Header

Jag tycker verkligen om att hålla på med pilliga saker och göra mig fin. Därför vill jag verkligen tipsa er om Depends gelekit. Man behöver ingen uv-lampa och man slipper lägga ut 500kr var tredje vecka. Kitet kostar 170kr och innehåller allt du behöver. Finns att köpa på Lindex och Åhléns bland annat.Jag valde att pensla min naglar med ett rosa lack samt ett top lack när jag hade byggt upp dom.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Tänkte kika in här då jag inte skrivit en rad på flera månader. Hänt mycket sen sist, otroligt mycket faktiskt. Mycket roligheter och endel ledsamheter... Det är så livet är, två steg fram och ett tillbaka.


Likes

Comments

Haft två kanon dagar i Stockholm. Kungsträdgården var verkligen så himla fin, älskar körsbärsblomning.
Hittade även lite smått och gott. Kanske kan får upp det på bloggen framöver.

Likes

Comments

53 dagar kvar till studenten och 30 dagar kvar till Alanya. Ibland får jag en klump i magen över hur fort det kommer gå tills allt är över och allvaret börjar. Men just idag känner jag att jag är såå redo. Jag vill bli vuxen och göra mina egna val. Välja vart jag vill bo, jobba med och utbilda mig till. Göra precis vad jag vill den tiden jag inte jobbar, istället för att känna press för allt plugga man emellanåt badar i på kvällarna.


Likes

Comments

Ny vecka och den började bra. Vaknade utvilad och gick upp till praktiken idag. Så härligt väder! Denna veckan är det praktik mån-ons som gäller och på torsdag är det hundradagars som gäller så himla härligt! Och på fredag åker jag till Stockholm. Mysiga dagar med shopping, god mat, hotell och annat kul väntar. Denna veckan kommer nog bli 10/10.


Likes

Comments

Denna veckan känns det mindre bra med helg eftersom påsklovet lider mot sitt slut... Idag har jag varit i Ullared med tjejerna. Hittade liten smått och gott. Bland annat en lampa jag är super nöjd med! Ikväll har vi grillat, så gott!!

Imorgon väntar 7-16 på Mc Donalds och på kvällen blir det utgång. Söndag jobbar jag 11-17 och sen har jag inget planerat. Så helgen ser ändå ljus ut tycker jag.


Likes

Comments

Att...
... resa och uppleva saker.
... inse vad jag vill jobba med.
... utbilda mig.
... leva med någon jag kan lita på till 100 %.
... köpa en dröm lägenhet på Östermalm.
... jobba med något jag tycker är kul först.
... sen arbeta med något som gör skillnad, hjälper folk och inspirerar mig och andra.
... få två fina barn.
... ha ett liv som sätter guldkant på vardagen


Likes

CommentsFick finaste födelsedagspresenten av mamma och Bosse när jag fyllde. Dessa älsklingar från Tory Burch.

Likes

Comments

Hur har er påsk varit?
Min påsk består inte av någon annan tradition än att ge bort påskägg. Släkten träffar jag inte och jag äter heller ingen speciell påskmat. Min helg har istället bestått utav nattjobb på mc donlads.

Nu väntar några lediga dagar. Såå skönt!


Likes

Comments

Här tittar jag in allt för sällan. Men denna veckan omfattar så mycket plugg och endel jobb. Idag pluggade jag hela morgonen och åkte sen in till skolan för snart ett möte om studenten. Sen jobbade jag 16-20 på mc donalds. Imorgon går jag i skolan som vanligt och sen jobbar jag 16-19 på hemtjänsten. På fredag ska jag träffa Nicolina, lördag är jag ledig och på söndag jobbar jag 7-16 på Ikea.

Om det är något ni vill att jag bloggar om är det bara att skriva en kommentar.


Likes

Comments