Header

I fredags var alla tvåor på samhällspogramet i Göteborg. Vi gick mest på museum och sånt, väldigt segt om du frågar mig. Är inte alls inne i sånt och förstår inte grejen, det var dock väldigt skönt att få komma från skolan. Vi fick även lite tid att göra vad vi ville, då åt vi gott, fikade och kollade runt i affärer. En mysig dag ändå!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

​Tycker verkligen det är superroligt att ta fina bilder och använda sig av en bra kamera. Själv har jag en bra kamera men tyvärr kan jag den inte så bra ännu, försöker verkligen lära mig men är så trög när det gäller sånt. Bilderna ovanför och även Headern är tagna av min kompis Ebba. Hon är verkligen superduktig på allt som har med foto och redigering att göra!! så ska försöka lära mig lite av henne så det kan  komma upp lite finare bilder  här på bloggen!

Likes

Comments

​Hur mysigt med kräftskiva??

Jag Selma och Louise kom dit runt sju, då vi ganska nära inpå började äta. vi satt och pratade och åt ganska länge. Efter det lekte vi lite lekar, dansade och hade det allmänt mysigt. Jag och Louise drog ganska tidigt då vi skulle med Erik och hans kompisar på en annan fest. Vi hade det verkligen jättemysigt hela kvällen/natten. Sedan avslutade vi på mcdonalds där vi satt och prata om allt mellan himmel och jord tills det började bli ljust ute. Jag och Erik kom iallafall hem runt halv sex då vi somnade båda två. 

Likes

Comments

Måste verkligen tipsa om denna foundation från MAC jag köpte när jag var i Malmö tidigare i sommar. Den lägger sig jättebra på huden och det ser inte alls kakigt ut. Huden ser naturlig ut eftersom den inte är så täckande, den jämnar mer ut. Jag andvänder färgen NC20, vilket passar mig väldigt bra. 

Likes

Comments

Igår på eftermiddagen tog jag och Nils bussen till Karlsborg där vi sedan åkte vidare till hans stuga. Vi var bara där en snabbis, så åkte hem redan idag, men hade det så mysigt! Med god mat och mysiga små äventyr. Vi var ute med båten,cyklade lite och åt alldeles för onyttigt, men vad gör det? 

Imorgon ska jag in till stan ganska tidigt, då jag ska lämna en jacka till Josefine och sedan även bruncha med Louise. så det ska bli mysigt!


Likes

Comments

​Hej på er! som rubriken lyder så ska jag efter mycket om och men, börja blogga här på nouw. Så välkomna till min blogg! Jag heter Amanda och fyller snart 17, är alltså 99a. Jag ska snart börja andra året på gymnasiet, där jag går samhällslinjen med inriktning beteendevetenskap. Har haft blogg förut,dock har inte det gått så bra men vi får väl hoppas att det håller denna gång!

Likes

Comments