Förpackningen gör verkligen en stor del av köpet och den här är sååå fin!

Hur snygga är inte dessa brudarna?! Den här färgen är ju också dröm.

Godmorgon!

Äntligen första december, hur underbart är det inte. Älskar verkligen julen och allt som hör den till. Jag kollade första avsnittet av julkalendern och för en gångs skull tycker jag att den verkar riktigt bra, jag har inte riktigt tyckt om julkalendrarna de senaste åren men denna har jag verkligen en förhoppning om. Något jag också älskar är dessa kläder från Soft Goat by Petra Tungården som bara är helt fantastiska. Att strosa runt i dem hade jag mer än gärna gjort. Jag gillar speciellt burgundyfärgen. Hmm kanske något att önska sig i julklapp!

Puss på er!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Jag älskar verkligen att lyssna på podcasts. Jag gör det hela tiden och det är verkligen det bästa sättet för mig att koppla bort allt annat. Jag tänkte tipsa om några av mina favoriter här nedan:

Alex och Sigges podcast är och har länge varit min favorit. Jag älskar deras grova och lite sarkastiska humor. Två kloka personer som alltid får mig att skratta högt. En podcast man aldrig tröttnar på helt enkelt. Ämnena de tar upp är ofta djupare diskussioner om livet och hur det tyr sig.

Framgångspodden är mitt nästa tips. Framgångsrika entreprenörer gästar podden och det tas upp allt från baksidan av de framgångsrika företagen till personernas upplevelser. Det är en otroligt lärorik podd med många bra tips och idéer.

Josefin och Vanja måste man ju bara älska. De delar med sig av allt möjligt här i livet. Jag gillar framförallt deras ofiltrerade och "nakna" sätt att dela med sig av sig själva. Det är mycket jag kan relatera till i deras podd. Deras kloka råd har verkligen hjälpt mig.

I nöd och lust är också en absolut favorit. De tar upp ämnen som berör tjejer och olika scenarior vi stöter på i livet, precis som Josefin och Vanja. Jag älskar att höra deras syn på saker och ting men framförallt deras roliga storys dem alltid delar med sig av.

​Puss på er!

Likes

Comments


Något jag har funderat på länge är att beställa hem the healthy box. Man prenumererar alltså och får hem en box fylld av nyttigheter en gång i månaden. Jag har så svårt att själv hitta på mellanmål, kanske är detta lösningen på nya tips och ideér. Boxen innehåller olika hälsoprodukter som man får chansen att testa på. Det är en blandning av saker som kroppen mår bra av helt enkelt.

Det finns tre typer av boxar att beställa hem:

  • The Healthy box den jag funderar på! Man får då hem en box varje månad med sex stycken hälsoprodukter.
  • Julklapp 3 månader den perfekta julklappen! Det är en tre månaders prenumeration i julklapp till någon du håller kär. Den innehåller sex stycken hälsoprodukter och den första boxen levereras i december.
  • Överraskningsboxen för dig som vill ha det lilla extra! Överraskningsboxen innehåller tio stycken hälsoprodukter som har varit med i tidigare boxar.


Jag tror faktiskt att jag ska börja prenumerera på The Healthy Box. En liten ljusglimt i den annars så dystra och mörka vardagen. Puss på er!

Likes

Comments

Godmorgon finisar, idag vill jag bara uppmana alla tjejer till att våga tar för er. Våga uppmuntra och lyfta varandra men framförallt er själva. Vi är alldeles för dåliga på att klappa oss själv på axlarna. För dem som känner sig stressade, ta en sak i taget. För er som känner er lyckliga, njut av tillvaron. För er som känner er illa till mods, umgås med vänner. För er som inte känner något särskilt, försök att hitta de små nycklarna till vad som gör dig riktigt riktigt glad!
Ha en fin dag alla
Puss på er

Likes

Comments

Äntligen fredag!

Fick precis hem den vita bikinin med nät och jag gillar den verkligen. De andra två har också kommit men jag ska bara behålla den svarta bikinin. Nu börjar det äntligen närma sig och det ska bli så skönt att komma iväg. Ikväll blir det myskväll med två tjejkompisar.

Puss på er

Likes

Comments


Finns det något mer än kärleken eller är det kanske den hela livet handlar om och kretsar runt? Vad är det som gör att ärren efter kärleken gör så mycket mer ont än något annat och varför har vi så svårt att släppa de som sårat oss. Till och med de som kanske inte ens älskat oss lika ömt som vi älskat dem. Jag tror att man är så beroende av bekräftelsen från någon annan, den där känslan när man känner att man betyder mer än livet för någon. När man sakta börjar inse att den där betydelsen kanske inte är lika stor längre, kärleken är inte längre ömsesidig. Du ägnar ner hela din kropp och själ för att få det att fungera. Du tänker att det inte finns inget utanför just er kärlek, just den relationen ni byggt upp kan ingen någonsin ersätta, känns det som. Att från början vara två främmande vilsna personer till att faktiskt bygga upp en så stark relation att man inte ens klarar livet utan varandra. Bara som texten beskriver så är det ett rent helvete att förlora sin älskade. Att få bekräftelsen av den man älskar mest av allt inte längre känner detsamma är en käftsmäll vars smärta aldrig tros försvinna.

