när jag är hemma och skriver om min roliga vardag? Please. Stay with me. Och ha ett fint nyår!

Likes

Comments