View tracker
View tracker

Här är lite bilden från sommaren, dels på mat och dels från Coldplays underbara konsert! Det blev en hel helg i Stockholm med shopping och annat kul. Skönt att komma ifrån lilla Blekinge ibland, hoppas på att kunna klämma in ett besök till i huvudstaden innan sommarlovet är slut! Men hörrni, hur sjukt är det inte att jag endast har ETT år kvar på gymnasiet!! Efter det har jag så otroligt mycket planer, funderar på att göra ett inlägg om det någon dag. 

KRAM

Likes

Comments

View tracker

Har jobbat andra dagen på mitt sommarjobb idag, helt okej jobb men lite långtråkigt.. Slänger upp några bilder från bättre tider ;)
Ska försöka komma igång med bloggen nu igen till sommaren, för det är ju då allt är som roligast!
KRAM

Likes

Comments

Åt verkligen godaste maten i helgen när jag var i Malmö! Vi bestämde oss för att äta på fridays och då beställde jag in Pepsi glazed ribs! Hur underbart låter inte det? Det var dessutom nog de godaste ribsen jag ätit på länge! D och Annie tog varsin burgare, D tog någon speciell extra stor, haha. Efter maten åkte vi och kollade på Toughest, det är en slags hinderbana där man springer 8km (tror jag) + gör alla hinder på vägen!
Det blev en bra Lördag!

Likes

Comments

ÄNTLIGEN helg, eller långhelg tillomed! Riktigt skönt, jag och mina föräldrar firade genom att gå ut och äta lunch i Karlskrona och därefter blev det lite shopping! Fick bland annat med mig ett par underbara vita sommarskor från Vagabond! Verkligen supersköna och de passar till alla sorters outfits!
KRAM!

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

​Detta är några av favorit skorna som just nu finns på ZARA, de översta har jag faktiskt i mina ägor men de andra har jag inte köpt än.. men snart kanske? Alla skor jag har testat på ZARA är dessutom väldigt sköna och bra kvalité! Klicka på länkarna i bilderna så kommer ni direkt till produkterna! 
KRAM!

​Bilderna är lånade från ZARAs hemsida!

Likes

Comments