Det slog mig, idag, just nu, i just detta ögonblick att definitionen av lycka är så otroligt svår att ta på. Vad gör mig lycklig? Vad gör dig lycklig? Vilka faktorer gör världen till en lycklig plats att leva på? Ingen vet, ingen kan med konkreta ord förklara definitionen av lycka. Vi är alla av samma kött och blod men trots det är uppfattningarna människor emellan vitt skilda. Vad är det som gör oss lyckliga egentligen? Jag trodde att det handlade främst om bekräftelse. I alla former. Att känna mig bekräftad av vänner, av min familj, av bekanta och obekanta men framförallt av samhället som idag genomsyras av ouppnåeliga krav. Jag var starkt beslutad om att bekräftelsen var den som var nyckeln till min lycka. Jag var övertygad om att så länge jag kände denna bekräftelse så skulle lyckan välla inom mig. När jag tänker efter så finns alla de beståndsdelar nära till hands hela tiden. Jag är alltid bekräftad utifrån de faktorerna jag nyss beskrev men gör det verkligen mig till en lycklig människa? Jag tror inte att lycka är ett ord för ett tillstånd utan att lycka är en liten liten del av hur en människa kan känna sig. Absolut, jag kan känna mig euforisk och älska livet till 100% procent men aldrig under en längre period. Den absoluta toppen är något jag känner en kort stund vilket antagligen är anledningen till att den blir så märkbar när den slår till. Men lycka är mycket större än en känsla som under tio minuter får oss att sväva på moln.

Ha en ​underbar​ dag fina ni


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jag är inte perfekt, tyvärr

Jag vill bara tipsa om en bok skriven av fantastiska Michaela Forni. Jag förbeställde min då jag verkligen ville ha den. Jag ångrar inte en sekund att jag köpte boken. Redan när jag läste förorden fångades jag av det ärliga och äkta som genomsyrar texten. Den beskrivs med orden "det är handbok om ångest som jag tror och hoppas att alla kvinnor där ute kan ha nytta av att bläddra i". Jag är övertygad om att det jag läser ska hjälpa mig att hantera den ångest som just jag utsätts för i vardagen. Tack fina du för att du har skrivit denna bok!


Boken finns att beställa här

Likes

CommentsÄr verkligen så sugen på att beställa en pyjamas i silke. Silkestrenden är mer aktuell än någonsin och jag älskar den. Hittade några superfina på Missguided. Nu till hösten passar det perfekt med en tvådelad pyjamas. Länk till allt hittar ni under bilderna.

Likes

Comments


Söndag idag vilket innebär ​återhämtningsdag.​ Söndagar är verkligen en dag fylld av ångest men samtidigt den viktigaste dagen på veckan att bara slappa och ladda batterierna inför en ny vecka enligt mig. Som idag, inget står på schemat förutom ​träning​ och lite ​småplugg.

Ha en bra dag ​finisar

Likes

Comments


Idag är det äntligen fredag, helt klart en av favoritdagarna på veckan. Jag har nyss tränat och ska snart iväg med tjejerna. Först lite bilder tagna från Elle decoration som jag älskar! Man blir ju inte lite sugen på att flytta hemifrån när man ser dessa bilderna, jag älskar inredningen. Gillar framförallt dem varma tonerna som dämpar hela känslan i rummet, helt i min smak.

Likes

Comments

Jag verkligen älskar höstkollektionen av Ganni. Ett märke med tidlös design som är både bekväm och snygg.

Likes

Comments

Två och en halv timme håla spenderas på Spisan med en kopp kaffe och plugg, kvalitetstid.

Likes

Comments

Mitt första inlägg, från och med nu börjar jag blogga och det känns fantastiskt. Jag hoppas att ni som kikar in här gillar det jag publicerar, om inte, skriv i kommentarerna. Tar tacksamt emot alla råd och tips jag kan få!

Jag föredrar bilder före text, av den anledningen kommer min blogg främst att bestå av bilder men självklart skriver jag längre inlägg med jämna mellanrum.

Pussar och kramar <3

Likes

Comments

Nouw Magazine