Nå er det en liten stund siden jeg skrev noe her inne, men det er fordi jeg ikke har hatt noe lyst eller har hatt noe annet å gjøre. Har også hatt ting å gjøre pga flytting og har heller ikke visst hva jeg skal skrive om.

Etter å ha grublet litt frem og tilbake om å skulle «satse» på blogging eller f.eks YouTube (som må bli når jeg har skaffet meg kamera) så har jeg bestemt meg for å begynne og blogge litt igjen, når jeg føler det. Jeg er en person som tenker egentlig veldig mye og må få tankene ut ett eller annet sted. Bloggen vil bli mitt lille «fristed» når jeg trenger det mest.
-Ane

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Okei, jeg har nå bestemt meg for å begynne litt på nytt med bloggen. Grunnen til det er at jeg vil at bloggen skal være av litt mer "kvalitet". Jeg har tenkt til å dele tips ang kosthold, trening, dele litt personlige ting om angst, depresjon, IBS, dårlig selvbilde og mer. Hvis dere har ideer om hva jeg kan skrive om så let me know :) Jeg vurderer faktisk veldig sterkt å begynne med videoblogging etterhvert når jeg har fått kjøpt nytt kamera, fordi det ser veldig morsomt ut og kunne vært ganske så kult. Jeg kommer til å skrive et innlegg med en ordentlig presentasjon av meg selv så dere får blitt mer kjent med meg.

- Ane


Likes

Comments