Header

Idag har vi bara jobbat och storhandlat, det är sååå tråkigt... haha. men lika gött som alltid att ha en välfylld kyl och frys.

Åt precis super god kycklintaco & nu sitter jag i sängen och lyssnar musik, ska strax så på dagens avsnitt av idol och kramas med mitt hjärta innan jag slår ihop ögonen för den här dagen. 

puss.


Likes

Comments

Färgglada rosor i den finaste vasen/tillbringaren någonsin.

Jag beställde min från Newport, det tog dock ca 1 månad att få hem den, men ack så värt det var att vänta. Den finns i en mindre storlek också & i hur många färger som helst!! PUSS


Likes

Comments

Hur balla är inte dessa sneakers i knallgult/neon!?

De finns i både svart och rosa vad jag vet, men gult är fasiken rätt tufft ändå. Haha.. vet dessutom inte varför jag är så inne på gult nu för tiden, men jag älskar allting som är lite ''udda'' & sticker ut lite färgmässigt när det kommer till speciellt jackor & skor.. Jag menar, det måste ju finnas en gräns, klart man inte klär sig i gult från topp till tå, men en detalj är alltid rätt fint om man har en enkel outfit på sig. 

Till dessa skulle jag bära min beiga bomberjacka, min nya grå sweatshirt från acne (visar imorgon), vita jeans & en stram tofs. 


Likes

Comments

Hur fint är inte det här? Åh... Är så lugnt och fridfullt på landet och speciellt kring hösten när bönderna skördar årets skörd & alla färger tittar fram.

När alla löven skiftar i miljoner färger. Det är vackert det.


Likes

Comments

Alltså titta bara på jackan som är i vitt och svart mönster!? fasiken vad snygg nu till hösten med en stor halsduk. 

Hur tråkigt det än låter med grått, svart & vitt så är det klassiska färger som alltid går hem oavsett tid och period i livet. 


Likes

Comments

Sitter här hemma, skriver matlistan inför kvällens stor handling & dricker kaffe.

Bläddrar genom lite reklam också & inspireras av all fin inredning nu inför hösten 2016. Såg ni dessutom att ellos kommer öppna en ''pop up store'' från & med september, på mall of scandinavia i Stockholm? hur kul!!


Likes

Comments

Sitter och drömmer mig tillbaka till sommaren & alla härliga ställen vi besökte. Jag är frälst vid smögen fortfarande och skulle inte tacka nej till att åka dit imorgon om det vore så, haha!! Dessutom saknar jag min kära vän som bor så långt bort, eller ja.. långt och långt. men ändå 3.5 timme härifrån, det SUUGER! så du vet......

Smögen, Göteborg & Malmö tack för i år, nu välkomnar vi hösten med bravur, PUSS


Likes

Comments

Hade precis bästa vännerna över på fika! 

dom kom nämligen hem från Budapest idag, så då var vi tvungna att pladdra lite & höra hur dom haft det!! Fick flera helt utomordentliga presenter också, b.la en snopp öppnare & ungersk korv... alltså man slutar aldrig förvånas, haha.. för sköna!! thank you guys.

Var tvungen att inviga våra balla servetter som ser ut som riktiga pengar också, haha..


Likes

Comments

Idag har jag jobbat häcken av mig & nu på kvällen när Pontus skulle hämta in posten hade båda paketen till mamma kommit, så vi beslöt oss för att fira hennes födelsedag liiiite tidigare, både jag och syrran blir svin pirriga när vi ska ge bort något och kan knappt bärga oss, så det var nog bäst att det här blev av lite tidigare, hehe.

dessutom är det väl lite extra roligt att ha något att se fram emot såpass länge??

Så ikväll har vi umgåtts med familjen, låtit mamma öppna sina paket och druckit kaffe!! Hon fick hudvårdsprodukter (serum & dag + nattcrème i märket Carita) & biljetter till Orups föreställning här i Örebro. Vet inte hur länge hon velat gå & se honom, så nu kände vi oss redo att få hennes lilla önskning att gå genom, SÅÅ kul för pappa & henne och komma väg lite och göra något roligt ihop.Vi satt i soffan & hade kommit överens om att spela upp en utav hans låtar & säga till mamma ''den här låten gillar väl du'', haha.. lite kul att se hennes min när biljetterna åkte fram, hehe.. Lycka för mig är garanterat att se andra glada.

- Älskar dig mer än något annat i hela den här världen mamma, du är den bästa vännen man kan ha. Länge leve oss *kärlek*

Likes

Comments


Better Blogging Nouw