Header

Ni kanske minns kroken jag visade här för ettpar veckor sen? nu har den äntligen kommit upp, hehe.. efter många om och men, så fick den sin plats vid ytterdörren! 

Super fin detalj dessutom, kroken i sig är så fin & gedigen. 


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Den här fina krukan från Ernst & kaktusen fick flytta in här också, jag älskar verkligen både Ernst & hans design, så sjukt duktig och inspirerande människa. 


Likes

Comments

Ibland kan det vara kul och ge bort någonting som en person inte förväntar sig, men kanske ändå behöver.. Jag menar.... blommor och choklad är en klassiker när man går bort på kalas & något ALLA verkligen har med sig, antar att det är för att det är enklast att komma åt, alla har väl ett ica rätt nära om man är ute i sista minuten dvs.

Den här gången bröt jag trenden och köpte en kökshandduk & ett ''everyday'' salt/peppar från Nicolas Vahé till mor, när vi kom dit igår, istället för att ta med en blomma som vissnar.


Om någon undrar så kommer kökshandduken från morris & den har jag köpt på ''Hamngatan interiör & design''

Likes

Comments

Igår skickade jag väg karln till blomsterboden för att inhandla lite nya växter och den här fina kransen (den är rätt stor och enkel, men visst är den fin ändå???, vill man så kan man ju sätta i lite rönnbär eller dyl) Är fortfarande förkyld och hängig, så inte värt att göra annat än att vila!

Och somsagt, jag älskar ju blommor & växtligheter, så jag tycker ändå vi är på god väg att få det fint här hemma. Det tar ju rätt lång tid att få det som man vill ha det. Vi ska bl.a måla trädäcket i samma ljusgrå färg som huset/olja in det, sätta en lampa ovanför 1:an & ev sätta upp en ''väggkruka'' bredvid dörren, bygga ett litet tak över värmepumpen mm. 


Likes

Comments

Sitter återigen och kikar på resor, kanske lite för overkliga och fina resor egentligen, men ärligt talat.. sen när blev det fel med drömmar? åååh..

Det här resemålet finns hos ving, men alltså mellan 120-250 tusen för två veckor? haha.. fantasipriser delux. Man kan dock komma till maldiverna för betydligt billigare pengar & då är det ändå realistiskt, tror detta är något utöver det vanliga, eller ja.. det lär ju vara det eftersom priset är så sjukt, haha..


Likes

Comments

Idag fyller hon. Den mest underbara människan på denna jord, kan ni gissa vem? jo min mamma, givetvis. Hon är min allra bästa vän av alla människor på jorden, hon är en helt fantastisk mamma och hon har det största hjärtat i hela universum. Livet har inte alltid vart helt smärtfritt och enkelt, men trots din medmänsklighet och kämparglöd så är vi bägge där vi är idag och vi vet precis vart vi har varandra. Vi pratar om allt mellan himmel och jord, vi kan ringa varandra vilken tid som helst på dygnet och vi hjälps åt som inga andra gör.

Enda sen jag var liten har jag sagt ''mamma, om du dör så dör jag också'' & på senare år har jag alltid tänkt att livet går vidare ändå, men jag tror inte jag skulle klara av livet utan dig, ärligt talat. Den platsen du besitter i mitt liv och hjärta, det går inte ens att beskriva med ord hur mycket det betyder.. Du är den som ger mig den där speciella glädjen, det är du får mig skratta all time och från att ha tjafsat huur mycket som helst när trotsåldern slog in i mitt liv, tills att inte bråka eller tjafsa överhuvudtaget. Jag har inte alltid brytt mig, jag har inte alltid vart snäll eller visat respekt. Men seriöst.. jag tror att allt detta har gjort mig till den jag är idag och idag finns det ingen människa som jag respekterar och älskar lika mycket som dig.

Det är tackvare dig, allt är tackvare dig och nu är det min tur att ge tillbaka all glädje som jag en gång i tiden tog ifrån dig. Jag kommer aldrig göra dig olycklig mer, jag kommer bara kämpa för oss och för att vi ska leva lyckliga livet ut. Jag hoppas du får världens bästa födelsedag och att du har en oförglömlig kväll när du och pappa ska på orup, det är min önskan. Tack för du finns, jag älskar dig återigen mest i hela vida världen.

<3

Likes

Comments

Här kommer ett gäng bilder på mitt nya tillskott... Nu vågar jag ändå blogga om den i och med att syrran råkade se den hänga i garderoben häromdagen, hehe.. brukar nämligen inte visa/blogga om allt jag köper.

Den är iallafall SÅÅ himla fin?! håller ni inte med? och färgen, helt perfekt.. både modellen och kragen som ''står upp'' är perfekt. Köper någon utav er samma jacka, så måste jag ändå säga att den är helt normal i storleken/lite större, så jag rekommenderar att ta den storlek ni vanligtvis har, för man får ändå rum med en tröja under vilket är A & O för mig.

Kommer visa upp den i en outfit när jag känner mig frisk & kry igen, KRAM


Ni finner jackan i tre fina färger här: HÄR

Likes

Comments


Better Blogging Nouw