Snart är det dags att inta Parken i Köpenhamn tillsammans med min syster för att se favoriten! Vi har följt hans resan sedan början och varit förtrollade.

Förtrollade från första början i hans karriär. Jag är så exalterad, inte nog med att vi har de bästa plasterna utan också för hur mycket hans musik betyder för mig. Hans musik är en del av mig, en del av alla mina ups and downs i livet. Musik för mig är en del av min vardag och med musik associera jag minnen och känslor. Ni vet när man bara hör en låt och tänker tillbaka till just ett ögonblick där man kanske hade rysningar i kroppen av lycka eller minns när man ockuperar toaletten på klubben. För att man bara måste höra en speciell låt som inte lär spelas under kvällen och rockar loss några minuter trängandes i total lycka.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Mycket i mitt liv är påväg att förändras. Förändringar som måste ske för min hälsas skull. Att jobba ihjäl sig är inte kul.. Jag är 21år och jobbar dag och natt. Detta har jag gjort sedan jag tog studenten. Jag ska trappa ner. Det räcker att jobba heltid. Man måste leva. Släppa på sina gränser, släppa sin prestationsångest och njuta av livet. Man får aldrig tillbaka gårdagen så jag ska börja njuta av nuet och leva i nuet. Framgången kommer inte bli sämre för att jag inte jobbat över 200 timmar i månaden. Jag kommer ångra mig när jag blir äldre att jag inte njöt när jag var 21. Så nu kör vi. Jag ska vara som vilken annan 21åring och ha kul och sluta tro jag är 25 år som många av de jag umgås är.

Likes

Comments

Snart är sommaren över och jag kanske är den enda men jag tycker det ska bli så skönt och fridfullt. Förra året hade jag en identitetskris. Jag var vilse. Vilse i mig själv, mina egna tankar, i min omgivning. Vem var egentligen Josefin? Det visste jag knappt.

Jag festade bort mina sorger, jag förlorade mina bästa vänner. För inte ens dem förstod sig på vem jag var. Jag hade kul, det hade jag. Men nu när jag insett vilken människa jag var så skäms jag. Jag var självisk, egocentrerad och självupptagen i mina egna strider och problem. Jag bara kastade allt i sjön och förlorade så mycket på det.

Men trotts allt så vill jag tacka denna period i livet för idag vet jag vem jag är. Jag trivs med mig själv. Att vara i mitt eget sällskap och umgås framför allt med mina systrar. De är min inspiration, mina stöttepelare och de vackraste människorna man kan omringa sig med.

Alla har perioder när livet fallerar och man är vilsen. Men förhoppningsvis så hittar man en ny bana i livet och blir än ännu bättre människa än innan. För det är något jag verkligen vill och sträva efter. Att vara än ännu bättre, snällare människa än vad jag var igår och sprida glädje omkring mig.

Likes

Comments

Alla reser bort, alla njuter av ledighet, alla myser på uteserveringar. Jag själv jobbar men även jag har haft mina små guldklimpar denna sommaren. Man får även vara glad för det lilla.

Likes

Comments

23.08 är klockan och här sitter jag och skapat mig en blogg. Nu kör vi! För jag tycker det är otroligt roligt att skriva ner mina tankar och funderingar. För jag är en person som över analyserar alldeles för mycket och mina anteckningar på mobilen börjar bli överfyllda. Så en blogg passar mig perfekt, som handen i handsken.

Au revoir. Xoxo

Likes

Comments