Header
View tracker

Något som jag alltid älskat och samlat på är väskor. Älskar verkligen hur man kan styla en outfit med hjälp av en väska, har lagt alldeles för mycket pengar på väskor genom åren men det är u så otroligt roligt. Ovanför ser ni väskor jag inte hade tackat nej till att ha i garderoben! Min absoluta favorit är balenciaga väskan, finns det någon snyggare? är verkligen helt kär!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej mina hjärtan!! Förlåt för att bloggen stått tom i veckan. Har haft mycket och idag fyller jag faktiskt år! Så grattis till mig! Annars har skolan tagit upp all min tid så det är ju väldigt segt. Längtar tills helgen med fest och firande!
Imorse vaknade jag av massor fina sms och meddelanden från mina älskade kompisar och pojkvän, mamma kom in med frukost på sängen och paket. Supermysigt! Annars har jag haft en allmänt bra dag. Vi var ute och åt på lunchen, gott gott. Hämtat ut min nya telefon!!!! Och sedan bakat tårta och bara myst.

Likes

Comments

View tracker

Älskar när jag och mina kompisar har små middagar, supermysigt verkligen!!

Likes

Comments

Något jag verkligen borde bli bättre på är att läsa. Tycker att det är super tråkigt och hittar nästan aldrig någon bok som intresserar mig.

Nu har jag börjat läsa Michaela Fornis böcker, hon är helt fantastisk och jag älskar hennes texter, dom är så klockrena och får så mycket inspiration. Nu har jag iallafall fått hem hennes nyaste bok, har bara läst halva men älskar den. Det är väl mer en "handbok" om livet än vad det är en bok, men den är verkligen otroligt bra skriven. Ett tips om ni, som jag tröttnar lätt när ni läser och vill läsa något man kan känna igen sig i!

Likes

Comments

Hur snygga kompisar har inte jag??

igår hade vi hemmafest hos mig med tema halloween! Det blev verkligen lyckat och jag hade så roligt, alla var så fina och det var roligt att alla gick in för det ändå. Jag och Louise städade och pyntade hela huset på dagen och sedan kom fler tjejer som gjorde sig iordning med oss, vi åt även pizza innan folk började trilla in. Jag tyckte själv att det var jätte lyckat. Älskar verkligen fester med teman, då många oftast blir mer engagerade, superkul!!

När folk började åka hem började vi städa, kändes skönt att ha det gjort innan mamma kom hem. Jag, Louise och Erik somnade iallafall runt fyra och vaknade idag kl 12!! inte alls likt mig då jag brukar vakna tidigare. Sedan har jag bara legat i sängen hela dagen, kollat olika filmer och sovit.

Likes

Comments

Det är verkligen så tråkigt att inte jag kan hålla in blogg igång, tycker det är så roligt att blogga men skulle behöva några extra timmar på dygnet om man säger så. Vill iallafall börja blogga lite smått nu igen, så hoppas det går vägen denna gång.

Jag har iallafall lov nu och är så himla lättad att lovet är här, har varit mycket i skolan med prov och inlämningar så känner verkligen att jag behöver en paus får det. skolan är verkligen något som ger mig ångest, fy!


Likes

Comments

I fredags var alla tvåor på samhällspogramet i Göteborg. Vi gick mest på museum och sånt, väldigt segt om du frågar mig. Är inte alls inne i sånt och förstår inte grejen, det var dock väldigt skönt att få komma från skolan. Vi fick även lite tid att göra vad vi ville, då åt vi gott, fikade och kollade runt i affärer. En mysig dag ändå!!

Likes

Comments