Varje gång jag kommer på att skriva på bloggen är ofta sena kvällar på helgen, när jag låter mina tankar bara spinna. Ikväll efter jag kom hem jobbet skulle jag egentligen städat.. men jag fastnade vid datorn och kollade massa bilder och videos.. Som jag har skrattat högt i min ensamhet och jag blev på så himla bra humör!

Att skriva av mig är som terapi och sätta fingret på saker och ting på vad som snurrar runt i mitt huvud. Jag har insett att jag har lidit/lider av ångest och utmattning, ena dagen kan jag sväva på moln av lycka och andra dagen kan all must bara dras ur mig och jag bara ligger helt pall och bara gråter. Gråter för att vara missnöjd över sig själv att man inte ser lika fräsch ut längre, att man inte tränar lika mycket som förr, gråter för att man vill träna t.ex. men orkar ej. Man gråter för att man känner sig som en robot ! En robot som hela tiden arbetar för att man ska komma närmare sina mål och drömmar. Men att vara en robot är inte mänskligt och därför psyket tar stryk och där av dessa tankar förmodligen uppstår och blandat med hög prestationsångest. Det känns inte som man kommer någonstans medans alla runt omkring pluggar, är färdigutbildade eller reser. "Här är lilla jag och har "bara" köpt en lägenhet all by myself." Förmodligen känner väl samma sak som mig då alla sociala medier påverkar oss på detta sätt. FRUKTANSVÄRT!

Men jag har blivit bättre på att stänga av och fokusera på mig själv och mitt liv. För jag har det bra och ska vara tacksam och uppskatta livet nu, precis idag och göra det varje dag.

Om det är någon som ens läser detta så vill jag bara få detta ur mig och kanske hoppas att om någon känner samma sak som mig ska få känna att ni är inte ensamma om dessa känslorna.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag har haft två tuffa år.. men även väldigt lärorika där jag har förlorat så himla mycket! Men viktigaste av allt så har jag hittat mig själv och en liten skara av fantastiska människor som alltid finns där och inte vänder kappan efter vinden. Min självkänsla och mitt självförtroende har varit på botten men jag är inte någon som ger upp och har kämpat och kämpar fortfarande.

Jag tänker tillbaka till lilla 18-åriga jag och tänker varför tvingade jag mig flytta hemifrån så snabbt och växa upp för fort. Jag skulle sparat pengar och rest, eller säsongat på någon skidort. Men det är lätt att vara efterklok. Idag gör jag det bästa av situationen och blicka framåt.

2017 ska bli året där jag tar hand om mig själv och lever som vilken 22-åring som helst och njuter av livet. Med det menar jag att jag ska umgås med mina vänner, festa, åka på weekends och inte tänka allt för mycket på framtiden. Första prio är att som sagt ta hand om mig och sedan kommer alla andra pusselbitar falla på plats där efter. Mina mål och drömmar finns fortfarande kvar och de ska uppfyllas. Min framtid ser ljus ut och vet vad jag är kapabel till, men ett bra välmående kommer först.


Likes

Comments

Längesedan jag drack vin och festade till det! Men så himla trevligt ikväll, ja det blev en tidigt kväll för min del men det väntas julbak imorgon bitti och sedan kalas, så vill vara någorlunda fräsch. Men ikväll vankades födelsedagsfirande för bästa Sofie och det var verkligen hur trevlig som helst!

Ikväll insåg eller nej det var inte ikväll jag insåg detta.. jag är så himla löjlig när det kommer till Justin Bieber.. han är verkligen min "idol". Jag älskar allt han gör inprincip. Kommer ihåg det som igår när min syster visade mig en liten snutt på "we are the world" Haiti versionen en orkan inträffade där och förstörde det mesta och hon frågade mig "vet du vem detta är?" Och jag svarade nej. Hon sökte vidare och fick fram att denna killen hette tydligen Justin Bieber. Sedan satt vi på youtube och kollade på hans upplagda covers så som "with you" med Chris Brown. Vi tänkte både fy för vad han är bra och vilken röst!!

Det är kul och tänka tillbaka hur allt började. Både jag och Linn har varit fast sedan början och kanske speciellt jag haha! Jag skäms och kalla mig en belieber men det är jag väl.. jag kan inte ens sätta ord på varför jag gillar hans musik och röst men den är bara så perfekt.

Jag är så tacksam att jag fått sett honom redan två gånger och ska se honom igen i sommar på Summerburst! Så himla taggad, känns som man får ta vara på varenda tillfälle han infinner sig i Sverige eller Danmark!

