Header

I söndags vaknade jag hos Erik kl halv tre(????), inte alls likt mig men antar att jag behövde den sömnen. Efter en dusch och frukost åkte vi och hämtade upp Louise och efter det åkte vi och handlade. Vi tänkte julbaka med bland annat pepparkakshus som var slut i hela Skövde så vi bestämde oss för att göra Chokladhus istället, mycket svårt men i slutändan blev det bra! Lite senare kom Kasper och vi åt choklad och snackade!

Lite lulligt inlägg men lovar att bli bättre på detta, behöver bara komma in i det lite. Nu ska jag och Erik kolla senaste avsnittet av Julkalendern och sedan sova, pusss!

Likes

Comments

Hej mina hjärtan! förlåt för frånvaron och har egentligen ingen riktig orsak mer än att jag inte haft motivationen eller ork till att uppdaterat. Men nu känner jag att det är dags för nya tag, nu när det är jul och allt. Vad har hänt det senaste då? jo jag har jobbat, väldigt segt men skönt när lönen kommer. Jag har umgåtts med mina kompisar, firat Eriks pappa och syster. Sedan har jag nog bara pluggat och sovit. ska bli så jäkla skönt med lov, känner verkligen att jag behöver det!!

Likes

Comments

Något som jag alltid älskat och samlat på är väskor. Älskar verkligen hur man kan styla en outfit med hjälp av en väska, har lagt alldeles för mycket pengar på väskor genom åren men det är u så otroligt roligt. Ovanför ser ni väskor jag inte hade tackat nej till att ha i garderoben! Min absoluta favorit är balenciaga väskan, finns det någon snyggare? är verkligen helt kär!

Likes

Comments

Hej mina hjärtan!! Förlåt för att bloggen stått tom i veckan. Har haft mycket och idag fyller jag faktiskt år! Så grattis till mig! Annars har skolan tagit upp all min tid så det är ju väldigt segt. Längtar tills helgen med fest och firande!
Imorse vaknade jag av massor fina sms och meddelanden från mina älskade kompisar och pojkvän, mamma kom in med frukost på sängen och paket. Supermysigt! Annars har jag haft en allmänt bra dag. Vi var ute och åt på lunchen, gott gott. Hämtat ut min nya telefon!!!! Och sedan bakat tårta och bara myst.

Likes

Comments

Älskar när jag och mina kompisar har små middagar, supermysigt verkligen!!

Likes

Comments

Något jag verkligen borde bli bättre på är att läsa. Tycker att det är super tråkigt och hittar nästan aldrig någon bok som intresserar mig.

Nu har jag börjat läsa Michaela Fornis böcker, hon är helt fantastisk och jag älskar hennes texter, dom är så klockrena och får så mycket inspiration. Nu har jag iallafall fått hem hennes nyaste bok, har bara läst halva men älskar den. Det är väl mer en "handbok" om livet än vad det är en bok, men den är verkligen otroligt bra skriven. Ett tips om ni, som jag tröttnar lätt när ni läser och vill läsa något man kan känna igen sig i!

Likes

Comments