Header

En mysig natt som spenderats på Kosta Bodas glashotell i Småland. Vi har hunnit med julmarknad, en middag hos fam. Jansson, en drink i glasbaren, spa och avslutade med en fika! Så mysig grej.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Nu är min sista lussedans avklarad. Känns vemodigt men har fortfarande kvar lite utav glädjeruset som höll i sig under hela gårdagen. Har så fina vänner och är så glad att jag får ta del av dessa traditioner!

Likes

Comments

Från vår första lussedans i 1an...

Från förra årets lussedans..

Delar med mig av lite bilder från första och andra årets lussedans: en tradition som alltid funnits på Samskolan. Hela 1600 elever dansar runt i folkdräkt och har en stor uppvisning för föräldrarna-enligt mig en av de roligaste traditionerna på skolan! Imorgon är det dags för min sista lussedans någonsin vilket såklart känns ledsamt men ska också bli så roligt. Innan dansen börjar ska vi samlas hos mig för julmys och småfix, sedan bär det av till Partille för massvis med dans tills vi tillslut når glöggfesten i stan där vi fortsätter dansen ända in i småtimmarna. Åh.. Ska ta vara på tiden!

Likes

Comments

Likes

Comments

Efter en jobbig dag i skolan med prov och inlämningar så finns det nog inget bättre än att bada...

I torsdags fikade jag och mamma innan vi gick på bio och såg den nya Solsidan filmen. Älskar solsidan.

​Fick bli en lugn fredag med fika i Vasa och idolfinal i soffan...Välbehövligt ändå.

Likes

Comments

Så plötslig. Så absolut. Den klyver ens liv mitt itu och separerar en från allt man är och har. En parantes i sylvasst svart. Det är så märkligt hur fast man känner sig när någon som man älskar försvinner från en. Fast i stunden, i sig själv. Fast i sorgen. Man vill springa, men man sitter still. Man vill skrika, men tystnar. Man vill flyga efter den delen i en som försvinner högt över en men man landar hårt på kall mark med ett öppet sår på den plats i hjärtat där den människan en gång satt. Visst finns bitar kvar i en, visst existerar delar av någon som en gång fastnat i en föralltid. Men i stunden känns dessa bitar mer som stickor som svider. Det blir bättre säger man, det blir ljusare. Men natten blir aldrig längre än i dessa stunder. För vissa slutar den riktigt aldrig, för vissa är mörkret ett täcke draget över ens huvud där allt som gör ont frodas under och sakta bryter ner allt man känner. Plötsligt gör allt bara ont och är tyst och man glömmer hur det är på andra sidan täcket.

Ett utdrag ur det senaste podd-avsnittet som handlade om sorg och om att må dåligt. Fick mig tänka men också att känna tacksamhet över det jag har. En sån himla fin, vacker men framförallt nödvändig podcast som alltid får mig att tänka och känna. De pratar om livets alla svårigheter, kärlek, vänner och glädje. Både Hamilton och Forni är två personer vars bloggar jag läst sedan flera år tillbaks och jag inspireras ständigt av personlighet men främst deras sätt att skriva och sätta ord på känslor.

Hela helgen har jag jobbat men igår när jag kom hem blev det glögg och pepparkakor med familjen. Passade på att julpynta och satte upp min favoritslinga ovanför mitt fönster. Sådana små och mysiga grejer betyder mer än vad man tror och har mycket att se fram emot de kommande veckorna!

Likes

Comments

Vaknade upp och upptäckte att Beyonce och Ed släppt en duett, hur mysig? Unnade mig själv min favorit frukost för tillfället: gröt med kanel, hallon, banan och jordnötssmör!

Fredagsfika på Antikhallarna....

...Som sedan fortsatte till DaMatteo. Älskar sånna här dagar, precis vad som behövs i vintermörkret!

Likes

Comments

​Har strosat runt på Tjolöholms julmarknad hela eftermiddagen. Vi har knaprat på små grejer, druckit glögg och fikat i timmar så nu är jag helt proppmätt men belåten! 

Likes

Comments

Känner att jag bara gör inlägg om mina helger så här kommer lite bilder från en vanlig skolvecka:

I onsdags vaknade jag upp till ett snöigt Göteborg, så mysigt. Men dessvärre försvann den lika snabbt som den kom.

Folkdräktsprovning inför årets sista lussedans. Helt klart en av de traditioner som jag kommer sakna mest.

Veckans mysigaste lektion: Bild. Här dricker vi te, pratar och målar i två timmar.

Idag var det dags för utprovning av studentmössa. Tjoho!

Likes

Comments

I fredags var det EU-toppmöte så för mig som bor i stan så blev det lättast att stanna hemma och mysa med min lilla vovve. På lördagen fyllde Amanda 19-år och det firade vi med middag på Levantine, så trevligt! Bortsett från det så har jag bara jobbat. Har haft en ovanligt lugn och stillsam helg utan något plugg eller några måsten. Blir så lätt rastlös och har någon fix-idé att jag alltid måste ha planer. Därför tror jag att helger som dessa är bra, så jag lär mig att ta det lugnt.. haha.

Likes

Comments