can you say farewell o welfare? fo shizzle, ma nizzle!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jahapp. Jag gjorde det igen. Klippte mig impulsivt och sa att de fick gora va de ville. Och nu ser det ut som det gor. javla piss. men vafan, erik ar mer av ett offer. de klippte av allt hans har, fixade en mittbena med lockar dar fram. HAHAHHAHAHHAHAHA det ar nastan pinsamt. osen aporna. en alphahane som tog peters vaska utan att han vagade ha nat att saga til om. tog utt allt ur den och nar han val insett att det dari inte lag nagon mat sa rot han och forsokte bita peter pa benet. jag erik och maren lag dubbelvikta. hahaha sjukt kul det basta var hur forolampad peter kande sig och hur han gang pa gang tog upp att han kanske borde ha agerat annorlunda. mm de fem senaste dagarna har vi vart i ubud, staden utan strand. skont att vara tillbaka i sanur. imorgon ska vi till en mindre o har. da ska jag forsoka ta tag i surfingen igen. vagar inte lova for mkt, kommer bara bli besviken pa mig sjalv da. maten, den godaste balinesiska maten vi atit var pa en bakgata i ubud. fyra kronor kostade det. och da var det nudlar med alla varldens mojliga gronsaker, och kyckling. har pa supermarketen vi ar pa kan man fa samma ratt for 2 kronor. sinnes! Igar va vi pa en matskola, eller vad det nu heter. skulle lara oss balinesisk mat. det slutade med att vi inte lyssnade ett piss pa kocken, utan vantade bara pa att han skulle fixa maten sa att vi kunde ata. sex hela ratter lagade han. vi at minst en halv portion av varje. ingen middag pa det sen.... mer? vi va pa ett spa pa ettlyxhotell. balinesisk massage. sadar. vid ett tillfalle krop en odla pa mig da jag lag pa mage. fyfan for hjartklappningen. skitsnack det dar med att man ater mindre i varma lander. jag ater som bara den =) langtar till att supa mig full. och til en riktig nattklubb. langtar till kuala lumpur. till svitarna utan odlor och insekter. snaaart snart snart... asa langtar jag till min lagenhet. ler varje gang jag taner pa den. dte v a det.

Likes

Comments

Ja, har sitter man, klibbig och acklig men samtidigt javligt snygg i sin solbranna pa ett internetcafe i sanur. haha jag vet inte vad jag ska skriva. allt har gatt jattebra forutom att jag avskyr maten med hela mitt hjarta och fatt en liten latt oroninflammation. forsokte lara mig sura haromdagen, det va erik som vande pa mig och pa bradan jag lag pa innan vagen kom och aven han som puttade mig sa att jag kom i fas med vagen, men vagade jag stalla mig upp nagon gang av gangerna, NEJ sa javla mesig. men men. nu lite i efterhand kanner jag att jag angrar mig som inte vaccinerat mig. kan ju handa att jag kommer hem med allt mojligt, speciellt hepatit. hahaha mmmmmmm vissa ganger onskar jag verkligen att tjejerna hade vart med. typ fixa motvilligt ihop matti med en kort och spinkig balines. hahahhaa aaah, toaletterna pa dreambeach fyfan man kunde inte spola utan var tvungen att med hjalp av en liten skabbig hink halla vatten i toaletten med brunt vatten fran en storre hink typ. aaaaaaaaaah jag dog! jaja, nu bor vi iallafall skitcoolt pa stallets charmigaste home stay. det anda som saknas dar ar en dorr till toan, men vafan, man kan inte fa allt. vi betalar ca 50 kronor per natt per dubbelrum. sa det blir 25 kronor var, och da ingar dusch, toa, (utan dorr da), frukost serverat till balkongen, nya lakan och handukar varje dag och stadning. Sa jaaaavla grymt. imorgon ska vi till udbud som ar balis mer kulturella stad, dar de har museum, aptempel mm. spannande. nu arkar jag inte skriva mer. puss och kram

Likes

Comments

Åhh! Huvudet känns helt tomt och tungt, ser hackigt och har sjukt ont i tänderna. Vad händer? Jag är så sjukt kär. Kär i allt igen. Och så älskar jag mig själv. Trots allt. Ego som fan. Läskigt! Vad mer? Ångesten är tillbaka. Jag är helt jävla borta. Aja.

Likes

Comments

Så jävla underbart. Jag fick det. Kan inte förstå att jag har det. Högt i tak, ljust och i linné/haga. Aaaaaaaaaaaah!!!!!!

Likes

Comments

Jag visste det. Jag visste visste visste, och TACK TACK TACK för att jag är där nu. Där jag väntat på att vara i snart ett halvår. Tack och lov för the motions of the sun and the stars and all the planets! Tack och lov för kärlek, för vår, för mig, för erik, för mina vänner och för MSN! Tack snälla för att jag insett att jag inte ska plugga fysik och satt hemma igår. Tack tack tack erik, för att du kan spara pengar och tänka lite längre än mig. OCH TACK HOMAN OCH FARID för att ni ska ta över världen.

Likes

Comments

Az on rooza, ta emrooz je omri ke migardam dombaleh on kasi ke az on roza gomkardam

Likes

Comments

typ som det duvet. LOVE!

Likes

Comments

Jag måste bara säga, eeeeeeeeeeeeeeeeeeee ninja

Likes

Comments

Själen skriker, läpparna ler Gråten kommer som ingen ser Smärtan är oendlig, men ingen förstår Ropar stanna, fast alla går Kärleken finns fastän hjärtat brister Ångern visar vad det är jag mister Tomheten inom mej blir allt mer Saknaden efter hjälp som ingen ger

Likes

Comments