Tänkte dela med mig av ett tips för er som bor i Blekinge, nämligen min favorit butik i Karlskrona! Cenino Donna! De säljer hur mycket fina märkeskläder och acessoarer, jag har tillexempel köpt min Hollies jacka här. Så om ni är här i krokarna borde ni ta en koll där!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Höj hörrni! Det var ett tag sen bloggen uppdaterades.. men jag har iallafall äntligen fått upp min första youtube video! Kolla på den här nedanför och prenumerera gärna på min kanal!

Likes

Comments

Då bloggen har ekat tom sen sista dagen i Spanien som var för typ 2 veckor sedan så tänkte jag att jag kunde uppdatera er om vad som skett de senaste dagarna, jag har ju faktiskt hunnit med att åka till Malmö, inte bara en gång utan 2!! för läppfix.. har även gått på bröllop så man kan ju nästan kalla dessa två veckor händelserika faktiskt!

Likes

Comments

Vi åt en supergod lunch idag, en baguett och som ”side” tog jag scones med sylt och saltat smör, supergott! Nu ligger vi dock i solstolarna och försöker fånga de allra sista solstrålarna innan hemresan imorgon.

Likes

Comments

Idag är det vår sista dag.. känns så tråkigt då vädret i Sverige är hemskt just nu... Men jag har en del roliga saker inplanerade denna månad, bland annat ska läpparna fyllas på ännu en gång... spännande!
Nu är det snart dags för lunch sedan kommer jag ligga i en solstol hela långa dagen.

Likes

Comments

Befinner mig just nu på stranden, hur härligt som helst! Vi har dessutom en cabana idag (typ en solsäng?) istället för vanliga solstolar och det är sol rakt på en hela tiden, fantastic 🌞

Dagens lunch blev en burgare för min del och sallad för mina föräldrar.

Likes

Comments

Åt en fantastisk middag på min födelsedag med mina föräldrar. Vi åt på ett Italienskt ställe och jag tog en lasagne till varmrätt, min efterrätt blev Churros på ett annorlunda vis, om man jämför med hur vi äter dem på marknader i Sverige. Fick så mycket fina presenter också, men de kommer upp i ett eget inlägg! För en del av dem gick inte att få med i resväskan.

Likes

Comments

Äntligen är det tisdag, och min födelsedag! Jag har blivit firad ordentligt med presenter och tårta och allt som hör till födelsedagsfirande! Dagen började med choklad croissanter till frukost och fortsatte sedan med present öppning och sedan en fantastisk lunch på ett fiskställe. Vi åkte även in till El Corte Ingles och kikade lite, men det var bara mina föräldrar som shoppade, haha. Gudfar åkte hem idag, men han hann både med gofrullen och lunchen som tur var! Som ni kanske förstår så kommer det en PT.2 av min födelsedag som kommer handla om kvällen jag har framför mig!

Likes

Comments

Rekommenderar detta stället på CPH flygplats då detta är den godaste Croissant jag ätit!!

Lite bilder från resan och första dagen här i Spanien. Lär väl bli bättre uppdatering nu när jag faktiskt gör saker på dagarna tillskillnad från hemma då jag typ sover, tränar och äter haha.

Likes

Comments