Idag vaknade jag svinpigg klockan 8. Och insåg att jag började jobba vid 16. Men rätt så skönt att få ta vara på hela dagen för det har jag verkligen gjort. Vi tog en mysfrulle och stack sedan bort till gymmet. Jag som är färdig med mina knäövningar på 40 minuter slog rekord på längst tid på gymmet idag. Efter 1,5 h var vi ute efter att jag tvingade Alexander att vara min PT med mag & ryggövningar, eller ja, det skulle likna det i alla fall. 
Vid 1 kom Denise över och vi packade en picknickkorg och engångsgrill och drog till Bräkentorp. Svinmysig eftermiddag. Nu ska jag överleva ett kvällspass och sen tar jag helg för första gången efter 3 veckor! Tack och bock.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Nästan omänskligt hur jag flög upp ur sängen idag. Solen lyste upp hela lägenheten och det gör mig så förbaskat glad att vakna till. Nu har jag snart jobbat klart för dagen och senare tänkte jag pyssla med balkongen. Vågar man tro att våren är här nu så man kan plantera lite? Förra året misslyckades jag med mina tomater för jag planterade alldeles för sent, de ploppade ju förfasen ut i november, så nu tänkte jag börja lite tidigare. Tur man har värme imonhus om snön lurar runt hörnet.
Såhär ser det för övrigt ut idag. Rosa, oseriösa minuter med Mathilda och åka hiss upp och ner för att vi kan.

Likes

Comments

JAG FÅR PANIK när här inte ser städat ut hemma. Idag tog jag tag i att snabbstäda på 20 minuter. Som snart blir detsamma om 20 igen.... Skåda ändå resultatet:(eeeeh hoppas ni se skillnad på före och efterbild)

Skomysteriet. Jag bor själv så varför ser det ens ut såhär?????

DEN MISSTÄNKA BOVEN TILL ALLT. JA ALEXANDER. DU.

Likes

Comments

Det är ju knappt lite mindre än 3 månader till student och bal för treorna. Och som jag sa förra året så känns hela den proceduren som igår även fast det snart är två(!!) årsedan. Var så fantastiskt, perfekt och roligt.
Om ni valt att gå på balen så förmodar jag inte, men kan tro att de flesta utav er redan hittat er outfit och kavaljér. Jag var ju ute redan första året på gymnasiet, lol. Men jag visste från början att jag skulle ha en rosa klänning och Daniel bestämde jag redan med på högstadietiden.
Min baluppsättning bokade jag även i god tid. Den gjorde jag hos Cecilia Reck som nästan just då startat upp sin studio: Reckcreation. Tänkte just tipsa er om henne men kom på att hon blir mammaledig till sommaren men till nästa år hoppas jag hon är tillbaka. Jag var riktigt nöjd med min uppsättning och det var så himla trevligt att sitta där hela förmiddagen och få bli skeeetsnygg! Var helt hundra på att ha nersläppt för jag hade extensions men se hur snyggt det blev istället! Det höll i sig tills jag bumsade i sängen halv 7 på morgonen.

Klänningen fann jag efter lite tid men vid första ögonkastet på Chardas i Strömsnäsbruk. Jag hade letat i flera butiker och suckat över vartenda en men när damen som äger denna butik plötsligt säger "Vänta. Jag har något för dig!" och plockar fram denna så bultade mitt hjärta dubbla slag❤❤❤En miljon om någon vill köpa!

Likes

Comments

​Nu går jag in på söndagspasset och jobbar fram till 22 ikväll. Snart är alla helgpass ur världen och jag har beslutat att kontorstider är något jag sammarbetar bättre med. Hoppas ni har en fin söndag i allafall! 

OCH JUST DET. Skönheten och Odjurets betyg kommer här: 😑😍😑😍😑😍

Likes

Comments

Idag lunchades det på Månen med papillon. Börjar det bli pinigt när resturangchefen kan våra namn nu? Kanske kan vänta tills han vet var vi bor också sen får vi hitta ett nytt lunchställe.

"Ska du ta bild måste dem bli fina!" sa han och poserade.

Nu slutar jag för dagen och ikväll är det bio! Har längtat i ett halv år efter Skönheten och Odjuret så har tvingat Alleballe att boka världspremiären. Är överhipad och kommer återkomma med recension! Ha en trevlig helg!

Likes

Comments

Ursäkta min bloggtorka men jag jobbar röven av mig så jag fått leta efter den efter varje arbetsdag vilket lett till att jag inte hunnit blogga. Osis.
Något som hänt är att mina tre vänner kommit hem från Asien. Vi möttes ju upp en snabbis i Thailand innan vi åkte hem men annars har vi inte setts på ett halvår. Så idag styrde vi upp en brunch i vanlig ordning hos Olivia eftersom hon är den enda av oss som fortfarande bor hemma hos föräldrarna och äger en diskmaskin. Det var trevligt och de vardagliga rutinerna börjar falla på plats med alla på hemmaplan. Ett tag i alla fall.

Likes

Comments

Idag lunchade jag med Emma och som standard blev det Ljungbymackan vilket i och för sig var 100 år sedan. Det var skönt att byta ut lunchdejten mot en 50+ gammal gubbe till en betydligt yngre kvinna med mer hår på huvudet och som inte slaffsar i sig måltiden för att hinna med sitt möte. MER SÅNA LUNCHER. SKOJAR PAPPA. ELLER. VEM FAN VET EGENTLIGEN. Här har ni henne i allafall. Min fagra vän Emma.

Likes

Comments

[Verse 2: Chimamanda Ngozi Adichie]
We teach girls to shrink themselves
To make themselves smaller
We say to girls,
"You can have ambition
But not too much
You should aim to be successful
But not too successful
Otherwise you will threaten the man."
Because I am female
I am expected to aspire to marriage
I am expected to make my life choices
Always keeping in mind that
Marriage is the most important
Now marriage can be a source of
Joy and love and mutual support
But why do we teach girls to aspire to marriage
And we don't teach boys the same?
We raise girls to see each other as competitors
Not for jobs or for accomplishments
Which I think can be a good thing
But for the attention of men
We teach girls that they cannot be sexual beings
In the way that boys are
Feminist: the person who believes in the social
Political, and economic equality of the sexes.

Likes

Comments

​Och just det. Ännu ett spontanryck. New week new me.

Likes

Comments