Nu när jag såg honom i oktober var jag blown away! Det är helt klart den bästa dagen 2016! 7 meter från honom och höra hans röst live och bara suga in ögonblicket var helt fantastiskt. Man kan liksom inte ens förklara hur speciellt det var. Det kändes som man var i en dröm man aldrig vakna upp ur och dagen efter så var man tom. Tom på känslor för att dagen man sett framemot och längtat efter så himla mycket var över.

Jag är jätte löjlig jag vet!! Men vem bryr sig, tagga Summerburst istället för att bry sig!! Det kommer bli så himla fett och tagga älskade Stocholm!!

Likes

Comments

Jag försöker verkligen att gilla måndagar men vi går ej ihopa. Börjar med att jag upptäcker på bussen påväg till jobbet att jag satt min tröja bak och fram. Tappar sedan mobilen i golvet och det spricker igen... jag har seriöst snart lagt 10000kr totalt på att laga min mobilskärm... lyckas alltid ta i sönder den... suck.

Men idag kick startade jag dagen med att läsa "Hur man skapar sin egen pengamaskin" på bussen till jobbet och hann även gå med i Avanza. All tid är dyrbar haha! Att få pengar att växa har blivit ett nytt intresse. För att samtidigt som att tjäna in sina pengar vill jag även att de ska jobba för mig. Nu babblar jag bara på, John blund kallar för klockan ringer 04 imorgonbitti.

Sov sötti sötti! (Linn du kan avsluta meningen haha)

Likes

Comments

Är det något jag älskar så är det inredning. Jag älskar att pyssla med mitt hem och få alla detaljer på rätt plats. Lär väl ändra inredning 1000 gånger om, men just nu har jag det såhär. Lite små grejer som ska på sin plats men efter ett halvår i min lägenhet så börjar alla bitar falla på plats. Livet i en etta kan vara svårt så man måste vara smart, kreativ och samtidigt sparsam med sin inredning.

Min sovhörna

Min soffhörna

Min lilla mysiga hall

Sist men inte minst min walkning closet och
lite andra mysiga detaljer i mitt lilla "rum" som jag kallar det haha!

Något jag älskar så är det mitt sängbord! Gjort av endast modetidningar som jag köper en gång i månaden och det har jag gjort sedan förra hösten så nu börjar det äntligen bli i rätt höjd. Nästa projekt att skapa med mina tidningar är ett tv-bord. Jag tycker det är supersnyggt och en cool detalj.

Det enda som saknas är ett matbord, men som sagt i en etta måste man tänka smart och det kompletta matbordet har jag inte funnit än. Men även det kommer snart hoppas jag!

Xoxo J.

Likes

Comments

Längesedan jag skrev. Längesedan jag fick feeling för att blogga. Det jag har fokuserat på den sista tiden är att bara ta det lugnt, vila och andas. Det är inte lätt att inse själv och erkänna för sin omgivning att man är sönder stressad, orkeslös och får tvinga sig upp ur sängen för att ens ta sig till jobbet.

Men jag har tagit det till mig för första gången att jag måste tagga ner. När jag säger tagga ner är det att jag måste hitta en så kallad volymknapp i livet där jag till exempel inte jobbar ihjäl mig, sätter för höga krav på mig själv och för höga och tidsbegränsade mål.

Allt tar sin tid och händer inte över en natt. Jag är stolt över mig själv idag, jag duger som jag är. Jag är 22 år och har åstadkommit mycket redan som jag ej tänker på. Detta är på grund av att strävar efter så mycket mer. Jag vill så himla mycket men ibland måste man bromsa in och njuta av nuet. För allt kommer i sin egen takt och det blir inte bättre av att stressa ihjäl sig.

Jag vet och förmodar att jag inte är ensam om denna oro och stress jag känner. Det finns miljontals som känner likadant som mig. Jag är bara en i mängden. 

Likes

Comments

Alla reser bort, alla njuter av ledighet, alla myser på uteserveringar. Jag själv jobbar men även jag har haft mina små guldklimpar denna sommaren. Man får även vara glad för det lilla.

Likes

Comments

23.08 är klockan och här sitter jag och skapat mig en blogg. Nu kör vi! För jag tycker det är otroligt roligt att skriva ner mina tankar och funderingar. För jag är en person som över analyserar alldeles för mycket och mina anteckningar på mobilen börjar bli överfyllda. Så en blogg passar mig perfekt, som handen i handsken.

Au revoir. Xoxo

Likes

Comments