Vad som är viktigt och vad många människor får en missuppfattad bild av är hur man tar åt sig hela beskedet. Det är så många som vänder det mot sig och beter sig som om de vore de största och mest värdelösa förlorarna på planeten, att de inte förtjänar kärleken och att allt i livet blivit till ett meningslöst svart hål. Men då ska jag säga en sak, om du fått lyckan att spendera tid med någon du verkligen älskar och med någon som verkligen älskar dig så har du vunnit den största vinsten man kan vinna. Oavsett om det är under några veckors tid eller i flera år spelar ingen roll för det är fortfarande en människa som har värderat ditt liv lika högt som sitt eget. Det handlar om känslor, något som ingen kan påverka på något sätt vilket jag har lärt mig under tidens gång kan skifta från ena dagen till den andra. Och det är klart att man frågar sig själv vad man gjort fel, varför man inte räcker till, det är inget ovanligt. Men du måste också klara av att skilja på vad som är känslomässigt och personligt. Ett drastiskt slut behöver inte innebära att någon gjort något fel. Du är en människa som alla andra, det hade lika gärna kunnat varit du som stod där i förtvivlan och ängslan om att känslorna faktiskt svalnat. Det är en chans man tar när man ger sig in i något och förhoppningsvis leder en lång tid i depression efter uppbrottet så småningom till att du blir en starkare människa. För visst är kärleken det värsta och bästa som finns. Den är omöjlig att förstå innan du förgäves hatat den. För vad är det livet egentligen handlar om? Är det den ständiga jakten på kärleken eller handlar det någonstans om det eviga kretsloppet mellan att känna allt eller ingenting alls? Det kanske inte är svårare än att kärleken dyker upp när vi minst anar det? Jag funderar ofta på det här och finner aldrig några egentliga svar... Frågan är om det finns några riktiga svar på hur kärleken tyr sig, jag blir mer och mer tveksam


Likes

Comments

Hej finisar!

Det här med att äta vegetariskt är ett omtalat och aktuellt ämne världen över. Hittills har jag varit emot trenden och inte alls nappat på att utesluta kött. Alltefter jag läser bloggar, artiklar, lyssnar på diskussioner och påverkas av tv-program har jag ändrat min uppfattning om att äta vegetariskt. Därför har jag bestämt mig för att utesluta köttprodukter under vardagar till en början. Jag hoppas att min kropp påverkas positivt av detta och att jag känner mig piggare men framförallt att göra en god gärning för miljön och våra kära djur.

Puss på er

Likes

Comments

Nu när mörkret lägger sig över oss och den ständiga tröttheten är ett faktum finns det en stor risk att även träningsmotivationen avtar. Jag har varit skadad ett tag nu och kan äntligen börja träna igen. Träningen är dock något jag ofta tampas med att finna glädje i, därför tänkte jag dela med mig av några tips om hur du kan gå tillväga för att finna ork och vilja:

  • ​Hitta din träningsform och vad som passar just dig. Det kan vara allt från ​gruppträning, styrketräning, konditionsträning ​och ​cirkelträning ​till ​mindre påfrestande träning som ​yoga, powerwalk ​eller ​simning.​ Tänk att all träning gör nytta och att all träning är bättre än ingen träning.
  • Införskaffa dig snygga ​träningskläder​. Det behöver absolut inte vara dyra märken, H&M har drömmiga sportkollektioner som också är snälla mot plånboken. Men av egna erfarenheter vet jag att träningsoutfiten har stor betydelse när det kommer till motivation. 
  • Sätt upp tydliga ​mål.​ Om det så handlar om att ens ta sig till gymmet eller att springa ett marathon har ingen större betydelse. Det handlar bara om dig själv. Att kunna bocka av ett mål du strävat efter är den bästa känslan därför tipsar jag om att skriva konkreta mål.
  • Tänk på ​känslan efter​. Överväg hur underbar och fantastisk känslan är efter ett riktigt träningspass. För visst finns det ingen bättre känsla än efter träning, enligt mig är den svårslagen.

Kämpa på med träningen trots att hösten gör oss trötta och gråa. Se träningen som ett ljus i vardagen.

​Puss på er

Likes

Comments

Long time no seen...

Det har ekat tomt här några veckor men nu är jag redo att ta tag i det igen!

Om några veckor åker jag till Gran Canaria (supertaggad) och jag insåg för några dagar sedan att jag inte har varken någon baddräkt eller bikinis så jag klickade hem dessa ovanför vilka jag tycker är supersnygga och annorlunda. Jag hoppas verkligen att de passar.

Puss på er

Likes

Comments


Det slog mig, idag, just nu, i just detta ögonblick att definitionen av lycka är så otroligt svår att ta på. Vad gör mig lycklig? Vad gör dig lycklig? Vilka faktorer gör världen till en lycklig plats att leva på? Ingen vet, ingen kan med konkreta ord förklara definitionen av lycka. Vi är alla av samma kött och blod men trots det är uppfattningarna människor emellan vitt skilda. Vad är det som gör oss lyckliga egentligen? Jag trodde att det handlade främst om bekräftelse. I alla former. Att känna mig bekräftad av vänner, av min familj, av bekanta och obekanta men framförallt av samhället som idag genomsyras av ouppnåeliga krav. Jag var starkt beslutad om att bekräftelsen var den som var nyckeln till min lycka. Jag var övertygad om att så länge jag kände denna bekräftelse så skulle lyckan välla inom mig. När jag tänker efter så finns alla de beståndsdelar nära till hands hela tiden. Jag är alltid bekräftad utifrån de faktorerna jag nyss beskrev men gör det verkligen mig till en lycklig människa? Jag tror inte att lycka är ett ord för ett tillstånd utan att lycka är en liten liten del av hur en människa kan känna sig. Absolut, jag kan känna mig euforisk och älska livet till 100% procent men aldrig under en längre period. Den absoluta toppen är något jag känner en kort stund vilket antagligen är anledningen till att den blir så märkbar när den slår till. Men lycka är mycket större än en känsla som under tio minuter får oss att sväva på moln.

Ha en ​underbar​ dag fina ni


Likes

Comments

Nouw Magazine