View tracker

Jag försöker verkligen att gilla måndagar men vi går ej ihopa. Börjar med att jag upptäcker på bussen påväg till jobbet att jag satt min tröja bak och fram. Tappar sedan mobilen i golvet och det spricker igen... jag har seriöst snart lagt 10000kr totalt på att laga min mobilskärm... lyckas alltid ta i sönder den... suck.

Men idag kick startade jag dagen med att läsa "Hur man skapar sin egen pengamaskin" på bussen till jobbet och hann även gå med i Avanza. All tid är dyrbar haha! Att få pengar att växa har blivit ett nytt intresse. För att samtidigt som att tjäna in sina pengar vill jag även att de ska jobba för mig. Nu babblar jag bara på, John blund kallar för klockan ringer 04 imorgonbitti.

Sov sötti sötti! (Linn du kan avsluta meningen haha)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Är det något jag älskar så är det inredning. Jag älskar att pyssla med mitt hem och få alla detaljer på rätt plats. Lär väl ändra inredning 1000 gånger om, men just nu har jag det såhär. Lite små grejer som ska på sin plats men efter ett halvår i min lägenhet så börjar alla bitar falla på plats. Livet i en etta kan vara svårt så man måste vara smart, kreativ och samtidigt sparsam med sin inredning.

Min sovhörna

Min soffhörna

Min lilla mysiga hall

Sist men inte minst min walkning closet och
lite andra mysiga detaljer i mitt lilla "rum" som jag kallar det haha!

Något jag älskar så är det mitt sängbord! Gjort av endast modetidningar som jag köper en gång i månaden och det har jag gjort sedan förra hösten så nu börjar det äntligen bli i rätt höjd. Nästa projekt att skapa med mina tidningar är ett tv-bord. Jag tycker det är supersnyggt och en cool detalj.

Det enda som saknas är ett matbord, men som sagt i en etta måste man tänka smart och det kompletta matbordet har jag inte funnit än. Men även det kommer snart hoppas jag!

Xoxo J.

Likes

Comments

View tracker

Längesedan jag skrev. Längesedan jag fick feeling för att blogga. Det jag har fokuserat på den sista tiden är att bara ta det lugnt, vila och andas. Det är inte lätt att inse själv och erkänna för sin omgivning att man är sönder stressad, orkeslös och får tvinga sig upp ur sängen för att ens ta sig till jobbet.

Men jag har tagit det till mig för första gången att jag måste tagga ner. När jag säger tagga ner är det att jag måste hitta en så kallad volymknapp i livet där jag till exempel inte jobbar ihjäl mig, sätter för höga krav på mig själv och för höga och tidsbegränsade mål.

Allt tar sin tid och händer inte över en natt. Jag är stolt över mig själv idag, jag duger som jag är. Jag är 22 år och har åstadkommit mycket redan som jag ej tänker på. Detta är på grund av att strävar efter så mycket mer. Jag vill så himla mycket men ibland måste man bromsa in och njuta av nuet. För allt kommer i sin egen takt och det blir inte bättre av att stressa ihjäl sig.

Jag vet och förmodar att jag inte är ensam om denna oro och stress jag känner. Det finns miljontals som känner likadant som mig. Jag är bara en i mängden. 

Likes

Comments

Alla reser bort, alla njuter av ledighet, alla myser på uteserveringar. Jag själv jobbar men även jag har haft mina små guldklimpar denna sommaren. Man får även vara glad för det lilla.

Likes

Comments

23.08 är klockan och här sitter jag och skapat mig en blogg. Nu kör vi! För jag tycker det är otroligt roligt att skriva ner mina tankar och funderingar. För jag är en person som över analyserar alldeles för mycket och mina anteckningar på mobilen börjar bli överfyllda. Så en blogg passar mig perfekt, som handen i handsken.

Au revoir. Xoxo

Likes

Comments